Şimdi Ara

İş için hangisi DELL 7567 Vs MSI PE62 Leopard (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Dediginiz gibi dell donanim olarakta onde. Tek dezavantaji freedos olmasi gibi gorunuyor. 40-50 liraya windows sifresi alip bunu kendiniz yada tanidiginiz bir bilgisayarciya yaptirabilirsiniz. Markalar bunun icin cok fazla fiyat koyuyor pratikte 500 lira civari fark oluyor malesef.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RamisKaymakci

    Hocam bu http://www.vatanbilgisayar.com/msi-pe62-leopard-core-i7-7700hq-2-8ghz-8gb-128gb-ssd-1tb-15-6-gtx1050-4gb-w10.html sitedeki belirttiğim ürünü zaten pahalı fiyatı ile kıyaslama %18 KDV indirimi oluyor Vatanda yaklaşık 1000 lira düşüyor yani 4400 lirayi esas almak gerekir iki model arasında kıyaslarken 200 TL fark var . Dell 7567 Freedos fiyatı 4200 bu beni düşündürüyor Windows 10'u nasıl kurucam maliyeti ne olucak diye ve araştırmalarıma göre fiziksel ve donanımsal hatalarıda varmış ama her ne kadar doğru bilinmez Eylül ayı çıkışlı olanlarda sorunlar düzeltilmiş.MSi gelecek olursak bence pek de alt segment sayılmaz özelliklerini bakılırsa ve Dell ile arasındaki farkı Dell 16 Gb Ram /8 Gb Ram DELL 1050Tİ EKRAN /MSİ 1050 EKRAN Msi de windows 10 kurulu geliyor .Yazımdaki sorunlarıma ve hangisi almam gerektiği konusunda tavsiyede bulunmanızı rica eder şimdiden teşekkür ederim.



    NOT: NOTEBOOK OYUN AMAÇLI KULLANILMAYACAK SADECE İŞ İÇİN MUHASEBE FATURA KESME VB. İÇİN KULLANILACAKTIR.

    40tl'ye windows 10 lisans satılıyor. Donanım olarak her yönden düşük bir cihazı sırf windows 10 var diye almanın ne kadar mantıksız olduğu gayet ortada. MSI zamanında çok düşük donanımlı cihazları bile markası MSI diye uçuk fiyatlara sattı. Ama artık satamıyor. Artık diğer markalar donanım olarak ve kalite olarak baya üstün cihazları oldukça uygun fiyatlara satıyor. MSI GS70 almıştım zamanında ben de furyadan etkilenerek. 3 sene sonra anakart arızası verdi. Servis, bu modellerde genel bir anakart sorunu vardı, o nedenle kartınız arızalanmış dedi. Tüm anakartın değişmesi için yeni bir bilgisayar parası istediler. Ben de bilgisayarı parçalayıp ayrı ayrı sattım. Hala GS serisi piyasada ve aynı sorunların yeni modellerde de devam ettiğini servis elemanından laf arasında öğrendim. Diğer modellerde kimbilir daha ne sorunlar vardır ve milletin haberi yok. Ortalıkta Dell 7567 için çoook sorunlu makine diye gezenlere gitsin bu örnek.Kaç tane Dell 7500 serisi cihaz böyle sürekli donanım hatasıyla üretildi ve zaten biz bu sorunu biliyorduk diye cevap verdi servis. Bir cihaz ilk açıldığında üretim hatası varsa 1-2 hafta içinde ortaya çıkar ve genelde bu hatalar münferittir. Ama adamlar komple sorunlu makineyi yıllardır satıyorlar ve aynı hatayla yeni modeller piyasaya sürüyorlar. Bahsettiğim modellerin en ucuzu Türkiye'de 10bin tl'nin üzerinde satılıyor. Artık gerisini siz düşünün.




  • Güncel...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KONU KİLİT MSİ ALDIM 4649.80 TL YE...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömer_Hukuk -- 13 Ekim 2017; 19:13:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.