Şimdi Ara

'İşi batanlar ve işsiz kalanlar araçlarını satacak o zaman alacağım.' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sıkılıyorum bunaliyorum sabri anliyor musun? İnsanlarin vicdansizligindan empatisi olmamasindan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pahalıyken ürün alan enayidir elinde sonunda satılmadığı zaman fiyatlar düşer araçlarda alan var demek ki fiyatlar hala artıyor.Düşerse alınır düşmezse umrumda olmaz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 18 Haziran 2020; 17:19:1 >
  • Akıllı adammış. Anlamazsınız siz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben o arkadaşının arkaşı olan şahsın cümlelerinde piyasa tahmini dışında anormal bir şey görmedim. Bunun neyinden utandın?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Issız kalacak insanın zor durumdaki malını alma hevesinden hocam. Alsatcilar piyasa düşse bile fiyatı en son düşecek tipler, bir kaç kişi arabasını satsa da piyasa düşmez, sattığı arabayla kalır yenisini de alamaz zaten. Cakallardan bahsetmiyor adam, normal çalışan ıssız kalacak ve arabasını ucuza verecek diyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • stubbornpride S kullanıcısına yanıt
    Ne bekliyodun giyecek donları yok saçma sapan krediyle aldıkları arabalara 2 katı fiyat biçince onlar insanlığından utanmıyoda o arkadaşın ucuza araba almak isteyincemi insan olmuyo bak işine duyarını başka yerde kas

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • NadirŞah kullanıcısına yanıt

    Ekside goruyordum DonanımHaber olucusu falan diye de ne abartiyorsunuz diyordum, harbi ağır olucusunuz ha. Bu kadar hiç düşünmemiştim açıkçası. Kredi borcu olmayan 50 binlik arabasını satmak zorunda olan 5-6 aylık isssizler ne olacak? Neyse ya akbabalar ne anlatiyorsak. Ayrıca ne duyari, biri de karı kız düşürme ayağı manyak misiniz arkadaşım siz? Kim olsugum belli değil rasgele biriyim burda, gerçek hayatta insta face twit hiç bir şeyim yok ego tatmini için uğraşıyor olayım. Ne değişik insanlarsinuz yahu lanet olsun.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • stubbornpride S kullanıcısına yanıt
    Bunun ölücülük ile alakası yok ben muhabbet için burdayım 50 k lık arabasına 80 90 yazarsa ne devlete vergi verir ne hak ne hukuk savunur herkes çakal olmuş ülkede.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Beş para etmeyecek demir yığınlarının fiyatı düşecek diye üzüleni de ilk defa görüyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazdığını okudum. Etik olarak hiç bir sorun göremiyorum. Piyasada az araç olduğu ixin fiyatlar yüksek, eğer araç sayısı artarsa fiyatlar düşer, arkadaşın fırsat bekliyor bir problem goremiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu işin insanlıkla alakası yok.Adamın işine nasıl geliyorsa öyle davranır.Yok hacizli malın hayrı çıkmaz yok ağlayanın malı alana yaramaz fln bunlar fasa fiso kardeşim.Ortalığı görmüyor musunuz?Fiyatlar almış başını gitmiş.Bu ortamda böyle düşünceleri eleştirmek yerine biraz mevcut durumu düşünmek gerekiyor.


    Memleketi bu duruma düşürenleri eleştirin!

  • Konu sahibi ucuz araç bulsa almayacak mı? Adamın ihtiyacı var ki satıyor. Ben de demiştim ucuz araç olur alırım diye


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülkemizde insanlar taşıtları yatırım olarak görüyor, parayı ikiye katlayacağım hemde o süreçte binip gezeceğim diye düşünüyor. Arabaları yatırım olarak düşünüyorsanız fiyatın düşmesi ihtimalini de göz önünde bulundurmanız gerek. altın,dolar hiç düşmeyecek mi? Yarın başka biri çıkar altın biraz düşsün öyle alırım diyen biri var diye duyar kasar.
    Ev ve araba yatırım değildir senin barınma ulaşım gibi kişisel ihtiyaçlarını karşılayacak şeylerdir. Fiyatın bu kadar hızlı yükseldiği bi dönemde düşer mi düşmez mi bilinmez ama düşme ihtimali de elbette olasıdır.
    Ayrıca fiyatlar o kadar yükseldi ki şuan düşerse zaten çoğunun aldığı fiyata gelmiş olacak.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yahu beyler idrak yolları enfeksiyonu mu var sizde? Ben piyasayı yükselten çakalları, bu hale getiren yönetimi, bayileri mi savunuyorum? 0 araç konusunda mesajlarım var gidin bakın sağ baştan hepsine sövüyorum. Bu yüzden araç da almayacağım zaten elimdeki kalacak.

    Benim tek söylediğim, işsiz kalıp ev geçimi için aracını satmak zorunda kalan adamın aracını ucuza kapama kafasında olan insanların varlığı, görüyorum ki burası da zerre farklı değil.

    siz ne derseniz deyin al satçılar aracını ucuza vermez. adamlarda zaten para var dönemi atlatır.

    haciz vs durumlarını da kastetmiyorum, ödeyemeyeceksen borç almayacaksın, ona da bir şey demiyorum kesinlikle. ayrıca lüx için borca giren değil ama işyerindeki mal getir götürünü, satışını yaptığı aracı satmak zorunda kalan insanlar da olur muhakkak. bunlara da yazık.

    bu bahsettiğima damın kastettiği işini kaybedip uzun süre işsiz kalan adamı kastederek parası bitince ev geçimi için arabasını satacak demesi. benim iş garantim var zaten öderim mantığında. (ben de memurum bu arada memurluk açısından lafım yok, zihniyet çok kötü).

    piyasayı bu duruma sokan herkesin Allah belasını versin buna sözüm yok.

    yazıklar olsun nasıl insanlar olmuşsunuz yahu. akbabadan beter.





  • Çok mantıklı konuşmuş

  • Bu şekilde düşünenler inşallah bin kat beterini yaşar. Bu konuda başka hiç bir şeye cevap vermeyeceğim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: stubbornpride

    Bu şekilde düşünenler inşallah bin kat beterini yaşar. Bu konuda başka hiç bir şeye cevap vermeyeceğim.

    "İnşallah bin kat beterini yaşar." İronik   


    Kardeşim boş boş duyar kasmayın şurada. Babam bir işe girişmişti yıllar önce. Battı sonunda evini sattı yok paraya borçlarını ödeyebilmek için. Siz duyar kasın yok almayayım yok şöyle yok böyle şimdi eve haciz gelirdi. Alan razı veren razı kafanız basmıyorsa bunlara konuşmayın bari




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White Death -- 19 Haziran 2020; 15:34:33 >
  • Neden biz özel sektördekilerin iş garantisi yok?

  • %10 enflasyon olan ülkede (tuik rakamlarına göre) bir yıl önce 50 ye aldığı arabayı 100e kaskallamaya çalışan adam utanmıyor da kriz ortamından faydalanıp okazyon araç kovalayacağını söyleyen adam neden utansın.

    Birisine piyasa şartları işte diyorsan diğerine de piyasa şartları diyeceksin bu kadar net

  • Arkadaşınız duygusal salak bir insan değil,tebrik etmeniz gerekirken niye kızdınız ki.Arabalarını satıcak duruma gelmeleri de arkadaşınızın suçu değil,destek pakedi olarak kredi pakedi açıklayanların suçu.Arkadaşınız da doğal olarak bundan faydalanmaya çalışıyor yoksa bu ülkede ekmek yiyemez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.