Şimdi Ara

John Wick 3 (2019) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
3
Favori
10.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Matrix e de selamı çakmışlar filmde.


    Guns, lots of guns.


    Aksiyon sevenler için harika bir film olmuş. Parasına değer kesinlikle.
  • Aslında film baştan aşağı çok hızlı ve hızını kesmiyor ama ilk 30 dakikada inanılmaz bir aksiyon izlediğimiz için filmin geri kalanı sanki durgun geçiyormuş gibi hissediyorsunuz. Benim için film tek kelime ile muazzamdı, keanu reise diyecek hiçbir şey yok seviyorum bu adamı.

    Benim bi aksiyon filminden beklentim yakın dövüşlerde amatörlük olmasın, aksiyon sahnelerinde nefesimi tutturup koltuğa yapıştırsın ve sürekli kendini tekrar etmesin şeklinde gidiyor. O yüzden rahatlıkla bu filmin bütün beklentilerimi karşıladığını söyleyebilirim. 4.filmi sabırsızlıkla bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sinema da mı izlemeliyim? Netflixe ne zaman düşer?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4. de mi çekilecek?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi capo di capi -- 26 Mayıs 2019; 16:43:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Berbattı para verdiğime pişman oldum. Fanboy değilseniz nete düşünce izleyin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-42DBB8773

    Sinema da mı izlemeliyim? Netflixe ne zaman düşer?
    Seneye falan.
  • Sonu çok baydı, onun harici izle geç sıradan aksiyon filmlerinden pek farkı yok, 5,5/10
  • Film gayet güzeldi sıkılmadan izledim. Yalnız 4.filme gerek var mıydı bilemedim. Bu 3.filmi biraz daha uzatıp güzel bir sonla finali yapmaları gerekirdi bence. Ticari kaygılarla seri uzatma çabasına girince vasat işler ortaya çıkmaya başlıyor. Ha izlemesine izleriz yine orası ayrı. İlk iki filme 8/10 vermiştim. 3.filme de aynı puanı veriyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dark is the Sunlight

    Film gayet güzeldi sıkılmadan izledim. Yalnız 4.filme gerek var mıydı bilemedim. Bu 3.filmi biraz daha uzatıp güzel bir sonla finali yapmaları gerekirdi bence. Ticari kaygılarla seri uzatma çabasına girince vasat işler ortaya çıkmaya başlıyor. Ha izlemesine izleriz yine orası ayrı. İlk iki filme 8/10 vermiştim. 3.filme de aynı puanı veriyorum.
    bence bu seriyi yapa bildikleri kadar uzatmalilar. 2 saat sinemada izlerken cok keyif almisdim. var mi bu tarz aksiyon zevkini yasatacak baska film?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk 2 filmden daha kötü. aşırı mantık hatalarını saymıyorum bile. en az 8-9 defa john rahat öldürülürdü. ya tabanca ile dibine kadar giriyorlar yada tam öldüreceklerken vaz geçiyorlar. hele motorlu sahneler tam saçmalık adamların ellerinde bıcaktan bozma kılıçlarla motor üzerinde adam kovalıyorlar

    aşırı derecede saçma. 10-15 yaşındaki çocuk eğlendirir.


    halle bacımızda olan sahneler güzeldi.
  • Biraz geç de olsa 2 gün önce gidip izleyebildik.
    İlk filmlerden beri dövüş sahnelerinin kalitesi artıyordu bu filmde tavan olmuş bence. Özellikle kütüphaneden sonraki bıçaklı sahnelere bittim. Uzun plan çekimleri daha da artmış gibi. Büyük emek var o sahnelerde bence. Silah sesleri biraz daha tok olmuş sanki. Nispeten küçük bir salonda iyi bir ses sistemi olan sinemada izlediğimden de öyle gelmiş olabilir ama çatışmayı tam hissettirdiler bana. Bunun dışında senaryo olarak aman aman bir beklentim zaten yoktu . O beklentiyi de anca karşılıyor film. Halle berry nin sahneleri de bayağı başarılıydı. sadece köpeklerin sahnelerinde hayvanlar çok uzun süre düşmanları özellikle karın bölgelerinden ısırık vaziyette filme alındıklarından düşmanın karın bölgesinde hayvanın ısıracağı yere konulan yastıklar çok belli oluyordu. O konuya yapılabilecek bişey var mıdır bilemedim.Ben seri biter diye düşünürken 4. filme sarkıtmaları da ne bileyim biraz gereksiz bir hareket olmuş sanki. Ha tabi bir de guns lots of guns göndermesi ekstra puan verdiriyor filme.




  • Serinin önceki filmlerini izlemedim, bu filmi izlemeli miyim?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Moving On

    Serinin önceki filmlerini izlemedim, bu filmi izlemeli miyim?
    Diğer iki film ile ortak gidiyor ne oldu da bu noktaya geldiler anlamazsın. Önce ilk iki filmş izle sonra bu filmi izle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yazamsar

    Diğer iki film ile ortak gidiyor ne oldu da bu noktaya geldiler anlamazsın. Önce ilk iki filmş izle sonra bu filmi izle.

    Alıntıları Göster
    Tamamdır hocam teşekkürler.
  • Geçtiğimiz günlerde izlemiştim filmi, Keanu Reeves'in oyunculuğunu bildiğim için çok da büyük bir beklentim yoktu keza şaşırtmadı, aksiyon sahneleri fena değildi ancak 3-4 sahne ciddi ciddi berbattı, detaylı bakmadığım halde gözüme batan sahnelerdi bunlar. Filmde beni şaşırtan tek unsur büyük yönetmenlere atıflar yapılmasıydı; otelin 217. odası ve bu repliği söyleyen oyunculuğun aşırı kuralcılığı, tarkovsky, 7 çizik, casablanca ve eğer yanlış yorumlamadıysam arap coğrafyası yönetmenleri vs görsel olarak da film fena değildi. Klasik müzik ve simetrik görüntüler/çekimler denilince aklıma direkt Kubrick geliyor biraz o havayı hissettirdi film (içerik olarak demiyorum yanlış anlaşılmasın) bolca kullanmış yönetmen bu unsurları. Bunun yanı sıra eğer filmi gösterilenden ziyade yaptığı atıflar ekseninde yorumlayacaksam filmin sonunda laurence fishburne'ün Keanu'ya replik olarak söyledikleri biraz abartılıydı diyebilirim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazmayı_Severim -- 25 Haziran 2019; 12:31:33 >




  • vay be adam 20 sene sonra aynı repliği söyledi.



    guns, lots of guns
  • Bu seriyi hiç izlememiş birisi olaraktan soruyorum. Bu adamın bu kadar mem malzemesi ve fenomen olmasının sebebi bir çeşit untouchable olması ile mi ilgili? Farkı ne diğer uçan kaçanı döven aksiyon karakterlerinden? Spoiler ile mesaj alabilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar web-dl versiyonları falan ne zaman düşer? yakında gelir mi
  • Hugo Weaving'in olmaması kötü oldu.

    En azından Carrie gibi galaya katılsaydı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MusashimaruKoyo -- 15 Temmuz 2019; 14:47:4 >
  • MusashimaruKoyo M kullanıcısına yanıt
    Keşke sonraki filmin kadrosuna Carrie Moss'da katılsa. Tam Matrix kadrosu görsek böyle ne güzel olur.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.