Şimdi Ara

iPOD VIDEO - CLASSIC 30GB 60GB 80GB 160GB KULLANICILARI BURAYA (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
308
Cevap
5
Favori
37.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bende ipod 30 gb var itunnesi kurdum bilgisayarımda gözüküyo ama itunnesi açtığımda aşağıdaki hatayı veriyo nedeni nedir? Yardım ederseniz sevinirim...

    "an iPod has been detected, but it could not be identified properly. Please disconnect and reconnect the ipod, then try again."

    Lütfen yardımm,..........



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webmaster258 -- 2 Ocak 2009; 20:01:04 >
  • arkadaşlar elımde ıpod classıc 30 gb var... fılm atmak ıstedım ama bı turlu beceremedım... fılmın sothınk converter ıle formatını degıstırdım ama genede atmaya calıstıgımda uyarı gelıyor kopyalanamadı dıe napmam lazım acıl yardım beklıyorum arkadaslar
  • quote:

    Orjinalden alıntı: turuncu779

    Ben kardeşime yeni nesil 120Gb aldım dediğin gibi ses seviyesi clasic'lere göre çok düşük.Hatta benim clasic'e yeni sürümü yüklediğimde bile db düştü tekrar eski sürümünü yükledim.Bence daha farklı seçeneklere yönelmen.Eğer ses yüksekliğine önem veriyorsan.



    ses seviyesi yüksek veya alçak onu bilemem ama ses kalitesi diğer classiclere göre daha iyi 120 gb'ların
  • arkadaşlar benim ipod 30 gb var.

    ve şöyle bi sorunum var. itunesi yüklediğimde aşağıdaki hatayı veriyo.

    "an iPod has been detected, but it could not be identified properly. Please disconnect and reconnect the ipod, then try again."


    youtubeye video olarak ta yükledim ayrıntılı olarak ordan görebilirsiniz.
    link: http://www.youtube.com/watch?v=sxLsUOTzABw
  • iPod Classic 30GB(Beyaz 5.0G) var arkadaşımızın verdiği firewire ini kurdum fakat isteğim, ipod uma büyük boyutlu(mesela 5-6 gb) sıkıştırılmış (winrar veya winzip) ya da açık dosyaları taşımak için kullanmak daha önce teşebbüs ettim winrar lı dosyayı atamadım normal dosya olarak aldı fakat çıkartırkende hata verdi. Bu konuda Bana yardımcı olursanız Sevinirim. Saygılarımla...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurorun -- 5 Ocak 2009; 17:39:46 >
  • Daha önce verildimi bilemiyorum ben yine de yazayım.

    İpod classic'lerimizde şarkı sözlerini görmek için yapmamız gerekenler:

    1- Önce iTunes üzerinden şarkımıza sağ tık yapıp"get info" diyoruz ve "lyrics" sektirmesini tıklatıyoruz. Bu kutucuğa şarkı sözlerimizi yazıyor veyawww.azlyrics.com adresinden edinebileceğimiz sözleri yapıştırıyoruz.

    2- daha sonra ipod'umuzu senkronize edip cihazımızı kablosunu çıkartıyoruz.

    3- Cihazda şarkımızı seçip dinlemeye başlıyoruz, şarkı başladıktan sonra orta tuşa 5 defa arka arkaya basıyor ve sözlerin ekrana gelmesini bekliyoruz.

    Hepsi bu kadar, bende sözleri çalarken kaydırarak gösterir belki diye umut ettim ama sadece ekranda göstermekle yetiniyor.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: İtfayeci

    Daha önce verildimi bilemiyorum ben yine de yazayım.

    İpod classic'lerimizde şarkı sözlerini görmek için yapmamız gerekenler:

    1- Önce iTunes üzerinden şarkımıza sağ tık yapıp"get info" diyoruz ve "lyrics" sektirmesini tıklatıyoruz. Bu kutucuğa şarkı sözlerimizi yazıyor veyawww.azlyrics.com adresinden edinebileceğimiz sözleri yapıştırıyoruz.

    2- daha sonra ipod'umuzu senkronize edip cihazımızı kablosunu çıkartıyoruz.

    3- Cihazda şarkımızı seçip dinlemeye başlıyoruz, şarkı başladıktan sonra orta tuşa 5 defa arka arkaya basıyor ve sözlerin ekrana gelmesini bekliyoruz.

