Şimdi Ara

İşletim Sistemsiz 300 TL Ucuzlatma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar laptop almaya karar verdim laptop'uda seçtim 2.el alacağım adam işletim sistemsiz normal fiyatın 300 tl gerisine çekiyor sizce napayım öylemi alayım yani pek bilgim olmadığı için bu konuda soruyorum.Ben masaüstü pc'me win7 yükleyip removewat veya loaderle win7 yi orjinal yapıyorum veya başka bişe orjinal kullanmıyorum yani çakma.Yani pc'yi işletim sistemsiz alsam böyle yapabilirmiyim.Birde pcyi elden alacağım ve yanında pcyi kontrol etmeyi düşünüyorum işletim sistemsiz pc açılabilirmi cpu-z veya dxdiagdan sistem özelliklerine baksam yeter ne olur ne olmaz diye..



  • quote:

    Orijinalden alıntı: Arcfeo

    Arkadaşlar laptop almaya karar verdim laptop'uda seçtim 2.el alacağım adam işletim sistemsiz normal fiyatın 300 tl gerisine çekiyor sizce napayım öylemi alayım yani pek bilgim olmadığı için bu konuda soruyorum.Ben masaüstü pc'me win7 yükleyip removewat veya loaderle win7 yi orjinal yapıyorum veya başka bişe orjinal kullanmıyorum yani çakma.Yani pc'yi işletim sistemsiz alsam böyle yapabilirmiyim.Birde pcyi elden alacağım ve yanında pcyi kontrol etmeyi düşünüyorum işletim sistemsiz pc açılabilirmi cpu-z veya dxdiagdan sistem özelliklerine baksam yeter ne olur ne olmaz diye..

    Acilmaz malisef. yani hic bir özelligini göremessin. Cünkü masaüstüne erişim yok cunku işletim sistemi yok. win7 olmadan hic bişey yapamassin. kodlarla belki ama biraz prof olman lazim. birazdan fazlada gerek!




  • peki anladım diğer sorumuda gördünüzmü win 7 yükleyip removewat veya loader yardımıyla çakma win7 yi orjinal yapsam bi sorun olurmu ? çünkü 300 tl yerine win 7 kurarım daha iyi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Arcfeo

    peki anladım diğer sorumuda gördünüzmü win 7 yükleyip removewat veya loader yardımıyla çakma win7 yi orjinal yapsam bi sorun olurmu ? çünkü 300 tl yerine win 7 kurarım daha iyi

    bi sorun olmaz zaten orjinal kullanan yok
  • tmm yardım ettiğiniz için çok teşekkür ederim saolun arkadaşlar..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arcfeo -- 25 Temmuz 2013; 0:49:38 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.