Şimdi Ara

İş için hangisi DELL 7567 Vs MSI PE62 Leopard

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi iş için çok hızlı sağlam har gür kullanmaya( düşmelere vs.) karşı dayanıklı minumum 5 sene bizi götüecek notebook alcaz yardımcı olur musunuz ? ( Daha önce kullanan veya notebook hakkında bilgili olan arkadaşlar ) Düşündüğüm model şu şekildedir :

    http://www.vatanbilgisayar.com/msi-pe62-leopard-core-i7-7700hq-2-8ghz-8gb-128gb-ssd-1tb-15-6-gtx1050-4gb-w10.html

    http://www.vatanbilgisayar.com/dell-inspiron-15-core-i7-7700hq-2-8ghz-16gb-1tb-256-ssd-gtx1050ti-4gb-15-6-w10-29064.html

    Not: Arkadaşlar tercihiniz İ7 ve Ssd olması yönündedir ve Asus Hp markaların olmamasınida göz önünde bulundurarak tavsiye ederseniz seviniriz.
    Lenova Msı Dell Monster öncelikli tercihinizi. Kaliteli malzeme servis gibi durumlarda göz önünde bulundurarak tavsiye ederseniz sevinirim Fiyatı max 6.000 geçmesin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömer_Hukuk -- 29 Eylül 2017; 6:7:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Güncel ...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/dell-inspiron-7567-4b70d128f161c-i7-16gb-1tb-128ssd-full-hd-ips-P151390841

    Bunu tavsiye ederim. FreeDos olması bence avantaj. Aynı ürüne 1100tl fazla vermenin anlamı yok. 7567 i7 1050ti ekrna kartlı ürünün 4b70d128f161c serisinde IPS ekran vardır ayrıca. Bu ürünün geçen seneki 7566 modelini kullanıyorum. Çok memnun kaldığım için oğlumun yeni bir notebook ihtiyacı oldu geçen gün yukarıdaki ürünü aldık. Ürünle ilgili soracağınız her türlü soruyu yanıtlayabilirim.




  • Kullanıcı yorumlarına baktım çeşitli sitelerden mavi ekran hatası olduğunu söylüyorlar sizde de var mı N11 güvenilir mi ? Firma üstüne fatura kesilebilir mi ? Klavyesinde siyah seçeneği var mı ya da kırmızıdan hariç ? Bize işlerimız için Windows gerekli bu Freedoslu olunca ne yapmamız gerekir ayriyetten bir ücret mi ödeyeceğiz ?

    Vatan da da kdv indirimi olunca 4200 e geliyor son olarak IPS nin diğerinden ne farkı var ? Biraz başını ağrıtıcam bilgisayar özürlü olduğumdan kusuruma bakmayıniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömer_Hukuk -- 30 Eylül 2017; 7:21:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bu kadar çok soru soruyorum çünkü babamın işyerine aldığımız için bir de geçenlerde Asus aldık donanımsal ve fiziki hataları vardi zor güç iade ettik kendime alsam fazla soruşturmam .Yani bu laptopu daha çok elemanlarımız kullancak biraz har gür kullanabilirler kalitesi dayanıklılığı nasıl ve servisi iyi mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • n11 tabi ki güvenilir ve ayrıca ebrar bilgisayar fatura kesiyor ve ürünü gönderiyor. Yani satıcı ebrar bilgisayar. Şirket üzerine kesip kesemeyeceklerini satıcıya sorun o konuda bilgim yok. Mavi ekranı hangi koşulda aldıkları önemli. Kendim Ocak'tan beri kullanıyorum. Birkaç defa mavi ekran gördüm ama ekran kartı sürücüsüyle ilgiliydi. Dell'in kendi sürücüsü yerine doğrudan Nvidia'dan yüklemiştim ekran kartı sürücüsünü daha güncel diye. Ama dediğim gibi 9 ayda 2 defa falan denk geldim mavi ekran açıklamasında ekran kartı sürücüyle ilgili hatalardan bahsediyordu. Ki bilgisayarım 2-3 hafta hiç kapanmaz sürekli açıktır. Oldukça yoğun kullanırım. Günde saat başı mavi ekran çıkmıyor sonuçta. Önceki MSI GS70 model bilgisayarımda mavi ekrandan gına gelmişti. Şu anda bahsettiğim bilgisyaarın muadili 13-15bintl aralığında satılıyor. FreeDos (Ubunu yüklü) geliyor ve Windows lisansını temin edip kurmanız gerekiyor. 40tl civarında windows 10 pro lisansını her yerden alabilirsiniz. Klavye zaten siyah üzerinde beyaz harfli olarak geliyor. n11 üzerinden aldığınız ürün elinize ulaşıp, test edip siz onaylayıncaya kadar paranız satıcıya aktarılmaz. Para aktarımını erteleyip iade, ürün değiştirme işleri olursa tüm bu işler bittikten sonra satıcı parasını alabilir. Bu zamana kadar n11 kasasında emanette durur para.




