Şimdi Ara

Kablosuz Modem ve Usb adaptör tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar bu aralar modemi değiştirmeyi düşünüyorum almışken de kablosuz alayım dedim masaüstümden bağlanacağım için de Usb ya da dahili pci adaptor de lazım olacak.
    Modem olarak Linksys WAG120N hakkında iyi şeyler okudum (daha pahalı modellerin farkları nelerdir acaba, evde tek bilgisayarda kullanacağım arada 3-4 gün açık kalabiliyo kopma yaşatmasın yeter bu arada modem ile bilgisayar arası yaklaşık 5 metre olucak arada bir duvar var) Acaba bu modem bana yeter mi?Bu fiyatlarda başka önerileriniz var mıdır?
    Kablosuz Adaptor için de usb yerine (http://www.vatanbilgisayar.com/tp-link-tl-wn353g-tl-wn353g-54mbps-wireless-pci-kart-realtekchip/productdetails.aspx?I_ID=43091) linkteki gibi bişey alsam antenden dolayı daha performanslı olabilir mi? Zaten masaüstünde kullanacağım için usb almamın bana sağladığı hiçbir kolaylık olmayacak.Bu konuda hiç bilgi edinemedim sizce nasıl bir şey almalıyım (usb mi yoksa pci mı ve mümkünse marka model)







  • PCI alırsan bilgisyarın içerisinde takılı kalır taşıyamazsın ama UCB alırsan istediğin gibi taşıyabilirsin. Örneğin içerisinden USB kabloda çıkıyor bununla biraz daha mesafeyi uzatma yada daha uygun biryere koyma şansın var. Modem alırken de bence almışken 300Mbps olandan al ayrıca 11N teknolojili olsun. Tabii alacağın adaptörde o sistemi desteklesin. valla benim önerceğim bir model var fiyatıda uygun ama sen yine tabii araştır. IM-300NX wirelles modem. Ama memnun kalırsın söyliyeyim. Adaptör de IUDS-300 var o da 300Mbps
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.