Şimdi Ara

.....::JUKE::... ÇİRKİN ŞEY

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
114
Cevap
0
Favori
20.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu araç beni çok heyecanlandırdı. Ben Mitsibishi ciyim ama japon arabaları hastasıyım. Bu araç için yorumlarınız nelerdir? Türkiye de satar mı ? ?



  • Ben potansiyel bir alıcıyım. Bence tasarım olarak gerçekten çok hoş. Kaslı yapısı ve özellikle profilden görünüşü çok etkileyici. İçini de beğendim. Özellikle motosiklet gövdesi şekilli konsol çok orijinal bir fikir. Ekim'de bayilere gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum. O zaman bir güzel inceleyip, kesin kararımı vereceğim. Test sürüşü yapmak lazım. Bazı İngiliz otomobil magazinleri testlerinde çok harika şeyler söylemiyorlar ama bunlar sonuçta İngiliz, artık miadı dolmuş Mini Cooper'la veya yeni ve Juke'dan baz modelde ortalama 6-7 bin Euro daha pahalı olan Countryman ile karşılaştırıp hala Mini'yi göklere çıkarmak istiyorlar.


     .....::JUKE::... ÇİRKİN ŞEY


     .....::JUKE::... ÇİRKİN ŞEY



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 5 Eylül 2010; 19:08:26 >




  • bu araç iyi satacaktır.gayet hoş bir araca benziyor içi ve dışıyla.
  • İsmi kötü juke (çük diye okunuyor).
  • çok özgün çok albenili bi tasarım olmuş farklı bi kesime hitap ettiğinden çok satar bence
  • reklamda görünce ilgimi çekti.
    Resmi sitede haber bulamadım :(
  • Juke’un baz fiyatı 39.900 TL

    Nissan’ın İstanbul’da düzenlediği toplantıda bir konuşma yapan Nissan Otomotiv A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı İlkim Sancaktaroğlu, Qashqai’nin Türkiye’deki büyük başarısının ardından, markanın yeni küçük crossover modeli Juke’u Kasım ayında satışa sunacaklarını belirtti.
    Sancaktaroğlu Juke’un baz fiyatını 39.900 TL olarak açıkladı. “Şehrin Haylazı” olarak adlandırılan Nissan Juke’ta; manuel şanzımanlı 1.5 dizel ve manuel ve otomatik olmak üzere iki şanzıman seçeneği sunan 1.6 benzinli motor bulunacak. Ailenin en güçlü seçeneğini ise, yine manuel ve otomatik şanzıman opsiyonlarına sahip olan 1.6 190 HP benzinli versiyon oluşturacak. Juke’ta Visia, Tekna, Sport Pack ve Platinum olmak üzere dört donanım seviyesi bulunacak. Otomobil için Ekim ayında ön sipariş alınmaya başlanacak.
  • http://www.youtube.com/watch?v=qopjECfUcBM

    Reklam filmi..


    Sitesi..
    http://www.yeninissanjuke.com/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manager79 -- 8 Eylül 2010; 9:52:10 >
  • çok canlı , çok tarz .. sıradışı .. gençler arasında trend haline gelebilir .. sanırım bayan sürücüler bayılıcaktır .. gelince gidip görmek gerekir :)
  • fotoğraflarına bakınca hernekadar Juke ın dizaynı şahsi olarak bana hitap etmiyor gibi gelsede, günümüz araçları arasında farklı dizaynı ile Juke ın iyi satış rakamlarına ulaşacağına eminim. Nissan nihayet son yıllarda canlanmaya başladı.
    Bazı 1.6 lt motorlu 100-120 beygirlik çük kadar arabaların 25-30.000 Euro lara satıldığı ülkemizde 40.000 TL fiyat gayet makul aslında.
  • Yeni Focus ve Yeni Jetta'yı bekliyordum ki Juke'u görüp inceledim yabancı kaynaklı sitelerden ve çok etkilendim açıkcası.

    Şunu da kesinlikle söyleyebilirim, bahsedilen fiyat aralığında dizel bir motorla ve az yakan bir dizel motorla gelirse kesinlikle tercihlerim arasında ilk sıraya yerleşecek ve geriye test sürüşü kalacaktır. Nissan'a kalite ve güvenilirlik konularında zaten çok güveniyorum, bu modelle de benim gibi bir çok kişiyi kendisine çekeceğinden eminim. Tarz olarak bizim ülkemizde pek tutar mı bilmiyorum ama gençlerin ve kendisini genç hissedenlerin çekinmeden uzanabileceği bir tasarıma sahip.

    Ayrıca arka stopların Volvo c30 a bu kadar benzemesi de hem şaşırttı hem de çok hoşuma gitti, zaten c30'dan fiyatı ve bagaj hacmi yüzünden vazgeçtim, Juke bu boşlukları dolduracak gibi duruyor! Hayırlısı bakalım, alacağım ilk sıfır otomobil olacak, beklemedeyim...




  • Arka stoplar Nissan'ın spor modeli 370Z'den esinlenmiş.


     .....::JUKE::... ÇİRKİN ŞEY


     .....::JUKE::... ÇİRKİN ŞEY




    Bagaj hacmi olarak bir yerlerde 260 litre civarı diye okuduğumu hatırlıyorum. Yaklaşık olarak B sınıfı hatchbacklerin bagajı kadar yani.


    Aşağıdaki linkte Juke'un gerçek hayattan fotoları var.

    http://cars.about.com/od/nissan/ig/2011-Nissan-Juke-photo-gallery/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 8 Eylül 2010; 18:26:57 >




  • Bagajı 260 LT ise ben vazgeçtim bile almaktan! Şaka mı bu? Bu yükseklikte bir aracın bagaj hacmi nasıl 260 LT olabilir, çok küçük...
  • Araç yüksek olabilir ama panzottan yukarısı bagaj diye sayılmıyor ki. Sonuçta bir panelvan değil bu. Binek oto ile crossover karışımı bir araç bu, büyük bir şey beklemeyin. B sınıfı bir araç ölçülerinde hemen hemen. Tam bagaj hacmini de buldum, net 251 litre imiş.

    Aracın ölçüleri de şunlar:

    Uzunluk: 4.135 mm
    Genişlik: 1.756 mm
    Yükseklik: 1.570 mm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 8 Eylül 2010; 23:22:23 >
  • Aracı reklamlarda gördüğümde vuruldum adeta .. harika bir tasarım olmuş gerçekten.. pederi ikna da edebilirsem ekim ayında elektrik mavisi renginden bi adet ön sipariş vermeyi düşünüyorum. 40 bin tl oldukça makul bir fiyat araca göre. test sürüşü de yapmak lazım mutlaka ,aracın yol tutuşunu merak ediyorum şimdiden
  • bence de çok güzel, gelsin hemen test sürüşüne çıkmak lazım. ciddi olarak düşünebilirim
  • tam tarih belli olsa ona göre düşünebilirim bende
  • Ekim 29 da Autoshow'da olacak, Kasım ayında satışları başlıyor
  • cok hoş duruyor gercektende gelir gelmez bakalım nasılmış
  • Çok hoş bir araba ama şunu söylemek lazım ki bu micranın bir kaç cm uzatılmış hali ama dış dizayn olarak süper araba bi ara qasqai almadan önce bunu düşündül . Gençlerin ilgisini çekecektir bu araç bnce
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.