Şimdi Ara

İyi senaryolu korku filmleri ( istek )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
2.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Halka tarzında film boyunca geren, güzel bir hikayesi olan ( mümkünse paranormal ) ve beklenmedik bir sonla biten film arıyorum.

    Şuana kadar baktıklarımda ya korkutmuyor, germiyor. Ya da senaryo-kurgu açısından vasat.



  • Cehenneme bir adım 2 . Şaşırmıştım sinemadan çıktığımda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Hidden Face (La cara oculta)

    edit:Hide and seek var +olarak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi another year -- 7 Ağustos 2013; 17:17:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Korku diyemem ama gerilim olarak The Others'ı tavsiye edebilirim. Dumur garantili filmlerden biridir. Gothika'yı başarılı bulmuştum.
    Bide gerilim bitti diyip tam rahatlarken insanı geren Godsend vardı. IMDB'de pek beğenilmemiş ama ben sevmiştim o filmi. Godsend'den sürpriz son falan bekleme ama.
  • The Others'i izledim ve çok beğendim. Cehenneme bir adım'ı izlemeye başladım ancak yarısına kadar dayanabildim. Oyuncuların sadece kadın olmaları ve kapalı alanda sıkışıp kalmaları, zar zor gidebilmeleri canımı çok sıktı. Fobi gibi birşey.

    Evil Dead'ı izlemiştm ( 2013 ) ve korktum diyebilirim. Ancak The Others tarzı filmler daha bir hoş sanki.
  • The BlackMamba 24 kullanıcısına yanıt






















  • İnsiduous muydu neydi bunu izle iyidir. Gece izlemen ciddi sorun yaratabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Pact


    (IMDB Tag'ı niye çalışmıyo )



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bruoglione -- 8 Ağustos 2013; 7:46:21 >
  • Nasıl Izliyorsunuz Ya Bende Psikolojik Etkileri Oluyor En.Son.Korkumu Yenmek.Icin Dabbe 3ü Izledim Daha Çok Korktum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugüne kadar beni bunun kadar etkileyen bir korku filmi daha olmamıştır. Kuyuda kızın arkasından acaip acaip tırmanışı sabahın 5'inde evde tek başıma izlerken korku krizine sebep oldu bende.

  • the uninvited çok sağlamdır sonundaki ters köşe klasik ama film boyunca bir gerilim oldugu için filmin sonunda olacak şey aklının ucundan bile geçmiyor.sonunda affalıyorsun 1 saat sonrada anlamam lazımdı diyorsun. böyle bi film .mirrors'ta ters köşe falan yok klasik kanlı parçalamalı falan korku filmi.sonundada bi twist göremedim ben.twist konusunda orphan sağlamdır ama kurgu çok kötü.özellikle baba karakteri konusurken duvara falan baktım ben sinirimden o kadar gıcık bi karakter yapmışlar .the shining zaten bu tarz filmlerin atası sayılır izlemediysen ayıp.the descent 55.dakikadan sorna başlıyor diyeyim sana mutlaka ama mutlaka izle.2. filminin sonundaki twist çok sağlam ama senaryoyuda batırıyor.şöyle diyeyim:


    senaryoya göre o madendeki mahlukatlar bir evrim sürecinden geçmişler karanlıkta yaşadıkları için görme yetilerini kaybetmişler ve her türlü etle besleniyorlar.farkındaysanız dişleride kurt dişleri tarzında kulakları falan insan olamayacak kadar farklı.4 ayak üstünde yürüyorlar çok hızlılar,aşırı güçller,derilerinin insanlarla bi alakası yok vs.vs.ama 2. filmin sonuna göre o mağaradaki arkadaşlarımız filmin başındaki amcanın babası,dedesi falan.akraaları bi nevi.böyle bir evrim için birkaç nesli bırakın 150bin nesil bile yeterli olmayabilir.film burada mıçıyor afedersiniz.birde şöyle bir saçmalık var ilk filmin 3 sonu vardı sırf derinleştirmemek için en klişe sonu seçip devam ettirmişler.2.filmden memnun kalmadı mben.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FX12 -- 17 Ağustos 2013; 16:22:46 >




  • The Blair Witch Project
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.