Şimdi Ara

İstanbul Sınav Giriş Merkezi Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Bildiğiniz gibi YDS Sonbahar 2014 başvuruları bugün başladı. Aranızda farkeden oldu mu bilmiyorum ama sınav giriş merkezi tercihlerinde istanbul için sadece 2 seçenek var.


    341 İSTANBUL 1 (Kadıköy/Maltepe/Ataşehir)

    343 İSTANBUL 3 (Beyoğlu/Şişli/Beşiktaş/Kağıthane/Sarıyer)

    Normalde bir de 342 İSTANBUL 2 olması lazımdı burada ki benim ikamet ettiğim ilçe ve çevresini temsil eden de oydu. Ben Avcılar'da oturuyorum, sınava Beşiktaş Sarıyer civarında mı gireceğim? Burada bir hata olmadı öyle değil mi?

    444 6796 ÖSYM Çağrı Merkezi no su da an itibarıyla iptal!!!

    Bilgisi olan var mı acaba?

    Teşekkürler...



  • Hatta simdi inceledigimde, gorunen o ki Ankara ve Izmir icin de sadece tek bir secenek var... Sistem de bir sorun var diye dusunuyorum!
  • Anlaşılan forumun bu bölümünde pek insan yok. Ben biraz önce ÖSYM'ye ulaşabildim. Bu sene yönetim böyle bir karar almış, bütün merkezler yokmuş... Herhangi bir neden veya açıklama da yok. Vasıfsız insanlar topluluğu işte!!!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LoftHeR

    Anlaşılan forumun bu bölümünde pek insan yok. Ben biraz önce ÖSYM'ye ulaşabildim. Bu sene yönetim böyle bir karar almış, bütün merkezler yokmuş... Herhangi bir neden veya açıklama da yok. Vasıfsız insanlar topluluğu işte!!!

    Bende şimdi parayı yatırdım ve tam başvuru yapacakken iki merkez olduğunu gördüm. Tam bir saçmalık. İstanbul sanki küçücük bir şehir. Silivri'de Büyükçekmece'de oturan adam nasıl gelecek sınava? Kaç saat yol çekecek? Erken kalkacak, artı yol yorgunluğu, sınav stresi....




  • Ben hem bu nedenlerle hem de o tarihlerde Mugla'da olma ihtimalimden dolayi adresimi degistirerek Mugla Merkez secimini yaptim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • allah kahretsin böyle işi büyükçekmeceden kalk ta oralara bir de sabahın köründe sınav merkezini ara şimdi. dünyanın sınav parasını götürüyorsunuz koydugunuz sınav noktalarına bak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mert1907

    allah kahretsin böyle işi büyükçekmeceden kalk ta oralara bir de sabahın köründe sınav merkezini ara şimdi. dünyanın sınav parasını götürüyorsunuz koydugunuz sınav noktalarına bak.

    Ben de Avcılar'dayım. Bu konudaki tepkimizi nasıl gösterebiliriz acaba?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.