Şimdi Ara

İŞ BANKASI ÜZERİNDEN BÜYÜK DOLANDIRICILIK AĞI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
5.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu adamlar çete değil tek kişi.Niye mi? Anlatayım.Zamanında sahibinden comdan telefon alcaktım 200 liraya.Adam dediki tamam kargo bilgisi msj ile gelince sen 100 yolla dedi,kargo gelincede gerisini yollarsın dedi.ok dedik.Harbiden MNG KARGO başlıklı (hiç numara olmadan,bunu nasıl yaptılar hala bilmiyorum) bir msj geldi.SAĞLAM ŞEKİLDE 1 ADET 8300 TELEFONUNUZ KARGOYA TESLİM EDİLMİŞTİR. vsvs gibi.Ama dediğim gibi hiç numara yok mesajda.Neyse İŞBANKASINDAN TC KİMLİK NO ile kartsız havale işlemi var.Verdiği tc kimlik nosuna 100 tl gönderdim.Bu arada aradı para yatmış dedi,ama senin tc lazım dedi niye dedim? Parayı alırken soruyolar dedi.Allahın işi işte ne alakaysa salak gibi yedik daha doğrusu boşluğuma geldi.Yoksa hayatta yemezdim böyle bişeyi.neyse tabi kargo felan yok ortada Allah Allah diyorum sormadığım kargo şubesi kalmadı ankarada.Dedim bu mesajı siz çekmediniz mi? yok bizde öyle sms bilgisi gönderme olayı yok felan dediler.sonra polise gittim.adamlar yerinden bile kıpırdamıyo bu gibi durumlarda zaten en az 2 yılı bulur diyo adamlar.100 lira için uğraşmadım.neyse asıl bomba bu kısım iyi okuyun.

    BU HERİF BENDEN NİYE TC Mİ ALDI?

    Çünki zamanında başkasından aldığı tc yi bana yollayıp o tcye havale yapmamı sağladı.Sonrada tc yi ve tel nosunu bildiği için sanki o tcnin sahibiymiş gibi gidip parayı atmden aldı.Tabi diğer herifin ruhu duymuyo ne bilsin havale geldiğini kendi adına?? Bu dediklerim atmden kartsız işlemden yapılıyor.Sonra kafa dank etti.Bu bizim tcyi aldı çünki sıradaki elemana da benim tcyi verip sanki benmişim gibi davranacaktı.Hemen uyanıp iş bankasına gittim ve cebe havale olayını kapattırdım.ŞİMDİ SİZ DİYORSUNUZYA Bİ SÜRÜ TC VAR BİSÜRÜ ELEMAN VAR KİM BUNLAR ÇETE Mİ DİYE? HAYIR ÇETE DEĞİL BU SADECE 1 KİŞİ.SAĞDAN SOLDAN ALDIĞI TC LERLE İŞBANKASINA SANKİ KENDİ ADINAYMIŞ GİBİ HAVALE YAPTIRIP KARTSIZ ÇEKİYOR PARAYI.OHHH NE GÜZEL İŞ DEĞİL Mİ? İŞ BANKASI BU DURUMA ACİL ÖNLEM ALMALI YOKSA ÇOK KİŞİNİN BAŞI YANACAK.BU DURUMLA İLGİLİ Bİ AYRI BAŞLIK AÇICAM ORDA HERKES BİLGİLENSİN DİYE.AKILLI OLUN KEKLENMEYİN.HERKESE GEÇMİŞ OLSUN.







  • Millet nelerle uğraşıyor yahu.Geçmiş olsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Willy Willie

    Millet nelerle uğraşıyor yahu.Geçmiş olsun.


