Şimdi Ara

İtalki ile istediğiniz zaman ingilizce pratik yapın!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • cambly'nin fiyatlarına baktığımda en güzel fırsatlar 1 yıllık üyeliklerde oluyor ama o kadar büyük bir meblağı da bir seferde ödemeye hiçbir zaman cesaret edemedim.


    italki'nin sevdiğim yanı ise bu noktada aslında. ne zaman istersem o zaman ders alıyorum. kendi isteğime göre hoca seçiyorum genelde yarım saati 60-120 lira civarında değişiyor ben hep 60 liralık hoca alıyorum.


    şahsen arada sırada ingilizce pratik yapmak, dil pratikliği konusunda özgüven veriyor. hele ki dünyanın bir ucundaki bir kişiyle sohbet edip tanışmak güzel bir şey. ayda 1-2 ders alıyorum 150 lira küsür tutuyor. ama bazen hiç almıyorum kafama göre.


    bazı hocalar var ucuz ve kaliteli oluyorlar. bazıları pahalı oluyor ama kalitesiz oluyor. şahsen ben iyi birkaç hoca buldum ama saati 200 lira olduğu için yanaşmıyorum. ama hiç ingilizce konuşmamaktansa iyi geliyor. öneririm. uygulamanın kullanıcı ara yüzü karışık değil sade o da hoşuma gitti.


    Arada sırada ingilizce konuşmak isterseniz kısaca öneririm şimdiye kadar 9 - 10 ders almışımdır herhangi bir aksilik yaşamadım. Cambly aylık olarak ucuz olsa daha tercih edilesi ama hafta 1 ya da ayda 2-3 tane italki üzerinden ders almak daha mantıklı bence. En azından sadece ders almak istediğinizde alıyorsunuz.


    Şöyle bir avantajı da var italki'nin. Henüz fazla reklamı dönmediği için kendini tanıtmak için kuponlar veriyor. Aşağıdaki refli linkimden üye olursanız ilk derslerinizi indirimli kuponlarla hesaplı hale getirebilirsiniz. Refsiz linkimi de paylaşıyorum. İstediğinizden üye olabilirsiniz, sorunun olursa da yazabilirsiniz.


    1) Refli link

    italki
    italki'de öğrenmeye başladığında 25$'a kadar kazan!
    https://www.italki.com/i/ref/FF6FcH?hl=tr

    2)Refsiz link

    italki
    italki: İnternetten dil öğrenin
    https://www.italki.com/?hl=tr







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.