Şimdi Ara

İsimli Encard Değişimi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar encard kullanıcısıyım ancak encardlarda ilk geldiğinde üzerinde isiminiz yazmıyor. İsimli bir encard talep etmeyi düşünüyorum ancak yeni gelen kartın numarası falan farklı mı olacak ? İade işlemi yapabileceğim bir ürün var o yüzden bu önemli kart numaram değişiyor mu bir sorun olur mu?



  • Shallow Bay kullanıcısına yanıt
    Numarası aynı sadece üzerinde ekstra olarak isim yazacak

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dr. Boone

    Numarası aynı sadece üzerinde ekstra olarak isim yazacak

    kullanım tarihi değişir mi? değişirse iademde sorun olur mu?
  • Shallow Bay kullanıcısına yanıt
    İadede hiçbir sorun olacağını sanmam, kart birebir aynı sadece ekstra olarak isim yazılı. Zaten iade de kartın bağlı olduğu vadesiz hesaba yapılacak.
  • az önce emin olmak için enpara'yı aradım ve aynen arkadaşımızında dediği gibi hiçbir sorun olmayacağını kartın yaklaşık 1 günde basılıp 7-10 günde geleceğini söylediler. Bu sürede eski kartımı kullanabileceğimi ve eve geldiğinde herhangi bir yakınımın kimliğime gerek kalmadan alabileceğinide eklediler. Ancak kuryeler bazen aramıyorlarmış gelmeden önce değişim yapmak isteyen arkadaşların bilgisine
  • İlk verdikleri kartım kaybolmuştu. Sonradan gönderdiklerin kartım isimliydi ama kartın numarası farklıydı :) IBAN numarası aynıydı ama hesap sabit olduğu için. Sadece kart numaram farklıydı. Ama sen aynı kartın isimlisini istediğin için numarası aynı kalır. Ben farklı kart çıkartmıştım, o yüzden numarası değişmiş olabilir :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bambamm06

    İlk verdikleri kartım kaybolmuştu. Sonradan gönderdiklerin kartım isimliydi ama kartın numarası farklıydı :) IBAN numarası aynıydı ama hesap sabit olduğu için. Sadece kart numaram farklıydı. Ama sen aynı kartın isimlisini istediğin için numarası aynı kalır. Ben farklı kart çıkartmıştım, o yüzden numarası değişmiş olabilir :)

    kayıp durumlarında güvenlik amaçlı öyle yapıyorlardır ben sadece isimli olmasını istediğim için öyle bir güvenlik önlemi almayacaklardır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.