Şimdi Ara

İşletme Bölümünü Bırakıp Uluslararası İlişkiler ' e Başlamalı mıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.İşletme 2. sınıfta okuyorum.Ben lisede hep polislik hayal etmiştim olmayınca işletme çıktı, moralim bozuk şekilde başladım.İlk sene dersleri hiç sallamadım.Tekrar gözümü polisliğe diktim.Amma ve lakin yeniden olmayınca, sallamadığım için alttan 7 tane ders kaldı.Aklım başıma yeni geldi.Polisliği tekrar deneyeceğim ama aynı hataya düşüp bir sürü dersi bırakmak istemiyorum.Şimdi sorum, sizce 7 tane dersi verebilir miyim ? Tabi bu senenin derslerinden bunun üstüne eklenenler olacak, o 7 taneden vereceklerim olacak tahminim 3. sınıfa geçtiğimde alttan 10 civarı dersim olacak.Üniversiteyi 4 senede bitiremiyeceksem, zaten bu sevmediğim işletme bölümünü bırakıp neden 2. hayalim olan Uluslararası İlişkiler okumayayım ? Oraya ilgim olduğu için derslere de çalışırım diye düşünüyorum.KPSS A ' dan bile iyi not çıkarabilirim mezun olunca.Sizce İşletme 3. sınıfta alttan 10 civarı dersim olsa 4 senede bitirebilir miyim ? Yoksa bırakıp istediğim bölüme baştan başlamak daha mı mantıklı olur ? Bu arada örnek verecek olursam alttan matematik 2 dersi var.Limit, türev vs. hiçbir bilgim yok.Eğer matematiği bu sene veremezsem 3. sınıftan 1 ders kesiyoruz yeni yönetmelik.Bölümü sevmediğim için çalışmakta istemiyorum.Muhasebeymiş bilmem neymiş.En azından siyasete ilgim var o bölümü yaparım.Ee neden girdin o zaman kardeşim derseniz puanım buraya yetti.Üniversiteyi ailemin yanında okuyorum.Aynı okulun işletme bölümünü bırakıp uluslararası ilişkilerine başlamak mallık mıdır sizce ? Nasılsa ailenin yanındasın, bence girmelisin mi dersiniz ?







  • İşletmeyi yapamıyorsan uluslararası ilişkileri nasıl yapmayı planlıyorsun?
  • İşletmenin fonksiyonlarına ya da bilanço tablosunun nasıl yapıldığına merakım yok ama Birleşmiş Milletler ' in tarihine merakım var.
  • Merak başarı için yeterli olsaydı kediler profesör olurdu. İİBF te okuyabileceğin en kolay bölümler işletme, çeko, iktisattir. Aç dersleri bak, okutulan kitaplara bak ondan sonra merak yeterli bi motivasyon olur mu bakarız. Ancak şahsi görüşüm başarı sağlayamayacağın yönünde, no offense.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.