Şimdi Ara

İST - ALINIK 13000TL'ye kadar araç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar,

    13000TL'ye kadar, temiz sorunsuz bir araç arıyorum. Pert kaydı ağır kaza kaydı gibi sorular istemiyorum. Marka model olarak ise Accent, Grande Punto, Clio markaları 2004 ve üzeri modeller bakıyorum. Taksi çıkması istemiyorum.

    İyi forumlar.



  • 2004 üzeri o modellerden temiz araç bulman çok zor. 2002 Accent'lere bile 14 bin istiyor millet. Araba piyasası şaşırmış. Bayramdan sonrasını bekleyin bence... Şimdi fiyatı satıcı koyar. Bayramdan sonra son fiyatı siz koyarsınız ve şu ana göre en az 1000 TL ucuza alırsınız.

    2004 üzeri ve 13.000 TL 'ye şu anda Mitsubishi Colt, Kia Picanto gibi küçük sınıf araçlar alınabilir belki.
  • Hocam haklısınız. Bir süredir araç fiyatlarına bakmamıştım bayağı artmış fiyatlar. Sanki sıfır satıyorlar. Bu paralara veya az daha fazlasına Grande Punto bile alabilmek mümkündü. Şimdi ise anca taksi çıkmaları denk geliyor. Bayramdan sonra tekrar araştıracağım. Teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gezginoğlu

    2004 üzeri o modellerden temiz araç bulman çok zor. 2002 Accent'lere bile 14 bin istiyor millet. Araba piyasası şaşırmış. Bayramdan sonrasını bekleyin bence... Şimdi fiyatı satıcı koyar. Bayramdan sonra son fiyatı siz koyarsınız ve şu ana göre en az 1000 TL ucuza alırsınız.

    2004 üzeri ve 13.000 TL 'ye şu anda Mitsubishi Colt, Kia Picanto gibi küçük sınıf araçlar alınabilir belki.

    Merhaba dostum arkadaşa katılıyorum 2004 üzeri 13bine biraz zorlanırsın o modelleri bulurken veya kazalı,boyalı,şasesi onarılmış yada taksi cıkması araçlar bulursun onlarda eziyettir yani...ben kendim o fiyatlara 2001 reno clio almıştım sanada öneririm hiç yolda bırakmadı maşallah :)
  • Arkadaşlar merhabalar...
    Ben 10-15 bin arası mazda 323 familia gibi bi şey düşünüyorum. Siz ne dersiniz. Şunu belirteyim, açıkçası ben en az bi 4-5 yıl binmeyi düşünüyorum. Daha yüksek fiyatlara çıkamıyorum çünkü ev almayı düşünüyorum. Bi de chevrolet kalos nasıl bir araba, açıkçası onu da düşünmüyor değilim. Ama diğeri japon olduğu için daha kaportası daha sağlam gibi geliyor bana. Açıkçası sağlamlık ve rahatlık birinci önceliğim. Şimdiden teşekkürler...
  • Dostum bence 15bin'e daha iyi araçlar bulabilirsin önerim Ford Fiesta bulman ama Van değil 5 kapı olanlardan...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gezginoğlu

    Araba piyasası şaşırmış.

    Aynen dediğin gibi millet kime ne kaptırırsam derdinde aç gözlü olmuşlar, bir seneden fazla zamandır araba bakınıyorum ama fiyatlar alınacak gibi değil herifin teki 1998 Honda HB için 20 bin lira fiyat yazmış bir çoğuda 15-16 bin civarında fiyata satmaya çalışıyor bu fiyatlara bu arabayı alan varsa aklından şüphe ederim beklemekte fayda var..
  • Bir süre sonra tekrar araç bakmaya başladım Ama fiyat aralığım daha da düştü 10000-12000 TL arası temiz araç bakıyorum.

    1997-1998 Mondeo LPG veya
    2000-2002 Saxo Dizel düşünüyorum.

    Ford Ka da bakmaktaydım fakat vazgeçtim.

    Önerileri olan varsa memnun olurum.
  • dostum bu ayın 7 sinde bi saxo dizel aldım 6 ay aradım!!! citroen yetkili servisinde amcam var o konuda biraz rahattımki çok şükür iyi bi araba denk geldi! şayet sende temizini bulursan hiç kaçırma çok keyifli bi araba az yakıyor kullanımı güzel fakat klimalısına bak derim şimdiden hayırlısı olsun
  • Hocam hayirli olsun kazasiz belasiz kullanin. Iyi denk gelmis gercekten. Ben de kararsizim ve bir de korku var tanidik olmadigindan oturu. Dediginiz gibi ise o zaman, ekspertiz yaptirip temiz bir tane denk getirince alayim parama uyarsa. Ben de Ist-Izmir arasi gidip gelmeyi de dusunuyorum ayda 1 falan. O nedenle dizel ve cok yorulmamis bir arac istiyorum. Cevap icin sagolun. Tekrar hayirli olsun.
  • Beyler bir de şöyle bir fikir oluştu : 97-98-99 VW Polo 1.4 Sportline 101HP Doch motor olanlar. 10000-12000 TL arası bulunabiliyor. Uygun mudur yoksa çok ucuzdur ve kıllanmam mı gerekmektedir? Fiyat/performans açısından çok iyiymiş sanırım. Kullanan varsa yorumlarına muhtacım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.