Şimdi Ara

Javascript Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Abiler Adminler Yardım Edin Bu Sorun Yüzünüden Hiç Bi Sitede Linklere Tıklayaömaz Oldum.Java Bende Var.Mesela Linke Tıkladığumda Onun Adresi Yazacağına(Sol Alt) javascript0000005600 Böle Şeyler Yazıo Hatta Bunu Yazarken Gideceği Dizini Yazmayı Unuttum Geri Gite Bile Basmıyo.Resim Bile Ekleyemiom.Hatta Msn Adresimde E Potsa Kutum donup Kalıo junk maile tıklıyom javascript 4*99-7598590 böle şeler yazıo.Sağ ALT kÖŞEDE.Lütfen Yardım Edin Bu Sorunu Çözmek İstiyorum.



  • Tmm Saol Denerim
  • hata yine verir hazırlıklı olmanı dilerim.
  • Sorunu Çözdüm Arkadaşlar.Netscape 7.2 İndirdim Herşey Düzeldi.Hepinize En Azından Açıp Okuduğunuz Ve Bazı Arkadaşlar Çözüm Bulmak İçin Yazdınız.Hpinize Teşekkür Ederim.Ve Eğere Anı Sorun Başkasındada Varsa Buna Girer Zaten.Ve Ona Netscape 7.2 İndirmesini Öneriyorum.
  • Dip not: Javascript ile java nın bir alakası yoktur. Sadece isim benzerliği.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okunsal -- 14 Temmuz 2006; 10:34:24 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: cezve

    Factor-B, herkes sanki java ve javascript ayni seymis gibi birbirlerinin yerine kullaniyor ama javascript ile java farkli seyler. javascript 1995 te netscape tarafindan cikarildi. browser da yani kullanici tarafinda calisan bir scripting dili. java ise 1990 da bir fikir olarak basladi. java platform bagimsiz calisan bir programlama dili. asil amaci farkli aygitlari birbirine baglamaktir. neyse cok konusuruz bu konuya girersek kisacasi su;

    senin web uzerinden icq yu acmiyan sey java. hazirlayacagin sey ise javascript. javascript in java destegine ihtiyaci yok. kullanilan browser in javascript destegi olmasi yeterli. ki artik javascript destegi olamayan browser neredeyse hic kullanilmiyor. yani sen javascript kullandigin surece calismamasi gibi bir problem ile karsilasmassin. tek yapman gereken; hazirladigin kod un farkli browserlara uygun olmasi.

    http://forum.donanimhaber.com/m_374927/tm.htm


    Ek: Java`nın web üzerinde, tarayıcılar üzerinde çalışan programcıkları java applet`leridir.




  • Olumlu tavrınız için ben teşekkür ederim. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.