Şimdi Ara

Kabin Seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, bir subwoofer aldım. Massive Tko12 Dual 4 Ohm 1600w 800 Rms. Bu basa kabin seçme konusunda çok kararsızım. Ben çok alt frekanslara inip, titreten yayılan uzayan basları sevmiyorum. Daha çok sert ve kısa baslar seviyorum. Bu sebeple L port mu, normal klasik port mu yoksa portsuz mu kullanmalıyım karar veremiyorum. Portsuz 45 litre civarı bir kabin bu gereksiz yayılma ve uzamanın önüne geçmez mi? Firmanın internetteki kılavuzlarında benim bası bulamadım. Evet var ama onlar 300 rmslik. Benim basla bire bir görsele ve yakın değerelere sahip baslara 44.8 litre bir değer veriyor portsuz kabin için.




  • L-port klasik port'tan farklı bir kabin türü değildir.


    Normal port'lu kabinlerde hesap neticesi port fazla uzun çıkarsa döndürülür, L şekline getirilir, ki bu da çok istenilir bir şey değildir.

  • tmrcakir kullanıcısına yanıt
    istediğiniz bass için portsuz kabin kullanmanız gerekir. kaç litre olması gerektiği konusunda kesin fikrim yok. ama 45litre falan iyi olur.
  • Subwoofer'lar alt frekans içindir, sert kısa bassları woofer üretir.


    Uzama yayılma uğultu gibi sorunlar kalitesiz ürünlerde görülür, kaliteli premium sub seçimi ile bunun önüne geçebilirsin

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.