Şimdi Ara

istanbul da konut fırsatları (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
689
Cevap
100
Favori
47.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben oralara pek güvenemiyorum açıkçası..Pek bilmem ama zamanında Tuzla Aydınlı çok takip ettim."2 yıl öncesi". Hatta alacaktım da..İyi ki almamışım şimdi.

    Bakıyorum halen aynı çevresi..Fiyatlar da normal dereece artmış.Doluluk oranı tam değil halen.."Tuzla Dumankaya evlerinden bahsediyorum"
  • arkadaslar sahibindende 90 100 120 bin lira civarlarına 2+1 lux evler var. bunlar gercek ilanmı acaba bu devirde bu paraya ev kaldımı diye düsünüyorum, bi bit yenigi arıyorum hep. 80 bin lira birikmisimiz var 30-40 bin lira kredi cekip ev alsakmı diye düsünüyoruz ev alan var mı beylikdüzünde? guvenilir emlakcı var mıdır ya da bilgi sahibi olanlar var mıdır burada.
  • Kapaklı da ev alan ya da ev bakan fiyatlar konusunda bilgisi olan var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hein34

    arkadaslar sahibindende 90 100 120 bin lira civarlarına 2+1 lux evler var. bunlar gercek ilanmı acaba bu devirde bu paraya ev kaldımı diye düsünüyorum, bi bit yenigi arıyorum hep. 80 bin lira birikmisimiz var 30-40 bin lira kredi cekip ev alsakmı diye düsünüyoruz ev alan var mı beylikdüzünde? guvenilir emlakcı var mıdır ya da bilgi sahibi olanlar var mıdır burada.

    Tapulu ise parayı verince tapu veriliyorsa tehlike yok....Daha sonra verilecek derlerse uzak durun....40 bin daha vereceksiniz bu fiyata zarar ediyoruz.....Dedilermi ..Diyecek sözünüz olmaz...Aynı daireyi 5 kişiye gösterip satıyorlar..Tapuyu biri alıyor...Diğerleri yıllar boyu mahkemede para alacağım diye uğraşıyorlar...TAPU kesin olacak....Yoksa dipsiz kuyu....Her türlü riski var.... EK.... Bu yazımı tekrar okudum, eksik vr...Onuda yazıyorum..Evin banyosuna , mutfağına fayansına bakana kadar ÇEVRESİNE BAKIN...KİMLER OTURUYOR ? Araba koyacak yer varmı ? OTOPARK SORUNU NE DURUMDA ? Bazı şehirlerde arabanı buraya koydun diye cinayet işleniyor.. ÇOCUĞUNU ÇIKARACAĞIN BİR YEŞİL PARK VARMI ? HAVASI NASIL ? 24 saatte binlerce motorlu vasıtanın geçtiği yerlerde insanlar 600 - 750 Bin lira verip ev satın aldım sanıyorlar...KANSER SATIN ALIYORLAR.... Çok fazla motorlu vasıta akan caddelerden uzak durun...Oksijen yerine CO 2 ve CO soluyan insanlar er geç acısını çekiyorlar.....HİÇ KİMSE FARKINDA DEĞİL.....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 12 Mayıs 2016; 11:57:14 >




  • Başakşehir Güvercintepe'nin geleceği ve zemini nasıldır arkadaşlar bilgisi olan var mı ? Fiyatlar nisbeten uygun gözüküyor.
    Ayrıca bakanlıkça rezerv alanı ilan edilmiş , site tarzındaki binaların yıkılma ihtimali varmıdır?
  • Sabiha Gökçen ve Teknoparkın yanındaki projelerden 1+1 almayı düşünüyorum arkadaşlar yatırım için, tavsiye eder misiniz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: metehan_bera

    Kapaklı da ev alan ya da ev bakan fiyatlar konusunda bilgisi olan var mı?

    Fiyatlar, 110 bin ile 150 bin arasında değişiyor... Çok hızlı gelişen bir bölge...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kayabaşı Kayacity residence 'dan oturum amaçlı 3+1 aldım , fiyatlar kayaşehir ve başakşehir e oranla , arkası Güvercintepe olduğu için çok daha uygun. Prim yapma ihtimali olan bir bölge.
  • Hocam onlar Beylikduzunde falan degil. Beylikduzunun merkezinde fiyatlar 250den basliyor en az. Esenyurt un diplerine dogrudur (baya yokusludur kotlu daireler coktur). Belki kavaklinin dipleridir. Sahibindende ozellikle beylikduzu ilanlarina cok dikkat etmek gerek ne harita isaretleri dogru ne mahalleler...

