Şimdi Ara

@ işareti çıkmıyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
24.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • @ işaretini kopyala yapıştır dışında çıkartamıyorum. İşte denediklerim :

    1) Klavyem Türkçe Q seçili
    2) AltGr + Q çalışmıyor
    3) Sanal klavye çalışmıyor.
    4) Alt + ctrl + Q çalışmıyor
    5) Alt + 0064 yada Alt + 064 yada Alt + 64 çalışmıyor.

    Birtek kopyala yapıştır çalışıyor. Sistemde Comodo Antivirus var. Spybot var. Spyware doctor var. Kaspersky ve Eset NOD32 ile online tarattım bununla alakalı birşey bulamadılar.

    Düşünceleriniz nedir bence sağlam birşey yedim ve düzeltemiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum....



  • Alt Gr ve S tuşuna bas. ß işareti çıkıyor mu?
  • Bu arada AltGr tek başına ve Qda tek başına çalışıyor. AltGr ve S ye basınca ß işareti çıkıyor. Evde bu sorun varken işyerindede aynı şey oldu. İşyerinde de Trend Micro var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmenoz -- 29 Ocak 2009; 8:33:34 >
  • ctrl+windowlogolutuş+alt+q tuşları ile de koyabilirsin ama tabi bu sorununu kökten çözmez.


    Fakat işyerinde de aynı şeyin olması ilginç.İşyerindeki pcye evden herhangi bir dosya götürdün mü?
    Flash bellek, taşınabilir hdd ile gibi birşeyle?
    Ayrıca başka bir klavye ile deneme şansın var ise klavyeyi değiştirip dene ki klavyeden mi yoksa yazılımdan mı kaynaKlanıyor sorun onu anlayalım
  • ctrl+windowlogolutuş+alt+q oldu. Tebrik ederim bir çok yere baktım ama bunu duymamıştım. Bunu yedi ama sorun hala devam ediyor. Bu arada evden tabi dosya taşımaları yaptım. Birde ben rocketdock, rk launcher gibi mac görünümlü kısa yollar yapan programlar kurmuştum. Bunlardan kaynaklı bir sorun olabilir mi acaba? Googleda arama yaparken birisi böyle birşeyden bahsetmişti. belkide bir fikir oluşturabilir diye söyleyeyim dedim.
  • Olabilir de olmayabilir de.Kesin birşey diyemem ama klavyende sorun olacağını sanmıyorum.Büyük ihtimal ya bir zararlı sözkonusu ya da kurduğun bir program.
    Bak o rocket dock vs var ya, onlarda kısayol tanımlamaları olur.O ayarları bir karıştır orada ALT GR tuşu ile alakalı kısayollar var ise sen alt gr ve q ya bastığın zaman o programda bir işe yarıyordur o yüzden de @ işareti çıkmıyordur.İyice bir karıştır onları :)
  • Google buraya getirdi.

    Aynı sorun ile karşılaştım. Bu konuyu okuduktan sonra dün chrome ile ilgili bir kaç eklenti yüklediğimi hatırladım ve onları kaldırınca sorun çözüldü
  • Beyler bu sorunu nasıl düzeltebiliriz. Alt Gr tuşu ve Q tuşu ayrı ayrı olarak çalışıyor. Dil seçeneklerini yeniden yapılandırdım ve sorun hala devam ediyor. Yakın zamanda birşeyde yüklemedim bilgisayara.
    İnternette araştırdım ama net bir çözüm yok.
  • yapışkan tuşlardan İKİ TUŞA AYNI ANDA BASILDIĞINDA YAPIŞKAN TUŞLARI KAPAT ı onayladım düzeldi.control+alt+windows+q tuşuyla önce olmuştu yapışkan tuşları ayarlayınca control+alt+q tuşunda @ işareti tekrar yapabiliyorum.deneyin ayarlarından
  • En son yüklediğiniz programları veya güncellemeleri kaldırırsanız sorun ortadan kalkıyor ben bu şekilde çözdüm.
  • Eğer GeForce Experience kullanıyorsanız bir oyundayken Alt+Z/Ayarlar/Klavye Kısayolları bölümünden Varsayılana sıfırla diyip sorunu çözebilirsiniz.Açıkçası ben böyle çözdüm.Kolay gelsin.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.