Şimdi Ara

İslamcı Taife, Türk Askerini Keyfinin Kahyası Olarak Görüyor: Mehmetçik Aksa'ya (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
4.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Fazla uzatmayacağım. Yahudilerin vaadedilmiş toprak haritasını bilirsin. Yıllarca bizi meşgul etmiş olan PKK ve türevlerinin hayal ettikleri haritayı da bilirsin. İkisinin amaçlarının ortak olduğunu anlamışsındır sanırım. Bu niçin Kudüs'te olmak zorunda olduğumuzun bir izahı olarak yeter sanırım. Bu haritaların hemen hemen aynı olması orada olmamız için yeter. Biz zaten o zihniyetle yıllarca mücadele ettik. Şehitler verdik. Tabiki zulme uğramış toplumlara yardımda etmek bizim Türk benliğimizde vardır. Ve buda ayrı bir nedendir. Biz n zamandan beri benliğimizi yitirdikte değişikliğe gittik, kanımızda olan mazluma yardım etme özelliğini kaybettik....

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ayzeb

    Fazla uzatmayacağım. Yahudilerin vaadedilmiş toprak haritasını bilirsin. Yıllarca bizi meşgul etmiş olan PKK ve türevlerinin hayal ettikleri haritayı da bilirsin. İkisinin amaçlarının ortak olduğunu anlamışsındır sanırım. Bu niçin Kudüs'te olmak zorunda olduğumuzun bir izahı olarak yeter sanırım. Bu haritaların hemen hemen aynı olması orada olmamız için yeter. Biz zaten o zihniyetle yıllarca mücadele ettik. Şehitler verdik. Tabiki zulme uğramış toplumlara yardımda etmek bizim Türk benliğimizde vardır. Ve buda ayrı bir nedendir. Biz n zamandan beri benliğimizi yitirdikte değişikliğe gittik, kanımızda olan mazluma yardım etme özelliğini kaybettik....

    Kürtçülerin ve onların terör örgütlerinin hayal ettikleri topraklar demografiden ibaret. Buna yapılacak şey belli: demografiyi değiştirmek. Tabii Türkiye'nin doğusunun Türk toprağı olduğunu kabul ediyorsak. Etmiyorsak bana ne. Hakkarisiz bir Türkiye benim umurumda değil, beni korkutmuyor ama Kürtler, Kürtçüler muhayyel topraklarındaki hayat kalitesinin Türkiye'dekinden daima aşağıda olacağını hesap edecekler. Muhasebesini ben yapmayacağım. Büyük İsrail diye gecelerimi altıma işeten bir korku da yok.

    Hangi tarihi benliğimiz? Filipinler'de vaktinde Müslümanlar ABD'ye isyan edince 2. Abdülhamid'in halkı isyandan teskin ettiği benlik mi? Keyfimize göre benlik uyduruyoruz ama şu kesin ki, bizim benliğimizde fethetme arzusu var ve bu arzuyu sağa sola asker göndererek bastırmaya, bu arzuya kılıf aramaya çalışıyoruz. Yine Abdülhamid döneminde İrlanda'daki açlık krizinnde patates yardımı yapıldı. Benlik arıyorsan bunu ara, tabii önce kendi vatandaşını açlıktan kurtardıktan sonra.

    Hani kanı çok önemsiyorsun ya, kanından olan askerini ölüme göndermek nedir? Türk askeri canını yolda bulmadı. Türkiye'de buldu ve umarım ki huzur içinde Türkiye'de kaybeder.

    Türkiye Cumhuriyeti'nin sınırı, Türklerin yaşadığı yerden ibarettir. Gerisi şovmenlik.


    Edit: Türk sadece Türkiye Cumhuriyeti'nde yaşamaz diye de ekleyeyim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AB1E07F87 -- 16 Mayıs 2021; 2:18:21 >




  • Yazdıkların yorumdan ibaret ve senin düşüncelerin. O yüzden çelişkilerin var.. Ayrıca maneviyat olmadan konuşmak faydasız....


    Anladığımı söylüyorum. Senin için toprak önemli değil. Önemli olan sınırlar içerisindekiler rahat yaşasın. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın... Ama sınırları nasıl çizildiği ve korunmaya çalışıldığı pek umrunda değil. Sınırların korunması için dünyanın diğer tarafındaki hesaplar umrunda değil.

  • ayzeb A kullanıcısına yanıt
    Ayzep seni tutmayalım diğer konuda nasıl gidileceği açıkça anlatılmış türkiye olarak gerekli girişimler yapıldı. Kınama uluslararası topluluğu çagırma vs. Mehmetçiğin filistinde olmasını gerektiren bi durum yok. Türkiye olarak elimizdwn dua etmek ve uluslar arası ortamda destek sağlamamız gerekiyor ve bunu şuan sağlıyoruz. Ümmet orada şuan inançlı müslümanların desteğine ihtiyacı var yol haritasını diğer konuda vermişler savaşa katıl ölürsen şehit olursun ailen tarafındanda kahramanlıkların anlatılacaktır eminim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ayzeb

    Yazdıkların yorumdan ibaret ve senin düşüncelerin. O yüzden çelişkilerin var.. Ayrıca maneviyat olmadan konuşmak faydasız....


