Şimdi Ara

Java ve Phyton nedir, ne değildir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle sizlere göre küçük bu alanda normal bir yaşta olduğumu düşünüyorum. (14)

    Bir akşam ablamla(21) bir kafeye gittim, arkadaşlarıda geldi. Sohpet muhabbet. Grafik tasarım işiyle uğraşan bi abi gelmişti. Ona bu konuyu açtığımda iş imkanlarımdan, çalışabileceğim yerlerden bahsetti. Ama en önemli tavsiyesi sanırım java ve phyton diliydi. Vel hasıl, Üniversiteye gidene kadar yazları çalışacağım ve kazandığım parayı biriktireceğim. Nedenleri farklı olan Rusya'da okuma isteğim için bir kısmıyla rusça dersi alıp, bir kısmıylada sizin önerileriniz dahilinde yazılıma bir yerden giriş yapmayı planlıyorum.

    5-6. sınfta bilişim dersinde scratch dersi aldık. Ve başarılı olduğumu gördüm. Gerçekten birşeyler yapabiliyordum, ama o zamanlar yazılım mühendisliği falan yoktu aklımda. Bunu java'ya şöyle bağladım; sanırım scratch kadar kolaymış. Javayı nasıl kurarım? (Win7) Kurduğumda nasıl kod yazarım? (Hiç bilgim yok) Ve mutlaka öğrenemm gerektiği söylenen phyton dili nedir? Öğrendiğimde bana ne katar? Ayrıyeten ögrenmem gereken diğer şeyler nedir, başka nasıl geliştirebilirim kendimi? Çok teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SirFFarjad -- 20 Eylül 2018; 1:59:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Python hani şu yılan olan. Benim anlamadığım bu kadar yazacağına google yazsan dünyaları öğrenirdin. Okuyun araştırın. bilgi orada kayıp değil ana dilinizde üstelik.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.