Şimdi Ara

İtopya ve ups kargo facia (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
2
Favori
6.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Valla kötü sürati ups'e tercih ederim. Ne şubesi var civarda ne arasan ulaşılıyor. Bi sorun çıktı mı işin Allah'a emanet. Ups görünce uzak duruyorum genelde. Memleketteki en overrated kargo net.


    En son ekran kartını servise yolladığım vakit geri dönüşü bu saçmalıkla yaptılar. Karşımda bi muhatap bulamadım. Paket elime geçene kadar yeteri kadar stres yaşattı bana.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thrashbringer -- 12 Aralık 2020; 2:38:53 >
  • firmaların hepsi aynı bok oldu adamalr resmen atıp gidiyor . kavga etmekten yoruldum . itopyaya gelince leşş bir fırma bende sıpariş vermiştim 200 lira için 22 gun bekledim bir dahamı alacağımı sanmıyorum. müşteri hizmetleri, desen sırada bekleyen 94

    kişisiniz diye başlıyor. zaten sıra gelene kadar otomatık telefon kapanıyor.

  • "Tüketici Hakem Heyeti'ne" başvurun. 

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cem03

    15 gün oldu kasa siparişim mahmutbey şubede kaldı kimseye ulaşamıyoruz da

    Orası kara delik gibi bir yer. Pandemiden önce 2 hafta civarında geliyordu şimdi en az 3 haftaya anca gelir.

    Kargoyu kodla ara sıra kontrol ederken sürekli hub'dan çıkıp sonra geri dönüyordu. Ne zaman geleceğini de kestiremiyorsun.

  • İtopya ve ups kargo facia

    Abi nereden geliyor bu kargo kafaları yicem. Bir mouse aldık itopya bekletti ups ayrı bekletiyor cidden bunlar yüzüne sinir hastası oldum

  • Genelde mesai saati yetmeyip yarın ilk dağıtıma çıkaracakları ürüne bazen teslim edildi diyorlar benimde çeşitli firmalarda başıma geldi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Giriyorsun şikayetvar.com a sonra ne halt olduklarını görüyorsun giriyorsun mesut cevige o övüyorsa direkt siteye dahi girmiyorsun iyi malin reklama ihtiyacı yoktur helede mesutun para alıp yaptığı yorumlarla yükselen site ve ürünlere
  • GeçerkenUğradı kullanıcısına yanıt
    İzmir Hub aynı yer 😂
  • Itopyanin sahibine konuyu ilettim yazdim sinirlendi 3 kurusluk musterilerle muhattap olamam aylik 300.000 tl ye yakin cirosu varmis ama hakliysam hakkimi alirim, gitsin mahkemeye versin bilirkisi tutsun biz essek degiliz herkesi sirtimaz semer yapamayiz....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NitroNos kullanıcısına yanıt

    BTK mı? İtopya ve ups kargo facia 

  • Thrashbringer kullanıcısına yanıt

    Trashcigim ups en global guvenilir kargodur insanlarla icli disli olmaz tsk gibi kapali.bir kurumdur. Kargon kaybolmaz calinmaz patlamaz er gec gelir sikayetin olursa mail atarsin call center i yoktur oyle musteri kaprislerini cekmezler kurumsal ve buyuk firmalarin paketlerini tasirlar personelini secerler onune geleni almazlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dun benim de ITOPYA ile bir sorunum oldu.


    Adamlar kargo teslimat tarihi 14 u yazan kargoyu dun arayip `Abi evde kisme yok ben kapiya biraktim diye beni ariyor` ; dedim o cihaz 10.000TL neye gore biraktin ; ozaamn donup alayim dedi ; don dedim neyseki apartman gorevlisine zamaninda ulastida adam aldi.


    Bu arada 3 aralikta almistim urunu dun geldi bana istanbul ici teslimat.


    ITOPYA zaten kargolari gec veriyor sistemleri cop

    UPS turkiye deki en kotu kargo firmasi cok net (kargom kayboldu 1 kere)


    Birdaha sanirim birsey almam buyuk konusmayayim.


    RTX 3080 almistim sorun yok sifir geldi baktim kontrol ettim ama acayip ilgisizler

  • Kasım ayında İtopya'dan alışveriş yapıp, kargosu erken gelen ender kişilerdenim sanırımİtopya ve ups kargo facia İlk alışverişimdi, bende monitör aldım 20.11 tarihinde, araya pazar gününü saymazsak 3 güne teslim edildi ups tarafından. Kendimi çok şanslı hissediyorum

  • itopyamıdır nedir ,mal almayın aldırmayın..

  • Geçmiş olsun. Buradan şunu çıkarıyorum, demekki sen peşine dusmesen hani hakkını arayamayan birisi olsan senin kargonu hiç edecekler.

    Bende itopyadan 3900X almıştım, UPS ile göndermişlerdi. 3-4 gün eve getirmediler. Bende şubeye gidip depoya girip yüzlerce paket içerisinden tek tek araya araya bakıp bulmuştum. Halbuki her gün dağıtıma çıktı diyordu, tamamen yalan. Bunun sebebini sorduğumda sistem otomatik atıyor vs vs bir sürü kuyruklu yalan. Velhasıl, UPS benim şehrim için çöp, PTT bile daha iyidir. Şuan PTT ve UPS dışında hiçbirinde sıkıntı yok. Bu kargo kalitesi şubeden şubeye çok değişiyor.

    Kanunlar bizi korumuyor, hep zenginin yanında kanunlar. Öbürü kargoya verdim der sıyrılır, öbürü teslim ettim der sıyrılır. Herkes sıyrılır da bir vatandaş siyrilamaz işte. 20 senede bir kanun düzenlemesi yapamadık su ticarette. Avrupa'da bu gibi bir tane şey duyamazsin mesela, yabancı birisine anlat bu yaşadıklarını inanmazlar Sana ciddiyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Muten Baba kullanıcısına yanıt
    Tamamen katılıyorum , zaten her gün dağıtıma çıksa o yollarda paramparça olurdu monitör muhtemelen :)
  • flyer_mig kullanıcısına yanıt
    Yakında bütün saygınlığını kaybedicek zaten , her yer şikayet dolu
  • Size benden tavsiye, kargonuz değerliyse, kargo şubede yazar yazmaz gidip kargonuzu şubeden kendiniz alın veya adresi ev adresinizi değil, tanıdığınız güvenilir bir esnafın dükkan adresini yazın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atını Öpen Kovboy -- 12 Aralık 2020; 12:58:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atını Öpen Kovboy A kullanıcısına yanıt

    Gecen böyle bir konu açılmıştı, arkadaşın birisi kargoyu çağırıyor dükkandan gelip alıyorlar , sonra kargo kayboluyor, firma müdürünü arıyor arkadaş kargo almadık biz filan diyorlar çünkü evrak yok ortada, arkadaşın güvenlik kamerası kayıtta olduğu için kabak gibi ortadaydı ama hersey. Sonra ne oldu bilmiyorum takip edemedim. Hatta değerli kırılabilecek birşey alındıysa , kargocunun getirdiği anda video çekmeye baslayıp hemen açarkende çekilmesi lazım özellikle tv monitör vs. de.

  • cormen kullanıcısına yanıt

    Kargo denetlemelerine BTK bakıyor şikayet anında şube müdürünün ekranına düşüyor.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.