Şimdi Ara

Jaguar X-type (01-09) Sahipleri Buraya.. (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
365
Cevap
25
Favori
78.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben de 2008 dizel x type sahibiyim. Ufak yararlı bir bilgi de benden olsun;

    Açık renk döşemesi olan araçlarda direksiyon derisinin rengi zamanla atıyor.

    Piyasada kolaylıkla bulunabilen deri direksiyon boyalarından KOYU TOPRAK rengi ile eski haline getirebilirsiniz.
  • Aracım 2008 x type 2.0 dizel..Gaza yüklenince siyah duman atma problemi vardı.çekişte düşme hissedince ve yakıt tüketimi artınca(şehir içi 6.5 7.5 arası yakarken 9 lara çıktı) aracı ortaklara götürdüm.egr intercooler arası hortum delinmiş.hortum değişti egr valfi temizlendi kurum temizliği yapıldı.540 tl ücret çıktı.tüm sorunlar çözüldü.

    Bu arada kasko ile ilgili bir bilgi de vereyim.kasko şirketleri korkunç fiyatlar veriyor.en ucuz yapan sompo japan.diğerlerinin yarısı kadar fiyat verdi.(2100)

    Son olarak ben bakımlarını ortaklarda yaptırıyorum.bence güzel ilgileniyorlar.merak edenler için yıllık bakımı 1400 1500 civarı tutuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar Bende aranıza yeni katıldım 2006 Jaguar X-Type 2.0 D Executive 168.000 Km De Bir Araç Aldım. Parça Konusunda Korkuyordum ama kartal oto sanayi sitesinde MARMARAY oto var orada yurtdışından gelme çıkma parçalar mevcut yardımcı oluyorlar. özellikle camın önündeki çatlak ızgara bulunmayan bir parça klipsleri ile birlikte orada mevcut kapı altı ışıkları arka bagaj nikelajı çoğu var adam yurt dışından söküp getiriyor. motor aksamı olarak bu motorlara kolay kolay birşey olmaz fakat ara ara sensör valf ve beyin arızalarına rastlanmaktadır. Çözülmeyecek hususları yoktur. birde siyah duman atması enjektör kirliliğinden kaynaklanmaktadır. eğer aracınız herhangi bir arıza ışığı yakmıyor ise enjektörleriniz temizlenmesi gerekir. Hepinize teşekkür ederim...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende Jaguar X Type 2.5 Otomatik Vites Benzinli/LPG li bi araba düşünüyorum. 200.000 km civarlarında 36-40 bin TL aralığında bulunabiliyor. 2003 Model

    Açıkcası gözümü ençok korkutan parça ve bu arabadan anlayan usta bulabilme hususu.

    Araba gerek özellikleri gerekse malzeme kalitesi ile çok premium duruyor.

    Konuyla ilgili sizden bilgi rica ediyorum. Gözümü karartıp alsammı

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar herkese,

    X-Type 2.0 Benzinli 2007 model araç sahibiyim. Aracı çalıştırırken bazen "Security Failed" uyarısı veriyor ve marş basmıyor. Akü yeni. Benzer problem yaşamış arkadaşlar var ise nasıl çözdüğünü ya da problemin neden kaynakladığı konusunda bilgi paylaşabilir mi?
  • 2.0 dizel sahiplerine bir bilgi daha vereyim;

    aracınızda klima açıldığında daha da artan cinsten, bitmek bilmeyen bir kayış sesi var ise sadece kayış gergisinin değiştirilmesi ile sorun çözülmüyor,

    Crang pulley (krank kasnağı) asıl problem çıkaran parça; değiştirildiği vakit sorun çözülüyor. Ancak bu kasnağın arızalı olduğunun tespiti çok zor, dışarıdan bakıldığında sağlam gibi görünebilir ancak arızalı ise yeni takılan kayış gergisini de bozuyor ve kayış sesine sebebiyet veriyor
  • Herkese selamlar, ben de kupon araçlara ilgiliyim daha önce Lancia Delta 1.4 turbojet, volvo s60 1.6 premium kullandım şu anda Lancia Delta 1.6 multijet sahibiyim. X-Type almayı düşünüyorum. Eşim de kullandığı için manuel alma şansım yok. 3.0 ve 2.5 motorlu versionlara bakıyorum. Hangisini tavsiye edersiniz veya eder misiniz? Handikaplar nelerdir. Teşekkürler.
  • arkadaşlar merhaba bende 2006 x-type 2.0 d sahibiyim benimde burdan sizlere sormak istediğim bi kaç problem var konuyla alakalı görüşleriniz çok değerli aracı yeni aldım ve problemlerini halledip uzun süre binmeyi planlıyorum. tecrübeleriniz doğrultusunda arızayı direkt halledip çalışan parçaları değiştirerek para harcamak istemiyorum açıkcası

