Şimdi Ara

(İSTANBUL HAVALİMANI HAYIRLI OLSUN) 3.Havalimanı'nın Adı Ne Olacak ? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
306
Cevap
0
Favori
18.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Şuan bir babanız varsa ve adı dimitry değilse bu Atatürk sayesindedir siz dinci geçinen Atatürk düşmanları Atatürk bu ülkeyi kurtarmasa sen bu ülkede müslümanlığı yaşaya bileceğini mi sanıyorsun ? hele birde osmanlıcılar var sorsan hepsinin dedesi padişah bunlar Fatih sultan mehmetin torunudur ama hic genç osmanın torunuyuz demezler hayatta bir baltaya sap olamamış insanları hep başkalarının yaptıkları ile övünmesi doğaldır biz Atatürk e minnet duyuyoruz onun sayesinde ailemiz yuvamız ülkemiz ve bir babamız var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kılıncarslan

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    Beş vakit namazında biri olarak ,Senin gibi Müslüman(!) varken kafire ne gerek var....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AnadoluEfes

    Şuan bir babanız varsa ve adı dimitry değilse bu Atatürk sayesindedir siz dinci geçinen Atatürk düşmanları Atatürk bu ülkeyi kurtarmasa sen bu ülkede müslümanlığı yaşaya bileceğini mi sanıyorsun ? hele birde osmanlıcılar var sorsan hepsinin dedesi padişah bunlar Fatih sultan mehmetin torunudur ama hic genç osmanın torunuyuz demezler hayatta bir baltaya sap olamamış insanları hep başkalarının yaptıkları ile övünmesi doğaldır biz Atatürk e minnet duyuyoruz onun sayesinde ailemiz yuvamız ülkemiz ve bir babamız var
    bıktık kusacak biri forumun ortasına artık şunu duymaktan:) kendinizden başka buna inanda yok ama sizinde savunacak bişiyiniz olmayınca normal papaganlık yapmanız... Bunu kendi tayfana söylüyosundur muhakkak dimi? babası belli olmayacak kıvamda dininden, geçmişinden, kültüründen uzak yaşayan sizlersiniz çünkü. Sizin gibi çakma melezleri saymazsak gerçek Türkler imanı ile savaşır komutana bile ihtiyacı yok o dediğini durdurmak için ama komutansızda kalmazdı. olmasaydı (keşke) bizde komutan bitmezdi ingilizler atadı onu sizin babalar şu am dimitriden yorgodan farksiz zaten sadece isimleri Türk, Aileleriniz zihniyet karakter genişlik iman hep avrupa hep batı aynı anda hem onlara benzerdik diye savunup hem onlara benzemeye çalışmak ne kadar şizofrenik? yazık:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Baymakli_Dondurma

    Havalimanı yapılmadan önce yaptırmayız havalimanını derler yapılınca da ataturk olsun yhaa derler çok beklersiniz
    Denize dökülen tayfadansın sen ya da herhalde dedelerini mi astılar İstiklal Mahkemeleri'nde hayırdır bu Atatürk düşmanlığı nereden geliyor ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kılıncarslan

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    Soyu sopu belirsiz çöl fareleri Atatürk'ün soyunu ağzına bile alamaz kusura bakma. Mehmet Ali Öz oturdu çıkardı Atatürk'ün soykütüğünü, adam emekli imam tarihçi bile değil. Kim diyor Türk değil diye ? Siz arap kırmasısınız diye Atatürk'ü de mi kendiniz gibi sandınız ? Açar okursun soyu nereye dayanıyor görürsün. Kendinize hayali bir dünya oluşturmuşsunuz işinize gelene inanıyorsunuz, sizin gibi vatan hainleri inanıp diline pelesenk yapar anca Atatürk Türk değil diye.




  • İnsan adı verilmemeli artık yapılara. Recep Tayyip Erdoğan stadı, Abdullah Gül üniversitesi, Atatürk havalimanı... Bunlar artık sıktı. Mesela 29 Ekim'e çok yakın bir tarih olduğundan mütevellit Cumhuriyet Havalimanı veya farklı bir perspektiften Demokrasi Havalimanı olabilir. Sadece 10 saniyede aklıma gelen isimler. Daha farklı üretken bir kafayla bakabilirler. Padişah veya siyasetçi adı vermektense...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReaLGz -- 29 Ekim 2018; 11:59:18 >
  • kılıncarslan K kullanıcısına yanıt
    Osmanlı dediğin bir sülale. Bir müslüman bir sulalenin kendini yonetmesini nasil kabul eder? Müslüman kula kulluk eder mi? Peygamberimiz zamanina bak bakalim. Yöneticiler nasıl ve neye gore secilmis?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "İstanbul Havalimanı" olduğu ve tabelasının takıldığı söyleniyor.
  • Rte isim olayını kuyruğu yine bir yere sıkıştığında gündemi değiştirmek için o tarihlere saklıyor.

    Sevmem ama akıllı bir insan... Kafası çalışmayanları iyi idare ediyor...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Mevlana veya Mimar Sinan olmasını istiyordum. Ancak Mevlana Mesnevi'sinde Türkleri bolca asağılıyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kılıncarslan

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    Sen tarihçi misin kim diyor yok diye ? Tarihin Arka Odası'na çıkardı Murat Bardakçı adamı, saatlerce anlattı neyi nerde nasıl yapıp yazdığını göstere göstere. İsmini verdiğim kitaptan haberi yok daha gelmiş arşivde yok diyor.

    Kadir Mısıroğlu hangi belgeyi çarpmış, kendi hazırladığı sahte belgeleri mi ? Murat Bardakçı defalarca Armağan ve Mısıroğlu'nun yaptığı rezillikleri canlı yayında patır patır ortaya döktü çıkıp tek cevap veremediler. Adamların yediği halt ortada halen tarih konusunda kaynak gösterebiliyorsun. Yukarıda dediğim gibi işte kendinize bir hayal dünyası kurmuşsunuz neye inanmak istiyorsanız ona inanıyorsunuz.

    Tarihi konularda Mısıroğlu kelimesini kullanan birine de gülüp geçerim kusura bakma, kendisi ne tarihçidir ne araştırmacıdır. Deli raporu olan meczubun teki. Anca zaten senin gibi kafayı sıyırmış vatan haini Atatürk düşmanları takip ediyor kendisini.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 29 Ekim 2018; 12:32:0 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: kılıncarslan

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    Babadan ogula geçen yönetim islamiyette olmaz. Ayrica taht icin kardesini bogduran adamlar nasil Musluman oluyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aziz Sancar olsa cok yakisirdi. Adam sonucta bilimadami...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.