Şimdi Ara

KAÇIRILMAYACAK SICAK FIRSAT (İyilik ve Yardım İçerir)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Değerli Arkadaşlar,

    Sosyoloji hocası Dr. Mahmut Karaman’ın ‘’Komşum aç yatmayacak!’’ sloganıyla yola çıkan Aşhane sokaktaki evsizlere gece boyunca sıcak çorba dağıtımı yapan bir oluşum. Sayıları giderek artan yardımsever ve gönüllülerle büyüyen Aşhane, artık gündüzleri de çorba dağıtımı yapıyor. Sadece bununla kalmayan aşhane evsizlere, öksüz ve yetimlere, ihtiyaç sahibi ailelere yardımları ulaştırıyor.

    Aşağıda vereceğim linklerden daha detaylı bilgi alıp facebook sayfaları üzerinden kendilerine mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.
    https://tr-tr.facebook.com/ashanecorba
    https://onedio.com/haber/guzel-degil-harika-bir-haber-komsum-ac-yatmayacak-sloganiyla-evsizlere-corba-dagitan-ashane-616041
    http://www.sosyalsorumluluk.org/ashane-komsum-ac-yatmayacak/

    Kullanılabilecek durumda ev eşyası, giyilebilecek durumda ve temiz giysi, bebek bezi/maması, gıda maddesi (bim alışveriş kartı vs. de olabilir) gibi ayni yardımlarınızı kabul edip ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyorlar.

    Hatta yardımın bizzat yapılmasının daha iyi olacağını söyleyip beraber yardım dağıtımına yada çorba dağıtımına çıkmayı teklif ediyorlar.

    Hiçbir menfaat gözetmeksizin, sadece iyilik yapma adına yola çıkan bu insanlara destek olmak isteyen arkadaşlar için yazdım bu bilgileri.

    Neden buraya yazdın diyen olacak olursa; daha önce yardıma ihtiyacı olan insanlar için açılan konuları ve Donanımhaber ailesi üyelerinin gösterdiği hassasiyet ve yardımcı olma çabalarını bildiğim için buraya yazmak istedim.

    Vaktinizi aldıysam kusura bakmayın…







  • Bildiğim kadarıyla yardım kabul etmiyorlar, sizin bizzat vermeniz için size aracılık/arkadaşlık ediyorlar, bir defa bir masum/fakir/yetim/muhtaç aileyi yerinde görmenizi istiyorlar, zaten onları gördükten sonra gönlünüze düşecek ateş ile kendiniz kavrulursunuz diye umuyorlar, güzel hareket diyorum, desteklenmeli.
  • Çorba deneyimini muhakkak yaşamalısınız. Ev ziyaretleri de insanı çok sarsıyor. Kendinize bir iyilik yapmak istiyorsanız bu fırsatı kaçırmayın. Unutmayın, ölücez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilgi@sayar kullanıcısına yanıt
    Ayni olarak giyim/gıda/ev eşyası vs kabul ediyorlar hocam. Ama gelip alma şansları olmuyor. Facebook üzerinden iletişime geçerek teslim edebiliyorsunuz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.