  • Inspiron almayın. Pe62 güzel ama normal leopard ile aynı. Gv kasalar daha hesaplı. Gt1030 sorun değilse freedos 2 tane gv62 alın. 6000 verebiliyorsanız bence yapılabilir böyle bir çılgınlık. O zaman 10 sene bile gidebilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam babam şu servis olaylarından nefret ediyor hem de bizim şuanlık 1 adet ihtiyacımız var. I7 olması seri hızlı kasası sağlam yere düşmlere karşın ve de servisi iyi olsun (Asus da başımıza gelmeyen kalmadı) Kafam karıştı neden Dell 7567 yi önermiyosunuz tam da kafama yatmıştı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sizce Dell 7567 iş yerine uygun mu absürt olmaz değil mi ? Birde Msi hakkında düşünceleriniz alabilir miyim ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Simdi aklıma geldi y720 lenovo da alinabilir freedos.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RamisKaymakci

    Hocam sizce Dell 7567 iş yerine uygun mu absürt olmaz değil mi ? Birde Msi hakkında düşünceleriniz alabilir miyim ?

    Kasa yapısı sağlam. Acer v15, Lenovo y520 gibi çocuksu, oyuncak gibi değil kasası. İş yeri dediğiniz için 7567 önerdim. Hem kendim hem de oğlum farklı bir işyerinde kullanıyoruz. Dell zaten genelde kurumsal ürünler üretmektedir. Bireysel ürünlerinde bile bu kurumsal havayı ve kaliteyi sunabilme imkanına sahip. Sonuçta karar sizin ve bu elektronik bir cihaz. Biraz da şans işidir. Ama kasanın işyerine uygun tipte olmasına dikkat edin.
  • Güncel...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Modellere ilaveten şu da olabilir :

    http://www.vatanbilgisayar.com/hp-pavilion15-cb007nt-core-i7-7700hq-2-8ghz-8gb-1tb-15-6-gtx1050-2gb-w10.html

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam HP bile almayı düşünmeye başladıysanız kafanız baya karışmış demektir.
  • Yok öylesine yazdım bende 4-5 senelik İ7 işlemcili Hp Pavilion var da kışın kalorifer yerine onu açıyoruz acaba yeni modelleri nasıldır diye sordum. Hocam Dell in yorumlarına bakıyorum fiziksel hataları ve donanımsal sorunları (Ekran yamuk , Mavi ekran vs.) Beni işin açıkcası endişelendiriyor . Vatan Bilgisayar in %18 Kdv indirimini bekliyorum ama kafam halen karışık Msi mi ? Dell mi ? diye.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatan'daki IPS panel değil. kodu AB ile başlayan modeli en ucuz bulunca alın. Geçen hafta 4100 civarında en düşük bulunabiliyordu. Bu hafta 4200tl altında pek yok gibi. Yeni gelen stoklarda menteşeden kaynaklı hata yok görünüyor. Eylül ayının sonuna doğru alanlarda bu hata çıkmamış. Sanırım gelen bir parti malda bu sorun vardı. Mavi ekran almayı becerebilen hala var mı? Şu anda EBrar'ın sattığı ürünler 9 Eylül 2017 tarihinde üretilmiş. Aynı ürün oğluma verdiğim 7567 siparişinde bana da geldi o nedenle net biliyorum. Şu ana kadar ne donanımsal ne de yazılımsal bir sorun yok. Ayrıca menteşe sorunu da yok. Bu konunun Dell karşısında istedikleri satış rakamına ulaşamayan rakipler tarafından ısıtılıp ısıtılıp konduğunu düşünüyorum. 7567 serisi ciddi satış rakamlarına ulaştı ve hala peynir ekmek gibi satılıyor. Aynı donanıma ve özelliklere sahip modelleriyle diğer markalar tabiri caizse sinek avlıyor durumundalar. Lenovo'nun Y520'si, Acer'ın v15'i, HP'nin Omen'i tüm bu propagandalara karşın 7567 karşısında yeterli satış seviyesine ulaşamıyorsa kullanıcıların pek de bu söylentilere kulak asmadığını söyleyebiliriz. Bir ara FPS drop ile suçladılar, ancak bu sorunun tüm marka ve modeller ortaya çıkabilen bir Windows sorunu olduğu ortaya çıkınca o muhabbet artık dönmez oldu. Mavi ekran sorunu da yine hatalı sürücü, hatalı kodlanmış 3. taraff uygulama gibi sebeplerden dolayı her marka ve modelde görülebilen bir sorun. Özellikle lisanssız ürün kullanmak amacıyla crackli yazılımlar kullananların mavi ekransız olmaları mümkün değil.




