Şimdi Ara

İslamcı Taife, Türk Askerini Keyfinin Kahyası Olarak Görüyor: Mehmetçik Aksa'ya (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
4.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kemal kullanıcısına yanıt

    Devletinin geleceği uzak diyarlarda başlar.


    Uzak diyarlarda huzuru temin etmek kendi içinde de huzuru temin etmektir,


    Yoksa abd denizaşırı kıtalar arası mücadelelere neden girdi o zaman? Zaten çok uzaktalar kendi kıtalarından dışarı çıkmasalardı olurmuş sonuçta.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kısa ve net..


    Defolun, önden SİZ GİDİN !!!

  • Mehmetçikten ne istiyorlarsa her yere sürmek istiyorlar rahat bırakın garibanları bu savaş bizim davamız değil ülke çok zor durumda kenetlenip durumumuzu yükseltmeliyiz. Evde tencerede aş yok iken komşuya nasıl aş verelim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dr20mouse

    Devletinin geleceği uzak diyarlarda başlar.


    Uzak diyarlarda huzuru temin etmek kendi içinde de huzuru temin etmektir,


    Yoksa abd denizaşırı kıtalar arası mücadelelere neden girdi o zaman? Zaten çok uzaktalar kendi kıtalarından dışarı çıkmasalardı olurmuş sonuçta.

    israil kürdistanı destekleyecek uzak diyardan

    hepiniz boş beleşsiniz islamcıdan dünyaya ne fayda gelmiş ki ağlayıp zırlamaktan saldırganlıktan başka
  • Kes adı sanı belli değil racon kesiyor.


    Desteklesin istediğini TSK’nın harekete geçmesiyle kaçışırlar yine sağa sola.


    İslamcıymış, siyonisten çok fayda geliyor sanki de


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dr20mouse

    Kes adı sanı belli değil racon kesiyor.


    Desteklesin istediğini TSK’nın harekete geçmesiyle kaçışırlar yine sağa sola.


    İslamcıymış, siyonisten çok fayda geliyor sanki de

    sen adamın içinde filistini desteklersen adam senin içinde kürtleri ayaklandırır. silah verir maddi manevi propaganda yayın destek verir elçi gönderir alır antlaşma yapar. içeriden gaz verir. finalde olan bize olur üstüne filistinlileri de türkiyeye sürer. ülke hem bölünür hem araplaşır hem yatırım yapılamaz hale gelir.

    sen ayasofyayı cami yaparsan adam aksayı sinagog yapar. sen yapınca iyi adam yapınca mı kötü

    müdahale etmeye kalkarsan dolar artar, yatırım kaçar, döviz kaçar abd/ab karşına çıkar. natodan zaten atılmayı bekliyorsun ambargoya bir tık uzaktasın yatırım yapılamaz çöp ülke olursun

    aptal ve bedelli askerlik yapan düşük zekalı ama tskyı kendi tekelinde zanneden laik ülkeyi din savaşına sokmaya kalkan siyasal islamcılar ülke yönetecek zekaya sahip değiller yönetilmek bunlar için elzemdir. bunlar her düşük zekalıda bulunan mahalle kabadayılardır ülke riske girince mağdur edebiyatı yapar kaldığı yerden ağlamaya devam ederler.

    sen önce kanal istanbulla istanbulu filistin gibi satılmasını engelleyeceksin. ekonomini diplomasini sağlam tutacaksın falan filan daha sonra başka şeylere kalkıcan



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2DF0CD106 -- 13 Mayıs 2021; 12:22:3 >




  • Gitmek isteyen islamcılar gitsin, başkasını savaşa ve ölüme göndermek ne kolay.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: dr20mouse

    Hocam bende katılıyorum buna ama beni korkutan kudüsü ele geçirirse tamamen bu gazla yarın birgün kabe’ye de göz dikerler. Cesaretlerinin kırılması gerek. Öyle veya böyle resmiyette yok gibi gözüksede halifelik makamı bizde hala. Bunun sorumluluğunda en kötü ses çıkarmamız lazım. Denizaşırı sağlam bir donanmamız olsaydı veya kıbrısın tamamı bizde olsaydı israilin cesaretini çok rahat kırardık.

