Şimdi Ara

İTOPYA.COM dan NEDEN BİR DAHA ALIŞVERİŞ YAPMAYACAĞIM? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
3
Favori
20.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
613 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jasonbournee

    Merhaba , gerekirse aynı ürünü 100-200₺ fazla ödeyip daha önce alışveriş yaptığınız yerden alın. Görüyorsunuz şikayetleri nasıl ucuz numaralara sahip olduklarını...
    hocam öncedende çok şikayet konusu gördüm reklamlarıda çok dönüyor diye güvendim bu konuyu baştan aşağıya okudum bidaha sanırsam o topa girmem şuan ülkedeki bana göre en iyi site amazonun kendi sattığı ürünler
  • Wjéasz kullanıcısına yanıt
    Benim yaşadığım durum sizinkinden daha vahim. Firma göz göre göre müşterisini yanıltmanın peşinde. Para iadesi istedim diye sabah 09:39’da aradılar. Ürününüz hazır isterseniz kargoya verelim diye yalan söylediler. Ve güvenip tamam iptal etmeyin verin dedin sonuç ortada. Üstüne kargoya vediklerine dair mail attılar. 8.880₺ siparişi iptal etmemek için her düzenbazlığı yapan firma daha neler yapıyordur alınan ürünlerde kim bilir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her harfine ve kelimene katılıyorum. Maalesef ki ben de aynı hataya düştüm. Ama hak verirsiniz ki kimse parasını kolay kazanmıyor. 200₺-300₺ olsa bile araştırıp az maliyetli ve bütçemize uygun ihtimali değerlendirmek istiyoruz. Yani bu niyeti su istimal edince insanın eline ne geçiyor anlamadım?

    Yaşanan olumsuzlukları düzeltmeleri için bir ders verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Şunu söylemeliyim allah kimseyi para hırsı ile terbiye etmesin. Belli ki bu şahıs firmasının gözünü para bürümüş. Zaten tweetlerine bakarsanız ne kadar para bağımlısı olduğunu görürsünüz. Parayla terbiye olmuş adamdan ve onun ticaretinden uzak durmak için bir ders aldık. Sağol itopya!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jasonbournee J kullanıcısına yanıt
    AAaaaaa, %100 müşteri memnuniyeti bu demek arkadaşım anlamadın mı? O kadın insana illallah ettiriyor. Firma rezalet.
  • PSDN915 kullanıcısına yanıt
    Yani gerçekten bu kadar ucuz numaralarla insan kaldırabileceklerini sanıyorlar. Bu kadar zor mu dürüst olmak? Yani eline ne geçti bunu anlamak istiyorum. Hayır şu dönemi o kadar güzel lehine çevirdi ki gidip suratlarına suratlarına şu lafları söyleyip rencide olmalarını istiyorum ama maalesef kapalı. Yani yalayıp yutsunlar şimdi bu lafları.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olay Yılan Hikayesine dönmüş ya zaten o kadar şikayete rağmen gidip bu siteden ürün alıyorsanız hakediyorsunuz böyle zülmü çekmeye. Hem rezil oluyosunuz hem rezil olduğunuzla kalıyorsunuz adamlarında sermayesine sermaye katıyorsunuz
  • IVANGUARDI kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada üzerinden ürün alıp mağdur olan bir dünya kişi var 5 yıldır bidunya ürün aldım sıfır sıkıntı, Teknobiyotik üzerinden alışverişlerim oldu sıfır sıkıntı, çocukluk arkadaşım Boss Bilişimden anakart almış kızdım gürledim 4 gün sonra teslim oldu, o zaman hiç kimse netten alışveriş yapmasın,

    İnce hesap pişmanlıktır diye konu acanlar var, Samsung S4 ilk çıktığında aldım sıkıntısız geldi, LG 42 inç 3D TV aldım geldi, James donkey m2 aldım geldi, Corsair mouse aldım geldi en son 5700xt aldım geldi ama foruma gir bak yada nette dolaşırken bak bir dünya şikayet var mesela buna verecek bir cevabın var mı?

    Ha 3 gün sonra ekran kartı yada m2 bozuldu diyelim o zaman belki süründürür yaşamadan bilemeyiz ama sorun yasamazsam benim için sıfır sorun yani sıkıntısız alışveriş kategorisinde.

    O kadar şikayete rağmen hak ediyorsunuz sözüne katılmıyorum..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • stevesm1221 S kullanıcısına yanıt
    Arkadaş diğer konusunda 580 yada 590 alacaktı tam hatırlamıyorum o paraya bunu alırsın hem yeni teknoloji hem daha az güç tüketimi var diye ben tavsiye ettim 5500 XT kartı alması icin, 1800 lira bandında alınacak en iyi kart bence 5500 XT AMD Rewards ile gelen hediye oyunlar çabası, 1660 Super ile arasında 500 lira fark var neredeyse, he sisteme olmamış konusunda hemfikiriz.

    Sistemim güzel yanı 1 2 sene sonra upgrade yapmak istenirse tek ekran kartı değişimi ile tam kıvamında bir cihaza dönüşür.

    Bu arada konudan bağımsız olarak bu Sapphire 580 590 sevdası nedir arkadaş, 6 ay önce 1385 liraya aldığım RX 590'ı 1600e sattım aynı gün beraber kartı aldığım arkadaşım kartı 1800 liraya sattı bu Çarşamba günü, anlayamadım bir şekilde 580 590 alıyor millet bu fiyatlara.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam 1660S indirimle 2000 liraya bulunabiliyor ve gerçekten 5500XT'yi ezici bir farkla geçiyor. Arasındaki 500TL bile değer. Yani yurt dışında bu kart hakkındaki yorumları okursanız anlarsınız. Zaten yurt dışında bu kartın satışları öyle bir düştü ki MSI gibi markalar satmak için kartın reklamlarını yapmaya başladı. Geçenlerde birçok yere reklam verdiler 5500XT hakkında. 1650 Super bile yer yer RX590'la hatta 5500XT ile yarışıyor. Bana sorarsanız hiç alınabilirliği olmayan bir kart. Bu, fiyat ve performans karşılaştırması yapılarak somut bir şekilde kanıtlanabilir. Nasıl RX570'in rakibi yoksa, 1660 Super'in de rakibi yok bana sorarsanız. 5600XT ve RTX 2060'la karşılaştıran bile gördüm siz düşünün.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • stevesm1221 S kullanıcısına yanıt
    Şimdi hocam konu 5500xt 1660s olayına dönmesin de,
    konu sahibi bütçe vermişti kalan alacağı parçalar icin 4000 bütçesi vardı tavsiye ettik aldı, indirim ile 1600 liraya 5500 XT bulmak mümkün, kadı ki öyle 300 500 fazla hak eder diye bilgisayar toplamaya kalkarsak işin içinden çıkamayız, 2000 2200 liraya bütçe verseydi ekran kartı için 1660s yazardım kaldı ki 580 alacaktı bu paraya, hatta ileride ekran kartı upgrade yapabilir diye konuştuk özelden ondan 3600 aldı yoksa 1600 AF alınır 800 bütçe açılır 2060 yada 5700 yazılırdı yani konunuz 1660 süper yada 5500 xt değil firmanın yapmış olduğu olay..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.