  • Hocam son sorum N11 de Ebrar Bilgisayarın sattığı 4199 Liralik Dell 7567 AB kodlu mu ? Hocam birde birkaç kareden fotoğraflarını atarmısınız rica etsem laptopunuzun ?





    NOT:Bu ayda Kdv indirimi olmazsa vatan da Msi icin kararım Dell 7567 olucaktır . Diğer forumdaki arkadaşlar sizin görüş ve önerilerinizi de bekliyorum .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömer_Hukuk -- 6 Ekim 2017; 16:9:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • her marka belli zamanlarda f/p ürünleriyle satışlarda çok ciddi fark atıyor. örneğin ben son laptop aldığımda lenovonun y500 (650sli) piyasaya damga vurmuştu ve servis kaliteside kesinlikle bugünlerden çok daha iyiydi kullanıcı yorumlarında, o günlerde o ürünü almadığıma pişman oldum gerçekten 2000 2100 lira civarlarına o performansı verecek o teknik hizmeti verebilecek hiç bir marka yoktu.

    günümüz için konuşursak, monsterin i5 li modelleri çok ses getirdi tabiri caizse yazın peynir ekmek gibi sattı, ancak özellikle ağustos sonrası için konuşursak şuanda dell 7567'in bariz üstünlüğü var. peşlerinden yine aynı şekilde hp omen-monster'in benzer ürünleri takip ediyor. msi ve y520'nin benzer fiyattaki modellerinde 2gb 1050 kullanılması çok büyük handikap olmuş. bu ürünlerin oyunlarda darboğaz yaratma potansiyelleri insanları yukarıda saydığım markalara itti.

    sizin attığınız msi marka laptop fiyat olarak avantajsız gözüküyor. aynı donanımda neden bi marka 1000 lira civarı bir fark koyar anlamak mümkün değil. kasası malzemesi çok mu kaliteli , gidip incelemek lazım ama alüminyum kasa falan değilse hayatta msi alınmaz. ekşide çok fazla şikayet okuyorum özellikle alt segment msi ürünlerinde. göz atmanızı öneririm.




  • Quaresssma kullanıcısına yanıt
    Hocam bu http://www.vatanbilgisayar.com/msi-pe62-leopard-core-i7-7700hq-2-8ghz-8gb-128gb-ssd-1tb-15-6-gtx1050-4gb-w10.html sitedeki belirttiğim ürünü zaten pahalı fiyatı ile kıyaslama %18 KDV indirimi oluyor Vatanda yaklaşık 1000 lira düşüyor yani 4400 lirayi esas almak gerekir iki model arasında kıyaslarken 200 TL fark var . Dell 7567 Freedos fiyatı 4200 bu beni düşündürüyor Windows 10'u nasıl kurucam maliyeti ne olucak diye ve araştırmalarıma göre fiziksel ve donanımsal hatalarıda varmış ama her ne kadar doğru bilinmez Eylül ayı çıkışlı olanlarda sorunlar düzeltilmiş.MSi gelecek olursak bence pek de alt segment sayılmaz özelliklerini bakılırsa ve Dell ile arasındaki farkı Dell 16 Gb Ram /8 Gb Ram DELL 1050Tİ EKRAN /MSİ 1050 EKRAN Msi de windows 10 kurulu geliyor .Yazımdaki sorunlarıma ve hangisi almam gerektiği konusunda tavsiyede bulunmanızı rica eder şimdiden teşekkür ederim.



    NOT: NOTEBOOK OYUN AMAÇLI KULLANILMAYACAK SADECE İŞ İÇİN MUHASEBE FATURA KESME VB. İÇİN KULLANILACAKTIR.




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.