Şimdi Ara

KABLONET [ANA KONU] (2773. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
63.562
Cevap
391
Favori
3.389.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 27712772277327742775
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • @maaart t @orktas Cok teşekkürler bugün müşteri hizmetleri ile görüşüp dediklerinizi yapacağım

  • Arkadaşlar kablo TV ve interneti kullanıyorum. Farklı odada TV izlemek için kablo web TV hizmetini mi actirmaliyim. kablo web hizmeti ücretlimi ve kıtadan gidiyor mu. Teşekkür ederim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • taahhüt bitiyor. sppedtest nperf farklı sonuçlar veriyor. oyun oynamıyorum ama ping 40-50 gidiyor. superonline a geçmeli miyim? fırsatınız olsa geçermiydiniz?

  • evren_us E kullanıcısına yanıt
    Bulunduğunuz yerdeki sol ve kablonet performansını araştırın ona gore karar verin bence.Oyun oynamıyorsaniz ve diğer konular aynı ise sadece ping performansi için fiyat farkına bence değmez.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: evren_us

    taahhüt bitiyor. sppedtest nperf farklı sonuçlar veriyor. oyun oynamıyorum ama ping 40-50 gidiyor. superonline a geçmeli miyim? fırsatınız olsa geçermiydiniz?

    sol fiberse evet geçerdim ve sadece kablotv kullanmaya devam ederdim


    Edit ayrıca ben nperfle test yapamıyorum hata veriyor

    KABLONET [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unununium -- 23 Ocak 2021; 16:5:54 >
  • Selamlar

    Bizim 2 senelik taahhutumuz var ve subatta 1 senesi doluyor. Simdi ben bu taahhutten vazgecsem cayma bedeli odermiyim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • carpenic kullanıcısına yanıt

    evet

  • quote:

    Orijinalden alıntı: carpenic

    Selamlar

    Bizim 2 senelik taahhutumuz var ve subatta 1 senesi doluyor. Simdi ben bu taahhutten vazgecsem cayma bedeli odermiyim?

    Kablonet içinde daha pahalı bir tarifeye geçip , 2 sene tekrardan sözleşme imzalarsanız ödemezsiniz. Aksi takdirde aboneliğinizi iptal etmek isterseniz evet ödersiniz.

  • KüfürbazHaydoo kullanıcısına yanıt

    Yav simdi ben tasinicam evden.o yuzden evde kalanlara internet lazim degil artik. 24 aylik taahhutlerde iptal etme hakki yokmydur?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evren_us E kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle geçerdim. Kablonet akıllı sınırsız saçmalığı,aptal modemleri ve coax bağlantısı ile sol fiberi aynı cümlede kullanmak bile sol fibere hakaret bence. Kablonet 2021 yılında hala coax yatırımı yapıyor. Kimsenin onların aptal tv hizmetine ihtiyacı yok inanın maç dışında digiturk ü kullanmıyorum bile. Netflix,amazon prime şimdi disney plus gelecek zaten. Tv bitti bunu kabul edip sadece internet üzerinden y ve z kuşağına uygun paketler hazırlamalı kablonet artı bir zahmet Gpon a geçsin en azından yeni altyapılarda öncelik olarak. Sol a gelince ben 2 sene kullandım taşındığım yerde olmadığı için iptal etmek zorunda kaldım.mçok memnundum bazen arıza olurdu nadir hemen cep e internet paketi tanımlanırdı hala var o hizmet. Kuzenim kullanıyor 3 sene oldu daha arıza yaşamadı. Sol fiber alt yapısı olup kablonet kullanan insanları vallahi anlamıyorum. Fiyat demeyin sakın öyle ise gidin 35 lik paket alın sabit hız düşük ping ile kullanın. Yok saat 7 hız düşecek, yok regl zamanı ping yüksek(ironi) uğraşmayın. Diyeceğim şu y ve z kuşağını en iyi anlayan 2 firma var türknet diğeri superonline bu çok net ortada.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: carpenic

    Yav simdi ben tasinicam evden.o yuzden evde kalanlara internet lazim degil artik. 24 aylik taahhutlerde iptal etme hakki yokmydur?

