Şimdi Ara

İşlemci-Ram Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.Bu konuyu epeydir araştırıyorum forumda bazı konular gördüm, çözümleri denedim ancak yinede kurtulamadım şu lanet sorundan.İşlemcim oyun oynarken veya Google Chrome ile gezinirken v.b. %100 oluyor ve bilgisayar aşırı kasmaya başlıyor.Bir iki dakika içinde geri düzeliyor. Bu sorunda 1-2 hafta bazen hiç olmuyor istediğim gibi takılıyorum sonra bir anda geri olmaya başlıyor ve çözülmüyor. Advanced System Care denedim biraz onla idare ettim sonra oda işe yaramadı.Combofix yaptım, virüs taramadı denedim ancak bir fayda etmedi denemediğim şeylerden biri D diskini temizlemek.

     İşlemci-Ram Sorunu
     İşlemci-Ram Sorunu
     İşlemci-Ram Sorunu



     İşlemci-Ram Sorunu İşlemci-Ram Sorunu İşlemci-Ram Sorunu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trylasas -- 7 Haziran 2016; 0:35:46 >







  • İşlemciniz oyunlarda veya çok sekme açıldığında yetersiz geliyor olabilir.Ayrıca ısınmaya bağlı throttling yani performans düşüşü yaşıyor olabilirsiniz.Bunun için sıcaklıkları görmemiz gerek.
    Paylaştığınız resimlerden gördüğüm kadarıyla ram miktarını ve işlemci gücünüz yetersiz.Temiz bir format attıktan ve sistemde virüs olmadığından emin olduktan sonra aynı durum meydana gelirse yeni sistem almaya hazırlanın derim.
  • Advanced System Care yüklüyken ısı değerleri normaldi.50 ile 60 arasındaydı hatırladığım kadarıyla.Yeni format attım bilgisayara ancak herhangi bir işe yaramadı.Şu resmi koymayı unutmuşum hemde.
     İşlemci-Ram Sorunu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trylasas -- 7 Haziran 2016; 1:00:50 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.