Şimdi Ara

İthalatçı ve satıcı fiyatları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar Casio EF-554D-1AVDF model saati almak istiyorum. Saat Ersa saatte 560 tl ama saatcell adlı sitede 390 tl. Bu fiyat farkı normal mi? Ersa ithalatcı firmaymış. İthalatçının 560 tl ye sattıgı ürünü diğeri nasıl 390 a satıyor. Bu siteden ürün alınır mı? Orjinallik konusunda nasıl emin olabilirim? Bakmak isteyen olursa linkler aşağıda. Cevaplar için şimdiden teşekkürler...


    http://www.ersasaat.com.tr/urun/casio-ef-554d-1avdf/
    http://www.saatcell.com/urun/casio-ef-554d-1avdf_1732.aspx?CatId=131







  • saatcell'den emin değilim ama ithalatçı firma(lar) genellikle bir fiyat belirler ve onu sabit tutar. diğer tüm firmalar elindeki stoklara göre hareket eder, yeni ürünlere yer açmak, satışları hızlandırmak, acil para, vs gibi sebeplerle birçok ürünü temin ettiği fiyattan düşük fiyata, kısaca zararına satar. ticarette her sattığın üründen kar edeceksin diye beklersen kendini kepenk kapatırken bulursun, önemli olan anı yakalamak, yani piyasaya ayak uydurmaktır. yeni için yerin olacak, yoksa zarar düşünmeden yer açacaksın.

    bu dediklerim saatcell'in orijinal ürün sattığını belirtmiyor, sadece her düşük fiyata paranoya ile bakmaya gerek olmadığını belirtiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.