    Yok hocam ne yazık ki. İptal ederseniz ücret ödeyip çıkmanız lazım.

  • hayırdır hocam? klavye basına mı ödeme yapılıyor!


    bölge ve altyapı durumuna göre hizmet çeşitlilik gösteriyor. şikayetvar yahut sosyal medyanın bilinen sitelerine göz attıgınız da turk.net en fazla şikayet alan yer. sol fiber'in farkı da yok.


    biri mukemmel sorunsuz kullanabilirken diğeri şikayet edecek vaziyette...


    kuşak farkına gelince istanbul'un yüzde 30'u z kuşağı lakin para kazanan kesim değil harcama gönüllüsü. (türkiye nufusuna oranını da bi zahmet netten bakıver) dolayısıyla internet platformları covid salgınında işe yaramış ve internete asırı yuk bindirmiş olabilir ancak bir iki yıl sonra durum aynı olacak mı? tuketim toplumu olarak platformlardan sıkılmadık mı?


    turkiye'de herkes kısa yoldan para kazanmak istiyor. herkes de istediğinin gerçekleşmesini..


    bunun önce bir kolektif olmak gerek.. oturup klavye basında kasmak değil.

  • Arkadaşım şu saçmalığa son verin artık. Ben basit bir son kullanıcıyım. Kablonetin saçma aptal dayatmalarını eleştirdim. Her hangi bir firmadan para almıyorum. O para kazanmayan kesim dediğin z kuşağı aptal saptal fenomenleri dünya zengini yaptı. Yani bu şu demek oluyor bir çekirdek aile de eve internet bağlanacak kararı sizce babamı veriyor yoksa evde bulunan bu işlerden az çok anlayan çocukmu karar veriyor? Platformların tüketim olayına gelince Netflix yeni 200 milyon kullanıcıya ulaştı. Disney plus 2024 te 300 milyon barajını geçmeyi hedefliyor. Platformlar bitmeyecek daha da gelişecek hatta sinemaları bile baltalayacak göreceksiniz. Sonra bırakın bu firma fanatikliğini ben sol kullanamıyorum ama objektif olarak fikrimi söylüyorum. Forumda özgürce yorum yapıyorum. Ayrıca size ne oluyor? Türksat çalışanı arkadaşlarım var onlar bile dalga geçiyor. Modem değiştireceksin dandik bir docsis modem bul. Buldun borcu var mı sorgulat ikinci el ise. Sonra yok mh yi ara mac adresini ver ya bir modem ya modem onu bile değiştirmek için uzun ve dikenli bir yola giriyorsun. Kısacası kablonet saçmalıklara son vermez ise daha çok abone kaybeder. Binada kimse başvurmuyor bile.




