Şimdi Ara

işlemci ısınmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • kolay gelsin bigisayarıma bazen görüntü gelmiyor gelmediginde ısınmıyor ama ısındıgı zaman görüntü alabiliyorum... işlemcinin ısınmama sorunu ne olabilir arkadaşlar... hayırlı çalışmalar.. ( powersupply degiştirdim denedim aynı sorun devam ediyor.)



  • Merhaba,

    İşlemcinizi farklı bir anakart da denediniz mi?
  • sorunu tam olarak analayamadım daha ayrıntılı yazarsanız daha kolay yardım alırsınız ...

    .. goruntu varken mı gıdıyor ? acdıgınızda hıcmı gelmıyor ?
    .. goruntu sorunu yanınnda ıslemcı ısınmasıyla ılgılı bırsey soylemeye calısmıssınız ... eger ıslemcı ısısından suphe edıyorsanız ısı degerlerınızı once kontrol edın bakalım nedır durum ..speed fan aıdata 64 gıbı programlar ısınızı gorur bu konuda ..

    .. bunun dısında ekran kartınızın surucu ıle ılgılı sorun yasıyor olabılrsınız ..sılıp guncel bır surum kurabılrsınız ..

    ..ram ıle ılgılı sıkıntı olabılr .. memtest programı ıle test edebılrsınız ...

    sımdılık aklıma gelen bunlar .. daha ayrıntılı bılgı verırsenız yardımcı olmaya calısayım ..
  • bilgisayarı çalıştırdığımız zaman görüntü gelmiyor. işlemci fanını çıkarttım. o şekilde çalıştırdım. işlemci ısıımıyor. daha sonra bir kaç deneme sonra işlemci ısınmaya başladı ve görüntü geldi. daha sonra ki günlerde de aynı sorun devam etti. işlemci ısınmadığı zaman görüntü gelmiyor. sorun anakarttan mı kaynaklanıyordur.
  • Anakart ıslemcıyı algılamazsa dogal olarak baslamaz ve yıne ıslemcıye elektrık gıtmedıgı ıcın ıslemcıde ısınmaz. Sız baska bır anakartta deneme yaparsanız daha ıyı olur.
    Not: anladıgım kadarıyla anlattım.
  • anakartın işlemci ve ram slotlarının üst tarafında bulunan rt9045 ve benzeri regületör bulunur ram ve işlemci gerilimini ayarlayan bu parça sıkıntılıdır.Değişmesi lazım tamiri olmuyor.Parçayı elinizde kontrol ettiğinizde zaten aşırı ısındığını göreceksiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.