Şimdi Ara

ızmır-antalya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selamlar yarın antalyaya gidecegim daha once hiç gitmedim, yol güzergahını bilmiyorum en kısa sürede hangi güzergahı kullanmam gerekiyor? ınternetten baktım nazilleden sonra donmem gerek gıbı duruyor ama kime sorsam denizlinin içine girmek gerektigini soyluyor... Nasıldır dogrusu



  • araç corolla ise sorunsuz gidersin,herhangi bir yoldan git. başka bir araç ise işin zor hangi yoldan gidersen git arıza sonucu sanayiye gitmen gerekebilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzmir-aydin-denizli-korkuteli-antalya guzergahi en mantikli olan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dkerem2

    İzmir-aydin-denizli-korkuteli-antalya guzergahi en mantikli olan.

    +1 en mantıklısı bu benimde sürekli kullandığım yol budur. Ama denizli Serinhisar da radar a dikkat edin beni 2 defa öptüler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: shark1912

    selamlar yarın antalyaya gidecegim daha once hiç gitmedim, yol güzergahını bilmiyorum en kısa sürede hangi güzergahı kullanmam gerekiyor? ınternetten baktım nazilleden sonra donmem gerek gıbı duruyor ama kime sorsam denizlinin içine girmek gerektigini soyluyor... Nasıldır dogrusu


    Korkuteli üzerinden ben hiç gitmedim ama birde şu seçenek var

    İzmir Aydın Denizli Burdur Antalya

    izmir aydın arası otoban

    Aydın denizli arası ful bölünmüş yol sıcak asfalt

    Deniz burdur arası ful bölünmüş sıcak asfalt

    Burdur antalya arasası ful bölünmüş yol, burdurdan 50 km kadar sıcak asfalt sonra normal asfalt ama bölünmüş yol,

    eğer bu rotayı takip etmek istersen bana pm ile ulaş denizli burdur arasında küçük bir çalışma var oradan geçmeden yine ful sıcak asfat ve bölünmüş yol alan küçük bir ara var orayı tarif edeceğim.




  • Ben sık sık gider gelirim en iyisini arkadaşlar yazmış zaten izmir aydın denizli korkuteli antalya en iyi güzergah ve en çabuk. Evet denizli nin içinden geçeceksiniz ama dümdüz geçiyorsunuz zaten 1 yerde sola doneceksiniz onu da tabelalar ikaz ediyor gerisi alt geçit. Korkutelinde çevre yolu ve şehir içi gibi iki seçenek var zaten direk çevre yolundan geçirir şehir içini görmezsiniz bile.. şimdiden hayırlı yolculuklar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her yaz en az 1 kez gittiğim parkur. İzmir'den Otoban'dan Aydın-Nazilli-Denizli-Serinhisar-Korkuteli-Antalya. Başka parkur bakıp macera aramaya hiç gerek yok.

    Serinhisar leblebisi ile meşhurdur, deneyin..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkür ederim benim için onemli olan en kısa sürede gidecegim yol çünkü gece 4 te yola cıkacagım yolu 5 saat e bitirmem gerekiyor ozellikle donuste sanırım en mantıklısı denizli üzerinden olan yanlız google ye her yazdıgımda cıkan yol nazilliyi hemen gecer gecmez saga donus verıyordu denızlıye hıc gırmeden ıyı kı sormusum yoksa kım bılır nereye gıtcektık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.