Şimdi Ara

Japan VS Swiss Kararsız kaldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bütçem 1000-1500 TL arası yurtdışından alabilirim sorun değil.


    Aradığım saat içi lacivert dış kısmı metal olsun istiyorum, bunun yanında içinde ki dişli çarkları gözüken saatlerde çok hoşuma gidiyor. Moda marka saatler istemiyorum (Armani D&G vs.) ama beni ömür boyu götürmesine de gerek yok 5 sene sonra sıkılırım muhtemelen. Marka tercihi yapamadım illa şu marka olsun demiyorum ama japon mu yoksa isviçre markalarına mı yönelsem bilemedim. Çok çok beğenirsem biraz bütçe üstüne çıkabilirim.

    Biraz işin içinden çıkmama yardım edin :) SAIKO, TISSOT, Maurice Lacroix(bütçemin biraz üstünde), Tag Heuer, ORIENT(pek düşünmedim) orta sınıf isviçremi yoksa üst sınıf japon mu olmalı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iskelet123 -- 9 Ekim 2014; 10:55:21 >



  • o rakamlara tag ve maurice bulabilecegini sanmıyorum ama victorinox, hamilyon ya da swiss military olabilir..
    ben tercihimi isvicre'den yana kullanırdım..
  • iskelet123 İ kullanıcısına yanıt
    Steinhart modellerine bir bak derim. Bence isvicre saat sahibi olmak bi ayricalik, o yuzden isvicre tercih et. O fiyat araliginda -begenir misin bilemem ama- kaliteli steinhart modelleri mevcut.. İkinci bir tercih olarak ise kesinlikle Tissot derim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tissot'lar hoşuma gitti, longines in bir modelini beğendim ama bütçemin iki katı. tissot benzer bir modeli yarı fiyatına veriyor iki marka arasında çok fark var mı. yurt dışında tag heuer de buldum aslında beğendiğim model 1000 dolar buda bütçemin üzerinde. Bütçemi biraz daha zorlayıp longines ve o klasmanda bir saatmi alsam yoksa beğendiğim saati tissottan alsam mı bilemedim bu mekanizma olaylarında çok anlamıyorum, biri diğerinden çok daha mı kaliteli çok bir fikrim yok. hamilton ve bulova da kendime uygun saat bulamadım.
  • saatte swiss made dışında bakma derim.
  • 3 gün önce bir tissot aldım :) beğendiğim bir model oldu :) ilginiz için teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.