Şimdi Ara

İstanbul'daki F1 yarışı seyircili olacak! Biletler 30 TL (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
2
Favori
7.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Super lig de seyircili olsun koronadan korkanla korkmayani gorelim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merkur M kullanıcısına yanıt

    Demagoji nedir cümle içinde kullanınız


    30 Ağustos yasak

    30 Ağustos yasak değil korona tedbirli

    f1 serbest

    F1 serbest değil korona tedbirli

  • sevemedim şu yarışı bir türlü. neredeyse kapımın önünde ama .. wrc daha keyifli..

  • 3000 Tl verseler?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dün Harbiye'de açık hava konseri oldu, millet tıkış tıkış şekilde konseri izledi. Bütün sosyete, zenginler falan orda, hepsi story atıyordu. Onlar yapınca bir şey yok, Formula 1 seyircili olunca auuvv. Neyi auvvv kardeşim? Gitmek isteyen kendi önlemini alır gider, gitmek istemeyen de gitmez. Neden rahatsız oluyorsunuz bu kadar? Ha ben de 100 bin kişiye açık olmasını doğru bulmuyorum bence kapasitenin %30'u kadar yani 30-35 bin kişi alınmalıydı orası ayrı ama Formula 1'in seyircili olmasına çıkıp isyan etmek çok saçma.

  • 30 tl az olmuş gerçekten.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Korona var ben gitmem abi eğer beleş tepe varsa izlerim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merkur M kullanıcısına yanıt
    F1 korona tedbirli ayrıca duruma göre seyircisiz olabilir denmiş, 30 Ağustos yasak olmadı. korana tedbirli oldu. anlayın artık, 30 ağustos CHP bayramı değil, Tüm Türkiye'nin bayramı. zamanla sindireceksiniz.

  • fiyat güzel, sinema bileti parasına f1 izliyorsun.


    yalnız herkes seyircili olmasına itiraz ediyor. normalde yabancı turist zaten gelmeyecek. binlerce insanı kasımın ortasında soğukta yağmurda

    çamurda açık alan bile olsa bir araya toplamanın alemi nedir?

    https://www.mgm.gov.tr/veridegerlendirme/il-ve-ilceler-istatistik.aspx?m=ISTANBUL

  • 220 bin kisi kapasite varsa bence 100 bin kisiye kadar satis yapilmasi riskli diyorum. 70 - 75 bin arasinda birakirlarsa daha iyi olur.


    Bir sekilde hayatimizdaki bu realite ile yüzlesip, onla yasamayi ögrenecegiz. Öyle bugünden yarina bu isin bitmeyecegi muhakkakti zaten. Basindan beri diyorum. En az 3 sene de bu pandemi gercegi ile de yasayacagiz ! Kusura bakmasin kimse söylenmesi gerekenler söylenmeli, insanlarin duymak istedikleri degil. Ne yapacagiz ya ? Önlem alacagiz, fiziki mesafemize dikkat edecegiz ( sosyal mesafe kavramindan nefret ediyorum, bu tabirin kullanilmasini da dogru bulmuyorum ) gereksiz fiziki temaslarda bulunmayacagiz, hijyenimize dikkat edecek ve maskemizi takacagiz. Hayat devam ediyor. 3 sene boyunca evde yatacak halimiz yok. Sokakta yürürken kafamiza saksi da düsebilir o zaman hic yasamayalim yani.


    Bilet baslangic fiyatlari gercekten cok makul. Insallah karaborsa olusmaz. Malum dönem itibariyle insanlar daha fazla cikarcilar ve ortam firsatciliga ve karaborsaya cok daha fazla müsait artik.





  • Satılan bilet olarak olaya bakma takımların gelmesi,dünya basının gelmesi,yabancı seyirciler,yerli seyirciler bunların yemesi içmesi konaklaması ulaşımı hepsi para getiriyor.Kazanılan ücret balon olabilir fakat 30-40 milyon dolar civarında bir gelir olabilir yabancıların ilgisine göre.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: LuffyBey

    Anne ben hastalanmaya gidiyorum.

    Luffy reiz ne zaman alacak Kaido nun ifadesini artık? 😂


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spider_hip kullanıcısına yanıt
    Aslında iyi fikir, Korona olmasaydı AKP ye oy veren biri olarak bende Atatürk tshirtü ile gelebilirdim. Böylece Atatürkü sadece kendi değeri sayanlar çok pis g*t olurdu.

  • Önceki konularda biletler 5000-10000 TL olur gidemeyeceksek ne anlamı var gelmesinin diyorlardı şimdi fiyatlar beklentiden çok aşağıda açıklandı ama yine yaranamadilar :) Bahane hazır daima hep ama ama ama bitmiyor bu amalar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Corona Fest 2020, giris sadece 30 TL... Hastaneye dusunce odeyecekleriniz, paha bicilemez! Geriye kalan hersey icin Mastercard.


    Keske genis capli IQ testleri yapilsa, sonuclarini cok merak ediyorum...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mitokondrioglukadayi -- 1 Eylül 2020; 15:44:50 >
  • neyi savunuyosun,5k olmasını beklemek garip bir şey değil.30 tl olmasıda iyi birşey değil sırf ucuz diye önüne gelen gidicek asıl ilgilenenler kötü duruma düşücek

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • th9 T kullanıcısına yanıt

    İlgisi olmaması ilgilenmeyecek anlamına mı geliyor ? Belki bu sayede yeni bir kitle heves edip ilgi duyacak ve yeni bir ilgi alanı oluşacak . Bunlar güzel şeyler.

  • çaktırma seküler z kuşagı şokta... :) hala kendilerine gelemediler ekmek yiyemeyecekleri bir konu oldu fiyatlar yoksa hazır kıtalardı... yavaş yavaş şoku atlatıp taaruza geçmeye başladılar

  • Şu mokoko_TR z kuşağı ile ne alıp veremediği var her mesajında z kuşağı diyip duruyor Bu arada y kuşağım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.