    Kudüs zaten birinci dünya savaşında İslam aleminin elinden çıktı. Ben hiçbişey demeyelim demiyorum, elbette Filistinde ki bu zorbalığın son bulması lazım. Bunu sadece biz Müslümanlar değil, mesela twitterda Amerikalılarda söylüyor, Biden veya Sandersı etikeyleyip "buna derhal son verin bu sizin göreviniz" diyorlar. Bidenın "İsrailin kendini savunma hakkı var" lafını Amerikalıların kendisi de eleştiriyor. Yani bu bir insani durum zaten. Normal bir vicdana sahip her insan bu olaylara karşı duruyor. Zira şuan Filistinde zaten bir dram var ama İsrailde ki Arap nüfusa karşı da bir cadı avı başlatılmış durumda, Arap ailelerin evleri basılıyor çok rahatsız edici görüntüler var.

    Burda ki mesele bunu abartıp o topraklar üzerinde geçmişe dayanarak söz hakkı iddia etmek vs. Bu yanlış. Bizi oradan çok kanlı bir şekilde kovdular. Hayallere kapılmamak lazım bundan bahsediyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bugün ses çıkarmazsan yarın Kabe'ye dadanırlar. Yine ses çıkarmazsan alttan başlayıp üste doğru yayılırlar nasılsa suriye ve ırak'ı istedikleri kıvama getirdiler. Kürtleri istedikleri kadar cesaretlendirsinler TSK'nın postal sesini duyanlar etek fistan giyip kaçışır. Çok yakın zamanda bir çok örneğini gördük. ABD tehditle durdurmaya kalktı hep ama milletin damarına basarlarsa bu sefer tehditte rte'nin geri viteslerini de kimse takmaz. Kıbrıs için zamanında aynısı yaptılar sonuç olarak kıbrıs cumhuriyeti şuanda ikiye bölünmüş vaziyette enosisde olmadı. Yunanlılardan saldırı bekledik bir türlü cesaret edemediler.


    Ayasofya camiydi biz insiyatif kullanıp müzeye çevirdik lozanda filan ayasofya müze olacak diye bir ibare yok sonuçta. O döneim şartlarında 2. dünya savaşının geleceğini göre liderler insiyatif kullanıp böyle bir karar almış. Günümüzde de sonunda kaldırıldı bu karar. Kudüs için böyle bir durum yok kudüsü güç kullanan elinde tutar.


    Millet aklı başında olup üretime destek verse ülkemizin zenginleri paralarını faize yatırma hevesinden vazgeçse bizde birçok şeyi üretiriz. Böylece yaptırım vız gelir tırıs giderdi. Bizim milletimiz bu konuda maalesef tembel illaki birisi zorla yaptırması gerekiyor yoksa kolay yola kaçma sevdamız var ama zora geldik mi mecbur yapacaklar. Askeri sanayide hiçtik zora gelince yerlilikte %70lere dayandık.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • İAmSterdam06 İ kullanıcısına yanıt

    Bizim oraya karadan gitmemiz çok zor. Karadan gidersek geri kalan heryeri almamız lazım. Salak olan bazı araplar yine sırtımızdan hançerler. Denizden gitmek için güçlü donanma uçaklar ve uçak gemisi gemileri çıkarma gemileri lazım. Kıbrıs komple bizde olsaydı belki biraz daha kolay olurdu ama işin aslı böyle. Mümkün olduğunca israilin çevresin de askeri üsler edinmemiz lazım. Zaten böyle bir gücümüz olsaydı israil buna cesaret edemezdi kolay kolay.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İslam aleminin farazi polisi olduk iyice, sanki süper kahramanız..


    Bu işler bir takım cahil cühelanın age of empires misali centurion'larını topla, git adamların ülkesine gir ve günü kurtar zihniyetiyle olmaz..


    Ülkeler arası bürokrasi denen bir şey var yav.. Kimsenin toprağına istek olmadan giremezsin.


