Şimdi Ara

İşletim sistemli modem! 'Keenetic Extra DSL incelemesi' (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
207
Cevap
7
Favori
12.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • MythBuster34 M kullanıcısına yanıt

    İşletim sistemli modem! 'Keenetic Extra DSL incelemesi' İşletim sistemli modem! 'Keenetic Extra DSL incelemesi' İşletim sistemli modem! 'Keenetic Extra DSL incelemesi' İşletim sistemli modem! 'Keenetic Extra DSL incelemesi' 

  • Bu cihaz niye avrupa amerika gibi pazarlarda satılmıyor? İnternette bir tane bile yabancı inceleme bulunmuyor. Reddit, stackexcahge gibi yerlerde hiç adı geçmiyor. İlginç baya.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katalikitci kullanıcısına yanıt

    Basın açıklamaları var, ilginç bir şey yok, ben de almadan önce inceledim, google a bakarsan internette baya blgi var, zyxel ile ortak markaları varmış zyxel keenetic yazan , üst nitelikte ürün yapıyorlarmış, zyxel ile anlaşmaları gereği seçili ülkelerde varlarmış, markalar ayrılmışlar, tüm dünyaya açılmaya başlamışlar. Türkiye erken ofis açmışlar, bu da eski zyxel türkiye müdürnün kurmasından olmalı. Bu kaliteyle diğer ülkelerde de çok hızlı ilerleyecektir. Bu forumda da baya tartışıldı ne olduğu , oralara da bakabilirsin, gidenler soranlar ek detay bilgi alanlar olmuştu. İşletim sistemli modem! 'Keenetic Extra DSL incelemesi' 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MythBuster34 -- 24 Ocak 2021; 23:59:8 >
  • Arkadaslar extra dsl modemimin sarj giris yeri yandi tamircisi varmi?

  • ANIL007 kullanıcısına yanıt

    Size Keenetic Türkiye cevap verebilir.


    https://help.keenetic.com/hc/tr

    bit.ly/keeneticdestekformu

    destek@keenetic.com.tr

    📞 02167093200

    Hafta içi 09:00 - 18:00 arası ulaşabilirsiniz.

  • KYTECHNGAMING kullanıcısına yanıt
    Yok hocam garanti disi birakip geri yolladilar.

    Yuksek gerilim gelmis diyip yolladilar faturami bile almislar. Hic memnun kalmadim. Ne bir bilgilendirme mesaji verildi ne de telefon edildi. Sabah bir baktim kargo gelmis. Heralde tamir etmislerdir diye sevinip kututu actim modemi yapmadan yollamislar. Nasil bir sirket anlamadim. Geri ararsin anakart degisimi dersin bir sey dersin. Yangindan mal kacirir gibi yakayi kurtaralim diye kestirip atmislar.



    İşletim sistemli modem! 'Keenetic Extra DSL incelemesi'



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANIL007 -- 10 Ocak 2022; 17:56:52 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • Ben yandım siz yanmayın. 3 ay önce 600 tl fiyatla aldım. Isınıyor, wifi çekimi zayıf ve internette de uçmuyor. Daha önce turkcellin verdiği huawei modem vardı ve ne yazıkki daha iyiydi.

    Araştırdığım kadarıyla modemin kronik özellikleri bunlar. Gidin üzerine 500 - 600 tl daha verin tplink archer modrllerinden alın.

    Donanımhaber 3 kuruş nemalanmak için bu yetersiz ve çöp ürünü met etmekten başka işe bakamaz oldu.

    Buranın tavsiye ettiği toplu iğne alınmaz, bunlar cebinden başka birşey düşünmüyor. HAKKIMI EMEĞİMİ ÇÖP EDEN BU İNSANLARA HELAL ETMİYORUM.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ANIL007 kullanıcısına yanıt
    Hocam yüksek akım gelmişse cihaz tamiri olmaz ana kart tamamen değişir değişen parça da 6 ay parça garantili olur, daha önce benimde DSL üzerinden cihazıma Yüksel akım geldi garanti dışı bırakıldı ( garanti üretimden kaynaklı durumlarda üretici tarafından verilen hizmettir) yüksek akım , sel, yıldırım vb. Durumlarda ürünler garanti kapsamına girmiyor firmayı aradım garanti dışı kalmış ürünler için Hepsiburada Keenetic mağazasında satılan ürünün fiyatından %30 indirimle sıfır fakat jelatini sökülerek ürün verdiklerinden bahsettiler bende o şekilde %30 indirimli yeni bir ürün aldım. Güzel bir uygulama yapmışlar en azından yeni bir ürün alıp %30 indirimli olarak aldım.

    Senin resimlerde gördüğüm kadarıyla o cihazı hiç bir yerde tamir ettiremezsin cihaz üzerinde bir çok komponent zarar görmüş boşuna tamirci peşinden koşma serim ben sana.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • Hocam bu durumu Keenetic bildirdiniz mi? Diğer Keenetic sayfasında bir çok kullanıcı cihazı kullanıyor ve performansından gayet memnun biri de benim bir sorun varsa firmaya bildirmediyseniz mutlaka bildirin kontrol etsinler.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • herkesin kendi şahsi düşüncesi çok uzun süre extra dsl kullandım sonra babamın evine takıp kendime hero dsl aldım her iki modelide sorunsuz ve stabil çalışıyor ben memnum memnun açıkçası.

  • Çöp mü? Evet Keenetic geldikten sonra diğerleri geri dönüşüme yollandı İşletim sistemli modem! 'Keenetic Extra DSL incelemesi' İşletim sistemli modem! 'Keenetic Extra DSL incelemesi' 

  • 3 aylık faturalı garantili kinetic extra dsl satıyorum 500 tl verene kargo benden gönderirim. ürünün sorunu yok benim beklentilerim yüksek kalmış. alıcı pm atsın.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhterem Bey M kullanıcısına yanıt
    güzel kardeşim senin donanım bilgin ile benimki sence aynımı ? senin beğenin kıstasların nedir bilmem ama alışmışsınız aş geldimi ağzınızı açmaya. ben bu modemi sıfırdan üretecek bir insanım ve ürün anlatıldığı gibi değil diyorum. satışa koydum alan hayrını görsün bende zaten sinir var yarın birgün duvara çarpmak istemiyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden üretmiyorsunuz, neler size engel oluyor?

  • KYTECHNGAMING kullanıcısına yanıt
    Reis baban

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sen bu bilgi, beceri, kabiliyetinle kendini tatmin edecek bir ürün yap o ürünü kullan neden gidip modem alıyorsun ki. Parana yazık günah İşletim sistemli modem! 'Keenetic Extra DSL incelemesi' 

  • Muhterem Bey M kullanıcısına yanıt
    zamanım yok hacı. şimdi sana cevap verirken bile değerli zamanım dan lütfediyorum tabi değer mi dersen....

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 400 tl ye sizi bu beladan kurtarsam nasıl olur hocam ?İşletim sistemli modem! 'Keenetic Extra DSL incelemesi' 

  • Adalet kullanıcısına yanıt
    500 ver kökü komeci neyi varsa kapına kadar biraktirayim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.