Şimdi Ara

jailbreakme.com

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bu siteden telefon üzerinden girerek JB yapılabildiği söyleniyor bu doğrumudur sağlıklımıdır redsnow vb lerle yapılanla aynımıdır acılış sorunu gibi sorunlar varmıdır bilgisi olan varmıdır



  • Yapabilirsin sorun yok ama bir sürü konu var jb ile ilgili neden oralara sormayipda yeni konu acıyorsunuz.
  • yeni JB yapmak isteyenler farklı bir başlıktan bu konuya ulaşsa daha iyi olmaz mı ? bu mantıkta konuşursak dediğiniz gibi birçok Jb konusu var o zaman onlarda birleştirilsin...
    derdim polemik yaratmak değil ama böyle ne gerek var yeni konu açma falan denmesi rahatsızlık verici madem burası forum ve bu hakkım var neden açmayayım ?
  • jb yapmak isteyenler hali hazirda farkli bir basliktan konuya ulasabiliyorlar. arkadas da zaten bu amacli bir konunun bulundugunu, sordugun sorunun cevabinin da orada oldugunu, sadece arama yaparak ulasabilecegini soylemek istemis. tabii konu acma hakkin mevcut. herkes senin yaptigini yapip, su andaki konu disinda yeni bir konu acip burdan takip edilsin jb isi derse forum okunmaz hale gelir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: unruly1907

    yeni JB yapmak isteyenler farklı bir başlıktan bu konuya ulaşsa daha iyi olmaz mı ? bu mantıkta konuşursak dediğiniz gibi birçok Jb konusu var o zaman onlarda birleştirilsin...
    derdim polemik yaratmak değil ama böyle ne gerek var yeni konu açma falan denmesi rahatsızlık verici madem burası forum ve bu hakkım var neden açmayayım ?


    Şimdi şu anda forumda en az 100 kişi ipad 2 için jb yapıyordur. Hepsi sorduğu zaman nasıl bir kaos olur, düşünebiliyor musun? Forum istendiği zaman konu açılan yer değil, cevabı bulunamadığı zaman konu açılan yerdir. Tabiki bir derdimiz varsa konu açacağız ancak önceden o konu açılmışmı bir bakar, yoksa veya bulamazsak açarız.

    http://forum.donanimhaber.com/m_50404242/tm.htm

    Konumuz bu.Gerekli açıklama mevcut. Okuduğunuz zaman aklınızda soru kalırsa yine o başlıkta yazarsınız. Uzun uzadıya yazmamın sebebi kafanızdaki forum mantığı ile esas forum mantığı arasında farklılık oluşudur.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.