Şimdi Ara

Kablosuz Bağlantı Kopuyor !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 2 haftadır kablosuz bağlantı sorunu yaşıyorum. Belirsiz aralıklarla bağlantı gidiyor. Kendi kendine kablosuz ağ bağlantısını devredışı bırakıyor ve bilgisayarı yeniden başlatmadan açılmıyor. Bağlantı gittiği zaman domino.exe ve conime.exe dosyalarının çalışmış olduğunu görüyorum. Dominoyu sildim (conime virüs mü sistem dosyasımı bilmiorm zaten silinmiyorda) sebebini bulamadım. Bilen ya da böyle bir şey yaşıyan varsa yardım edebilirmi ?


    ilgilenen arkadaşlara şimididen teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeNcA -- 4 Ocak 2009; 18:33:11 >



  • yokmudur yardım edecek birisi ya kafayı yemek üzereyim nolur bi el atın
  • %99 truva atıdır.http://www.download.com/Webroot-Spy-Sweeper/3000-8022_4-10562248.html bununla bi temizleme yap. Bağlantı içinse ip adresini elle gir. En temiz yöntem bu.
  • conime.exe Nedir ?Açıklama : conime.exe uygulaması kendini sisteme kayıt ettiği isim : the BFGhost 1.0 Remote administration backdoor tool. This backdoor application can allow attackers to access your computer, stealing passwords and personal data. Bu uygulama çok ciddi bir güvenlik açığıdır ve derhal sistemden kaldırılması tavsiye edilir. Note! If your system is using a non western language this can be a legitimate entry.
    Tavsiye : HEMEN conime.exe BİLGİSAYARINIZDAN SİLİN VEYA ETKİSİZLEŞTİRİN. Bu uygulama büyük bir olasılıkla virüs veya trojandır.
  • Bende de aynı sorun var. Domino.exe yi sildim fakat conime exe silinmiyor. Microsoft un sitesinde de conime.exe nin sistem dosyası olduğu yazıyor. Verdiğiniz Araçla taratayım bi sonucu yazarım tekrar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.