    Anladığımı söylüyorum. Senin için toprak önemli değil. Önemli olan sınırlar içerisindekiler rahat yaşasın. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın... Ama sınırları nasıl çizildiği ve korunmaya çalışıldığı pek umrunda değil. Sınırların korunması için dünyanın diğer tarafındaki hesaplar umrunda değil.

    Benim dediklerim yorum ama sizin dedikleriniz tartışılmaz birer dogma herhalde :) Hayırdır Allah mısınız? Gerçi öyleyseniz de fark etmez. Bir de çelişkilerim varmış ay ay ay yapma yav.

    Ben Araplara karşı mesafeliyim ama bu savaşlar hoşuma gidiyor mu? Tabii ki hayır. Orada ölen insanlar var ki ölmemeleri gerekiyor. Geçmişte atalarının yaptıklarından dolayı onları sorumlu tutmuyorum. Ben asker gönderilmesine karşıyım. Diplomatik olarak çözüyorsan çöz ama askeri ölüme göndermek ne? Bu adamlar kansız cansız nesne mi? Fabrikadan standart üretimle mi çıkıyorlar? Bunların bazıları işi gücü olmadığı için asker oluyorlar.

    "Önemli olan sınırlar içerisindekiler rahat yaşasın." Aynen öyle.

    "Bana dokunmayan yılan bin yaşasın..." Tam olarak öyle değil ama peki.

    "Ama sınırları nasıl çizildiği ve korunmaya çalışıldığı pek umrunda değil. Sınırların korunması için dünyanın diğer tarafındaki hesaplar umrunda değil. " Hiçbir şey anlamadığım cümleler dizisi.

    Gitsinler BM'yi, Arap Birliği'ni bilmem neyi göreve çağırıyorlarsa çağırsınlar. Bir halt olmuyorsa kuyruklarını kıstırsınlar gelsinler.


    Oyun oynamıyoruz, askeri sağa sola gönderterek öldürtmek çok değer verdiğin maneviyatı güçlendiriyorsa bu senin ilkel tanrı kompleksinden kaynaklı. İnsan insan olduğunu bilsin evvela.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Nevzat.Yildiz N kullanıcısına yanıt

    Aslında daha önceki "Filistinli kardeşlerimizi de alalım" paylaşımının altındaki Siyanist Yahudilerin işine gelen, adeta ekmeğine yağ süren teklifin ilk başta pozitif görünse de, bu teklifin biz Müslümanlara asıl olarak sahip çıkmamız gereken Mescid-i Aksa'yı Yahudilere bırakın demek olduğunu anlamak zor değil... Ancak yıllardır cahil bırakılmaya çalışılan islam toplumu aksine artık bilinçlenmiş ve neler döndüğünün farkında... Buna Fırsat vermeyecektir.


    Uluslar arası destek kapsamında oraya bir BM askeri gönderme varsa ve buna Mehmetçiğimiz de dahil olacaksa buna niye karşı çıkılıyor. Daha önce Kore, Bosna-Hersek, Arnavutluk, Afrika vb yerlere BM olarak gittik kimse karşı çıkmadı.


    Söz konusu İslam'la ilişkili yerler olursa karşı çıkılıyor..... Niye?

  • ayzeb A kullanıcısına yanıt
    Evet doğru algılamızsın bu konuda hem fikiriz. Artık mesicidi aksa olayı kapanmalı yıllarca hep aynı konu artık ülkemize odaklanmalıyız.Suriyeli 10 milyon mülteciye kucak açıyorsak filistinli kardeşlerimizide ülkemize alabiliriz. Devamlı her sene aynı senoryo ve ölen kadın ve çocuklar ben bu duruma çok üzülüyorum. Gelsinler ülkemize hepsine sahip çıkalım bi tas yemekte onlara veririz bişey kaybetmeyiz. Orada savaşması gerekn hamas ile cihadcılar kalsın birebir savaşsınlar ve dünyada destikcileri olan ümmet kardeşlerimizde beklemesin olması gerektiği yerde olsun. Ülkemiz için kutsal olan yerler mekke ve medinedir. Şuan mescidi aksa için elimizden fazla birşey gelmez artık bu sorun bitsin. Ya filistinfe olsun ya israilde hersene ölümler yazık günah din kardeşlerim adına üzülüyorum. Şu zor duruma oraya mehmetçiği göndermek hiç mantıklı değil olurda israil orada mehmetiği öldürürse hiç birşey talep edemediğimiz gibi dünyada da çok zayıflarız. Tüm dünya ülkeleri israilin yanında. Ab,bm Abd ne derse onu uygular. Ruslarda öyle arkamızda şuan sadece katar pakistan ve azerbaycan var birazda macaristan. Oraya birleşmiş milletler nezdinde asker gönderebilirsin ama yine kayıp vermeyeceğin anlamına gelmez nedeni ise bosna hersekteki barış gücünü az çok biliyorux. Filistin israil ile masaya oturup artık kendine odaklanmalı taşla sopayla hiç bir yere varamazsın. Senelerce aynı seneryo ve şuan orada olması gereken mehmetcikten önce ümmet din kardeşlerimizin ilk otobüse atlayarak savaşa dahil olup sahip çıkmalıdır. Orada savaşan ümmet kardeşlerimizin kahramanlıklarıyla her zaman gururlanırız. Orada şehit olurlarsa cennet ile müjdelenecekler bu fırsatı kaçırmamalılar zaman birlik olma zamanı selam ve dua ile..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nevzat.Yildiz -- 16 Mayıs 2021; 16:54:44 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.