    aracımdaki sorunlar şunlar

    1-dsc fault hatası verip abs lambası yanıyor

    2-farlar otomotik modda yanmıyor

    3-araca telefonu bağlayamadım no telephone uyarısı veriyor

    4-park sensörü uyarı vermiyor

    5-egr iptali yapsam ilerde sorun çıkarırmı
  • alperdurak A kullanıcısına yanıt
    Katalizor sıkıyor aracı. Devirliyken düşer rolentide çıkar Antalya da olsan her türlü yardımcı olurdum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar selamlar jag xtype sahibiyim yağışlı havalarda silecekler otomatik silecek çalışmıyordu. bende aracın ayna arkasındaki yağmur sensörü arızalıdır diye söktüm ancak sensöre herangi bir kablo bağlantısı olmadığını gördüm.Kablo yollarını döşeme arkalarından kontrol ettim ordada yok. bu kabloyu nereden temin edebilirim bilgisi olan var mı ? yada sensör içinde 3 tane pim var bunları lehimlesem sensörden çıkan diğer ucu aracın neresine bağlarım ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • highzet H kullanıcısına yanıt
    Ön camın sağ direk kaplaması arkasından torpido altına konfor kutusuna gider. Kabloyu bu yol üzerinde belki bulursun. Bulamazsan konfor kutusunda Boş yer varmı bak varsa kurcalama oto elektirciden yardım al.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jaguar x type Antalya J kullanıcısına yanıt
    tmm bakayım tskler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba jaguar binicileri
    jaguar 2.5 awd ile 3.0 awd den hangisini tavsiye edersiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkese merhabalar.
    öncelikle aracım 2002 x type 2.5 otomatik benzinli.
    yaklaşık 2 haftadır aracımda belli bir hıza ulaştıktan sonra titreme sorunu yaşıyorum. sanki vites yükseltmek istiyor ama geçemiyor gibi. sonra gaza yüklenince vites küçültüp araba hızlanıyor ve titreme ortadan kalkıyor. sanki 3ten 4e geçerken ki hız aralığında oluyor bu sorun.
    bir de araçla mesela kırmızıda beklerken araç d'de iken sanki stop edecekmiş gibi ayarsız bir durum yaşıyor boşa alınca o sıkıntı da sonlanıyor.
    bu sıkıntılarımın sebebi ne olabilir siz tecrübeli arkadaşların cevaplarını bekliyorum.
    yurtdışında yaşıyorum aracı burada bilgisayara bağlattım 2 numaralı bujiden kaynaklanıyor dedi bakan usta ama ben buradakilerin de ustalıklarına pek güvenmiyorum. sizin fikirleriniz nelerdir acaba?
  • Merhabalar,

    2006 model X-type sahibiyim. Aracımın tampon nikelajı, cam düğmesi gibi eksikleri var. Bunları nerelerden temin edebilirim?
  • Jaguar x type Antalya J kullanıcısına yanıt
    Merhaba Antalya da olduğunuzu söylüyorsunuz xtype kullanıcısının. Aracı istanbuldan yeni aldım servis hizmetiniz varsa sizi Antalya da nasıl bulabilirim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • YSFKLS kullanıcısına yanıt
    Merhaba

    İhtiyaçlarını N.11.com,sahibinden.com veya herşey burada.com üzerinden kolayca temin edebilirsiniz...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar, Bu Formu Açtığınız iyi olmuş, inceledim ve gerçekten yararlı bilgiler ve merak edilen bilgiler mevcut, genelde çok bilgi bulunamayan bir araç..

    İncelememin sebebi ise Grand Cherokee aracım var ve aslında memnunum, ama şu an bir arızası var ve birtürlü çözemedik, birkaç ustaya gösterdim gereksiz yere paralar harcandı (haliyle zaman kaybı da var) bu aracımı satıp ya jaguar x-type yada chrysler 300c düşünüyorum, çünkü aşırı derecede usandırdı beni.. eğer alırsam aranıza katılmadan önce bir kaç bilgi daha almak için yazarım, iyi forumlar.
  • Arkadaslar selamlar. 2006 dizel xtype sahibiyim. Bir konuda danismam gerekiyor. Yardimci olabilecek varsa cok sevinirim. Aracimin beynine su kactigindan dolayi fan beyni arizalanmis. Fan ya calisiyo, ya da hic calismiyor. Ayrica silecek motorunun yedek parcasini bulamiyorum. Bu konuda yardimci olabilecek kimse varsa cok memnun olacagim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba az km 4x4 satan var mı arkadaşlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.