    Adamlar Filistin bayrağının bile neyi simgelediğini bilmiyor, daha yeni arabasını konsolosluk önünde yakanı gördük.


    Bu gidişin sonu çok kötü, sağımıza solumuza kol kanat geren ağabey rolünü bırakıp ülkeyi geliştirmeye odaklanmalıyız.


    Vergiyi ver babam ver israfın da sonu yok, ona buna ihale dağıt kredi ver, garanti ver!! Kol gibi borcumuz var kendi ülkemiz de iyice


    zihinlerde bölündü türk kürt, sağcı solcu vs herkes birbirinden nefret eder oldu.


    Bakalım bizi 50 yıl sonra kim kurtaracak?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jacek

    Hükümetten çıt yok Rabia mabia kalmadı tabii.

    Bayya dış politikada yine ulus devlet sinir dışındakilerle yeterince guclenmeden ilgilenmeme stratejisine dönüldü bayyadir tabii yine diplomatlar falan belli takılıyorlar işte yok oluş dansına devam.

    Atatürk çünkü bizi müslümanlardan uzak tutuyordu ya o bilmiyordu bu işleri ideolojik sebeplerle Ortadoğu'ya bulasmiyordu bizi kendi topraklarımız içinde hapsetmisti ya.

    Bu kadar toprağı kaybetmiş bir milletin bu kadar osmanli coğrafyasındaki türk muslumani o düşünmüyordu ya.

    Adam biliyor bunlar güçsüz güçsüz duygusala bağlar ülkeyi maceralara sokarlar buralar için kurmuş politikayı.

    Sonra tabii 82 Musul 83 Sam falan geldi Araplara açılıma başlandı alevi Esad yanı başımızda müslümana eziyet edebilir mi ya hemen girelim oralara sonuçta Fed politikalariyla kişi başı on iki bin dolari gördük Kıbrıs'ta Annan planini kabul etmiş adamlarız biz.

    İstedikleri kadar bagirabilirler şimdi bu ülke sınırları dışında ki kimse yeterince güçlü olunmadan Türkiye'yi yardıma falan cagirmasin gonul isterdi ki netenyahu denen aşırı sağcı arkadaşa gereken dersleri verelim ama ben böyle bir güç var ne bu işte bir çıkar var ne de halkın gonlunu gerçekten yaralayan bir şey var bu Filistin davası yapaydir bize hiç bir getirisi de yoktur.

    Şimdi döndük dolaştık yine sınırlar dışındakileri takmama politikasına geçtik içeride istedikleri kadar takılsinlar sesleri duyulmayacak çünkü artık 82 Musul oy getirmiyor artık diz anlasalim para gelsin de şu seçime kadar bir şekilde yolumuzu bulalım devri var.

    Atatürk böyledir işte akıl böyle bir şeydir hayatta kalmak için döner dolaşır ona gelirsin hayaleti bile kovalar adamı.

    Nasıl dis politika iç politikaya rabia falan diye ejekt edildiyse şeyh bile ucmuyor artık mürid hala uçma peşinde.

    hükümetten çıt olmaz tabi şu akp'lilerin hala anlamadığı şey akp'nin de yahudilere hizmet ettiği gerçeğidir yav bizim 10 vatandaşımız şehit 39 vatandaşımız israil askerlerinin elinden yaralı olarak alındı ne oldu en sonunda mavi marmarayı israile satıp şehitlerin kanı yerde kaldı bunu başka bir ülkede göremezsiniz normalde savaş sebebidir bu Ben şundan adım kadar eminim ki Mescidi Aksa yıkılsa Erdoğanın televizyona çıkıp diyeceği tek şey Bana mı güvendiniz de mescidi aksayı koruyup öldünüz olacaktır.





  • akpnin tek bir amacı var türkiyeyi yıkmak finansörü amerika ve israil

  • İslamcı taife dediğin Biz müslümanlarımı kastediyorsun

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ayzeb

    İslamcı taife dediğin Biz müslümanlarımı kastediyorsun

    Öyle anlıyorsan da anla. Dediğim belli. Her halükarda bir şey değişmeyecek benim için.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dr20mouse kullanıcısına yanıt

    1 euro bak şuan 10 lira 27 kuruş.