    Eger bir ziyaret ederseniz neden o fiyatlarda oldugunu anlarsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: taşkafa

    BU TOPİKTE BİR YERLERDE DAHA ÖNCE YAZMIŞTIM......HADIMKÖY........ de daire fiyatları uçuşa geçmeye başlamış..Dün 4 arkadaş epeyce gezdik.....Zıraat bankasının üzerindeki caminin karşısında şahane dürüm yedik...Oranın çok eski sakinleri ile 3 saat konuştuk.....Bir çok müteahhit girmişler...150 Bine satılan daireler 300 - 400 Bine satılır olmuş....Yeni hava Limanı yarım saat mesafede....İnsanlar geleceği az çok tahmin ediyorlar....Halen fırsatlar var....Büyük ev alamayan stüdyo veya 1 + 1 küçük 45 m2 daire satın alın....En az 600 - 750 Lira kirası var..Havalimanında 3 vardiya 35 bin kişi çalışacak...Genç bekarlar bu yoğun trafikte her gün 1,5 saat git, 1,5 saat gel, İst. şehir merkezine , Bostancı, Üsküdar, kartal, Göztepe, laleli, Aksaray, Kocamustafa paşa , bir çok semtlere evlerine hiç gitmezler...Orada 2 arkadaş , 2 kız veya 2 erkek veya karışık bir kiralık daire tutup yaşayacaklar...Görünen köy kılavuz istemez.......ARNAVUTKÖY İSE ŞEHİR OLMUŞ..Tıklım tıklım insan dolu.....Küçük bir kasaba iken yapılan bütün yolları yetersiz..Devamlı tıkanıyor...Durumlar böyle arkadaşlar....Bilginiz olsun...saygılarımla...

    arnavutköyle cebeci mahallesi yarım saat
    bir çok yeni yol yapılacak hadımköye gitmeye gerek kalmayacak




  • http://www.webkonut.com/fortis-sinanli-kadikoy-170/

    bi bakmak lazım bu projeye bence
  • Volkanpromint V kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ben bahsettiginiz ilani goremedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi bakin isterseniz. Oldukca iyi bence.

    Arkadasim is karsiligi aldigi residance dairesini nakit akisi icin oldukca uygun fiyata veriyor.
    Projenin tum sihhi tesisatini kendileri yaptilar. Iscilik ve malzeme 1. Siniftir.
    http://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-satilik-sahibinden-yakacikta-muhtesem-manzarali-genis-residance-dairesi-309224116/detay



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kugutex -- 15 Haziran 2016; 14:11:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Esenyurt carrefour tarafında Özyurtlar Delta falan var, orada 7 yıldızlı bi otel de yapılıyor, oradaki dairelerin şimdiki ve gelecekteki durumu hakkında yorum yapabilen var mı
  • Innovia 4 yeni ödeme planı hakkında bilgisi olan var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hacikemal kullanıcısına yanıt
    Şahsi görüşüm otel için proje başlamışsa geçmiş olsun alacağı değeri almıştır ve bundan sonra yavaş yavaş yükselmeler gösterir diye tahmin ediyorum. Hatta buraya otel yapılıyor deyip balon fiyatlarda daire satıyorlar.
  • Tuzla evora alinirmi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam tuzla evora ile şimdi konuştum 377 binden başlıyor diyorlar.

    fiyatları katlanmış
  • Bu fırsat diye verilen ödemeler içinde balon ödeme varmış galiba. Yanlış mı duydum?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • baktığım kadarı ile istanbul da uygun fiyata alınabilecek ve sakin olan bölge olarak yine Beylikdüzünde yakuplu bölgesi kalmış.. Yanlız dikkat edin yakuplu diye esenyurta geçmeyin.. o bölge de hala boş yerler var.. yani arz devam ettikçe fiyatlarda şişme olmaz. arz bitene kadar da yavaş yavaş yükselir..
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.