  • Hocam arkadaşın yorumunda firma ismi göremedim.Sizinkinde ise vurgulu bir şekilde 2 firma ismi geçiyor.Bence burda fanatikligi siz yapıyorsunuz.Bu arada baştan söyleyeyim arkadaşı tanımıyorum 😔
  • astro79 A kullanıcısına yanıt
    Ben Galatasaray dışında hiçbir konuda fanatiklik yapmam. Böyle düşünüyorsanız diyecek bir şeyim yok. Biz son kullanıcıyız arkadaşlar iyiye iyi kötüye kötü demeliyiz.
  • astro79 A kullanıcısına yanıt
    Valla yanlışım olmasın bu arkadaş inatla kablo tv yi kimse izlemiyor diyede tutturdu, platform kablo tv, interneti ise kablo tv şebekesinden internet 1 milyon dan fazla abonesi var ama kendi izlemiyor diye herkes izlemiyor sanıyor, zorlarda abone yapmıyorlar ama ben arkadaşları anlamadım gitti, millet keşke sabit 10-15 mbps sabit hızda ucuz internet olsun derdinde, bunlar akıllı sınırsız ile uğraşma derinde, biz koca iş yerinde tamamı online çalışan 40 bilgisayarlı vpn ile birbirine bağlı uç birimde 100 mbps ile yüzde elli hat kapasitesine bile ulaşmadan iş yapıyoruz, bunlar 25 mbps ile fantezik oyunları oynayamıyor, kedi videosu izleyemiyor, kablonun çok memnun ezici sadık bir abone kitlesi var ve beğenmeyenleri ne firma ne biz zorla abone yapmıyoruz...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maaart -- 23 Ocak 2021; 22:16:19 >
  • arkadaşlar Darkknight57 kullanmış oldugu firmaları yazmış yani o firmaları övmüyor kişsel olarak kullandıgını yazmış burda firma övücülüğü yapmamış kablonetin zoraki dayatmasına tepki göstermiş bence yerden göge kadar haklı imkan ve kabiliyeti varken gpon yapmayıp coaxı dayatması bencede saçmalıgın zirvesi ki bence haklı oldugu br yer daha var tv yayıncılıgı evimde tivibu var 3 senedir kaç defa açıp izledin diye sorsanız 6-7 defa ya açtım ya açmadım bu benim kişisel durumum başkaları her gün kullanır

    katıldıgım başka bi durum hız düşmesini bizimle alay edercesine akıllı sınırsız diye saçmalık bile görmediğim bir rezzilik hani yarıy ayarıya düşürse anlarım hızın 4de 3 üne indirmek akıl tutlması degilmidir ben akıllı sınırsız degil akıl tutulması diye degiştirmesi lazım ben arkadaşı tanımam etmem amabu konudaki fikirlerine gözüm kapalı hepsine imza atarım

  • Platformlar ile ilgili ongorunuze, koaksiyel yatırımları vs ile ilgili yorumlarınıza ben de genel olarak katılıyorum.Fakat her bölgede sol iyidir gibi bir şey söylerseniz objektif durmadiginizi düşünürüm.Bolgesine göre iyi iss değişiklik gösterir.Hele türk.net falan dediniz mi😁Diğer yandan hep söylenen bir şey var kablo devleti n vs o yüzden hizmet kötü.Yav Sol varllik fonuna devredilmedi mi?.Su an çalışan kisilerin cogu belirli bir görüşte.Farki yok ki iş yapış tarzı açısından.Eski yatırımlar maalesef Sol da da yok.Kisaca şahsi fikrim bölgesine göre işini görecek paketleri ve iss leri bulmalı son kullanıcılar.Paket başına 30-40 TL fark ta iyi bir farktır her daim.Devir ekonomi devri .
  • Kürşattiğin77 kullanıcısına yanıt

    DOCSIS var DOCSIS var hala 3.0 ya da 3.1 üstüne altyapıyı güncellemek abes 4.0 seviyesine ulaştı standart ya ping düşürecek hamlede bulunsunlar Türksat yetkilileri ya da oturdukları koltukları bıraksınlar.


    9-10ms ile giden veri Türkiye içinde bir anda 50-60 ms ye ulaşıyor Türk Telekom dan aldıkları hizmetin kalitesini sorgulamalı bu kadar pasif olmanın açıklaması kurumsal tembellikten başka bir şey değil Türksat ın kendi altyapısı acaba iller arasında neden Telekom tarafından taşınır ve ekipmanları kullanılır?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AMC

    Bu mesaj silindi.
    Bu da diğer tuhaflardan, güya kablo tv de çalışıyormuş, tüm gün kablonete çamur atma dışında bir faydasını göremedik, kim zorla bu arkadaşları abone yapıyorsa allah rızası için yapmasın, biz yıldık, bu kadar sevmediğiniz hizmetin forumunda niye takılırsınız anlamak zor...
  • 
Sayfa: önceki 27712772277327742775
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.