Şimdi Ara

Jewel crafting

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Jewel crafting lvl ini 300 e kadar getirmek bana ne kadara patlar?mining de yok AH dan alacam herseyi.drop itemleri farm edebilirim.server pvp ve yuksek populasyonlu bir server.primal air 30 gold a satılıyor ornek olarak.1000 gold yetermi lvl 300 yapmak için?



  • Kesinlikle böyle bir yola gitmemeni öneririm.Eğer çok çok çok fazla paran yoksa asla herşeyi ah dan parayla almaya çalışma.Copper ore'un fiyatı 1-2 goldu buluyor.Daha bunun gemi var birde.Karlı çıkabileceğini hiç zannetmiyorum.
  • cok fazla paradan kasıt ne işte tahmini onu soruyorum.1000-2000... ne kadara patlar.bu crafti satıs yapıp kar etmek icin kullanmayacagım zaten.kendı yararıma kullanacagım.yanı yuzuklere yada neck lere bikac artı ozellik eklemek için.ama işte tahmini bir rakam bilsem ona gore ya baslıcam yada hic yaklasmıyacagım
  • jewel craftta yüzük ve necke özellik ekleyemezsin.Sadece yüzük ve neck yapabilirsin onlarda pek işe yaramayan şeyler.Mining yoksa sıfırdan 300 e getirmek 1000g na mal olur kesinlikle. Ve ayrıca rare gem recipelerin fiyatları 100-500g arası değişiyor bunları alacağın para yıda iyi hesaplaman lazım.
    Kısaca kendime yapıcam diyosan parana yazık edersin.
  • aslında bıraz yanlıs sormusum soruyu.sanırım yuzuk ve neck e sadece enchanterlar stat ekleyebiliyorlardi o kalmıs aklımda.
    şimdi jewel craft olayında sadece kendine yapacagın bısey yok herseyı satın alabilirsin diyosun dimi?yani bop olarak uretilen bi malzeme yok
  • bop olarak üretilen factionların revered ve exalted itemleri var ancak kimine yarar kimine yaramaz. mesela thralmardan alınan bi recipe ile +32 def rate ve bi use özelliği vardı aklıma gelmedi veren trinket yapılabiliyo bop olarak ama ben mage im işime yaramıyor yani.Ama guildindekilere veya piyasaya +35 frost veya +35nature veren neck de yapabilirsin tabi yine facitonların reputationu ile alınıyor bu recipeler. Zevkli meslek ama para harcatıyor mining yoksa daha da harcatır.
  • İlerde Jewel Crafting için Soket açma gibi bir özeliğin geleceğini düşünüyorum. Yada bir quest ile bunu ekleyecekler oyuna. Şuraya yazıyorum :)
  • zaten oyle bisey var

    jewel in 300 ü bulduktan sonra bazı recipeler bulacan. bunları kesıcen sora soketlere yerlestırıcen . aslında yatırım yapmakta yarar var -

    www.wowwiki.com burdan jewelcrafting diye arat

    ayrıca jc ile fist weapon da yapılabilecekmis
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Blade GTR

    zaten oyle bisey var

    jewel in 300 ü bulduktan sonra bazı recipeler bulacan. bunları kesıcen sora soketlere yerlestırıcen . aslında yatırım yapmakta yarar var -

    www.wowwiki.com burdan jewelcrafting diye arat

    ayrıca jc ile fist weapon da yapılabilecekmis


    bu fist weapon olayından haberim yoktu.Biraz daha bilgi verebilirmisin.
  • Benim kastım, üzerinde soket yeri olmayan eşyaya soket deliği açmak. 3 soketi olanada misal 4. deliği açmak gibi :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.