    Eyvallah aklınızda olsun işcep ten ısrarla ödeme isteyen adamı karakola bildirin.
  • 100 lira için kendilerine onun bunun çocuğu dedirttiriyorlar.
  • Arkadaş alım satım vs her türlü işinizde gözünüzü dört açın millet bırak bedenini, çevresini, ruhunu satar olmuş.
  • İş bankası zaten kartsız cebe havaleyi kaldırmış galiba bankamatik kartı istiyor cebe havale için
  • arkadaşım bankaya bildirseydin keşke senin tc kimlik üstünden çekilen yer felan tespit edilirdi belki bilmiyorum bu mümkünmü ama.O atmden kamera ile bir umut belki şahısı bulabilirdiniz.
  • bu toplu mesaj sistemlerinde turkcell mng ne şstersen onun adına mesaj gönderebilşrsin.
    Onun haricinde mail daha önemli.
    Givenilir satıcı olması gerek zaten.
    Onun haricinde anlamadığım kısım,sen parayı başkası adına yolluyorsun,o nasıl gidip parayı yollamıştım iptal edip geri çekiyorum diyor o kısmı anlamadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok geçmiş olsun hocam, bunu polise de bildirmeniz gerekli.
  • Polisler gerçekten çok umursamaz. Özellikle bu eski toprak dediğimiz emekliliğine 5-8 yıl kalmış polisler. Benimde böyle bi olayım oldu buna benzer savcılığa gittik herşeyi tamamladık bi emniyet müdürlüğüne gideceğiz ifade vereceğiz o kadar. Gittik polise evrakları verdik böyle göz ucuyla kağıtlara baktı sonra bana baktı tekrar kağıda baktı okudu sesli sesli (niye okuyorsa sesli sesli) sonra dalga geçerek dedi o parayı unut artık gelmez. Ardından başka bi polise verdi al bu iş senin diye oda okudu ardından hadi hazırlan İstanbula gidelim bu kızı arayalım dedi. Biletleri hazırla akşam geliyorum diye tersledim sonra işini yaptı dosyaya yerleştirdi işimiz bitti.

    3 4 saat uğraştım 3 ay sonra unutmuştum bile bi celb geldi. Takipsizlik beynimden vurulmuştum sanki.
  • beyler aman dikkat ben de az kalsın 400 lira ve gtx580 kaptıracaktım, şahıs sürekli banka hesabım yok, işcepten gönder diyip duruyor, 6990 ekran kartı kullanan birinin banka hesabı olmaz mı hiç? o yüzden kıllandım, önce gönderim istedin. Haram olsun, burnundan gelsin karaktersiz şerefsiz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: El Mukteda

    beyler aman dikkat ben de az kalsın 400 lira ve gtx580 kaptıracaktım, şahıs sürekli banka hesabım yok, işcepten gönder diyip duruyor, 6990 ekran kartı kullanan birinin banka hesabı olmaz mı hiç? o yüzden kıllandım, önce gönderim istedin. Haram olsun, burnundan gelsin karaktersiz şerefsiz.


    işcep olayını anlamadım onu biraz acarmısınız?
  • adamın banka hesabı bile yoksa ben onun cebine niye para göndereyim ki
  • dolandırıcının söylediğine göre kendi kartımla bankamatikten, göndereceğim kişinin tc kimlik nosu ve cep numarasına gönderiyormuşum, ben de hiç yapmadığım için çok bilgim yok açıkçası.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: El Mukteda

    dolandırıcının söylediğine göre kendi kartımla bankamatikten, göndereceğim kişinin tc kimlik nosu ve cep numarasına gönderiyormuşum, ben de hiç yapmadığım için çok bilgim yok açıkçası.


    bende ilk ürün satışımda paramı garantiden telefon numarası ile almıştım o zamanda banka hesabım vardı ozaman öyle denk gelmiş herhade
  • Ben şahsen bilgisayar parçası,vs. alacaksam buradan yaparım
  • Cebe havale işlemi uzun zamandan beri kartsız olarak yapılmamakta. Ya bankamatik kartı ile ya da interaktif diğer kanallardan ( internet şubesi, işcep ) yapılabilmektedir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bigen

    Ben şahsen bilgisayar parçası,vs. alacaksam buradan yaparım

    buraya da dadandılar malesef.
  • aman arkadaşlar çok dikkatli olalım, sevgili yöneticilerden, arkadaşların bilgilenmesi adına bu konuyu silmemelerini rica ediyoruz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vlâdimir

    arkadaşım bankaya bildirseydin keşke senin tc kimlik üstünden çekilen yer felan tespit edilirdi belki bilmiyorum bu mümkünmü ama.O atmden kamera ile bir umut belki şahısı bulabilirdiniz.


    100 lira oldugu için uğraşmak istemedim hem karakola gittim zaten herifler yerinden bile kalkmadı.oysa organize bi iş olabilir.adamların umrunda değil.zaten 100 lira deyince sen unut o parayı moduna girdiler.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.