    Dedikleriniz yapılırsa 1 euro 30-40 tl ye kadar çıkar.

    Türk gençlerinin geleceğini yok edersiniz.


    Tek müslüman Ülke Türkiye Cumhuriyeti değil. Kusura bakmayın da ben artık kendi geleceğimi düşünüyorum.

    Aliexpress'den bile 10 dolarlık ürün kalitesiz çöp bir ürün 3-4 dolar kargo 14 dolar 120 liraya denk geliyor. + vergisiydi falan derken 150 tl yi bulabiliyor.


    Diğer ülkelerin insanları 14 birim paraya alıp 2 saatlik mesaisi parasını verirken ben mesela 150 birim para verip 13 saatlik mesaim den aldığım parayı veriyorum.

    Biraz sağa sola diklenmeden önce bazı şeyleri düşünmek gerekir. Ulusal Egemenlik ve Bağımsızlık tehlikede değilse karışmamak lazım.

  • İslamcı taife dediğin Biz müslümanlarımı kastediyorsun



    Türk ordusu için kullanılan Mehmetçik, Peygamber Ocağı gibi tabirler elbette İslam olduğu içindir. Bu Osmanlı dan öncede böyleydi, Osmanlıda da böyleydi, kurtuluş savaşında böyleydi. Şimdide böyledir. Türk askeri elbette bizim askerimiz. Elbette Kendisini Türk vatandaşı addeden inanan inanmayan her vatandaşın askeridir. Ve nerede zulüm varsa orada olacaktır İnşallah..

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ayzeb

    İslamcı taife dediğin Biz müslümanlarımı kastediyorsun



    Türk ordusu için kullanılan Mehmetçik, Peygamber Ocağı gibi tabirler elbette İslam olduğu içindir. Bu Osmanlı dan öncede böyleydi, Osmanlıda da böyleydi, kurtuluş savaşında böyleydi. Şimdide böyledir. Türk askeri elbette bizim askerimiz. Elbette Kendisini Türk vatandaşı addeden inanan inanmayan her vatandaşın askeridir. Ve nerede zulüm varsa orada olacaktır İnşallah..

    Biz 2021'de yaşıyoruz ve 100 sene önce o İslam ordusu dediklerinin kafalarını oradaki Müslümanlar kese kese kovdular. Şimdi ordunun adı Türk ordusudur. Gerisi faso fiso. Peygamber Ocağı sözü II. Mahmud döneminde ordudaki Bektaşi geleneğini bitirmek için çıkarıldı. Mehmet dediğimiz isim de Türkleşmiş bir isimdir. Kökünün artık önemi yok. Bugün o isme karşı değilsem bir gelenek olduğu için. Yahya Kemal Müslüman olmasa da Kurtuluş Savaşı esnasında "İslam ordusu" diye bir tabir kullandıysa da sadece şiir içinde güzel duran bir tabir. Hatırlatırım ki o şiirde "Türk ordusu" da denmiştir.


    "Elbette Kendisini Türk vatandaşı addeden inanan inanmayan her vatandaşın askeridir. Ve nerede zulüm varsa orada olacaktır İnşallah.."

    E tamam işte, Filistin Türk memleketi değil. Filistin'in askeri Anadolu'daki fakir ailenin çocuğu olmadı, olamaz. Boyasız evlerden çıkan çocukları ölüme göndererek evlerine Türk bayrağı astırmak oyun mu? Hearts of Iron oynamıyoruz. Böyle bir bekçililğe girişmek bize zarardan başka bir şey getirmeyecek. Şimdi yine bir şeyler diyeceksiniz. O yüzden en baştaki cümleyi tekrar ediyorum: Biz 2021'de yaşıyoruz ve 100 sene önce o İslam ordusu dediklerinin kafalarını oradaki Müslümanlar kese kese kovdular. Şimdi ordunun adı Türk ordusudur.





  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.