    Hepsi bu kadar, bende sözleri çalarken kaydırarak gösterir belki diye umut ettim ama sadece ekranda göstermekle yetiniyor.


    bende ilk bu özelliği duyduğum zaman ekranda sözler kayacak zannetmiştim.öyle olsa çok güzel olurdu




  • "The ipod cannot be sycned.The required disk cannot be found" hatası alıyorum daha önce müzik atmada sorun yoktu. Pc'yi formatladım ve ipodun içindeki müzikler soluk renkli görünüyor ve şöyle bişi daha diyor tam anlamadım ama müzikleri siliyim mi diye soruyor pc formatlı olduğu için eskiden pc'den ipod'uma attığım müzikler pc'de yok sinir oldum üzerine yeni müzik atmama izin vermiyor itunes ipodu görüyor ama yazdığım sorunu veriyor yeni müzik eklemeye çalıştığımda... eskiden formattan sonra müziklerim giderdi yeni müzik attığım zaman eskileri siliyordu şimdi silme işleminide yapamadı alttan ipod'un doluluk oranı itunes'de mavi iken sil diyince turuncu oluyor ama işlemi sonlandırmadı ... bu library'dekileri korumanın bi yolu yok mu silmeden atma falan ... bide şuan nasıl üzerine yeni parçalar eklerim bi yardımcı olur musunuz ? bu arada ürünüm ipod 80gb Classic 6G.....




  • ipod classic 80gb ...
    bende videoları çeviremiyorum total vs. denedim ama total video converterda çevirdiği videoyu kaydettiği yerde çıkmıo
  • Arkadaşlar bende de 80 gb classic ipod siyah 6g var.fakat son günlerde randıman alamıyorum.itunes un kitlenmesi sonucu yaklaşık 20 gb lık datam bir anda silindi.sizce neden kaynaklanıyor bu olay bir anda bu verilerin gitmesi pek hayırlı bi haber değil şuan restore yaptım tekrar ipod umu umarım tekrarlanmaz bu sorun.
  • arkadaşlar bendede 120 gblık var ama sesi dediğiniz gibi oldukça düşük bunu arttırmanın bi yolu yokmu.?
    ses kilidini sona getirmeme rağmen yine düşük
  • merhabalar bndede siyah 80 gb ipod classic var beim sorumda ipod un harici bellek gibi işlev yürüttüğünü bilerek onu flash disk gibi kullanabilirmiyiz acaba ?
  • beni de ekleyin ipod classic 160 gb sahibiyim
  • hem akıllara hem kulaklara zarar :)
    ipod classic 80 gb + fiio E3
    beni de ekleyebilirsiniz :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kymelria -- 10 Mayıs 2009; 21:40:03 >
  • benide ekleyin ipod classic 120 gb... bose around ear headphones... ama bunun sesi düşüüüüüükkkk.... hemde çok düşük... inanın vermeyi düşünüyorum ve almak isteyen olursada ses seviyesinden sıkıntı yaratacağının altını özellikle çizmek istiyorum... neler yaptım neler denedim olmadı.. sesi düşük hocam bu yeni nesillerin ve aşırı dandik.. keşke samsung t10 alsaydım yine... onunda sesi muhteşem ama hafıza 8gb.. ipod sadece hafizadan kazanıyo.. bide şunu sormak istiyorum ben buna işletim sistemi yüklesem sesini yükseltebilirmiyim?? yoksa cihazı vericem burda bi elektro manyağın eline dicem sök şunun içindeki kısım devresini açıcam 90 - 100 db ses rahat rahat dinliycem.. sen ne kulaklık alırsan al bunun sesi düşük.... keza iphone un da öle..

    şimdi sesi yeter hocam açıp kulaklarına mı zarar vereceksin diye düşünen olabilir ama öncelikle kulaklığıma sırf sesi kaliteli olsun diye bi dünya para verdim sanki ferrariyle 50 yi geçemeyen şöför gibiyim... bazen öyle oluyoki (ki bose deki izolasyon muhteşem ötesi olmasına rağmen) yanımdakilerin sesini bile duyar oldum... buna bi çare bulsak? bulamazmıyızki??




  • Merhaba arkadaşlar..Bugün bir elektronik mağazasında son nesil 120 GB iPod Klasik'i inceleme imkanım oldu.Yalnız cihazda dikkatimi çeken bi husus var.Soru başlığında da belirttiğim gibi cihazı tamamen kapatmaya çalıştım ama bir türlü başaramadım.Kendim daha önce 1. nesil iPod Nano kullanmıştım ve kullananlar da bilirler, onda dokunmatik klik tekerleğinin üst kısmına uzun basınca cihaz tamamen kapanıyordu.Ama incelemiş olduğum iPod Klasik modelinde, cihaz sadece uyku moduna geçiyordu ancak tamamen kapanmıyordu.Peki iPod Klasik, tamamen kapanmayıp sadece uyku moduna mı geçiyor; yoksa ben mi kapatamadım ?
  • önceki ipod modelini bilmiyorum ama bunda böyle play butonuna uzun süre basınca cihaz kapanıyor.. yani kapanmadan kastın şarj yememesi ise zaten hem dinlemiyorsun hemde oynamıyorsun.. buda cihaz kapalı demek oluyo.. şarj da yemiyor ama şunu söyliyeyim alacağın cihazın sesi aşırı düşük olacak ona göre...
  • Arkadaşlar hiçbir sorun yokken Ipodum birden açılmadı. Devamlı Apple işrati çıkıyor sonrasında kırmızı "X" işrati çıkıyor ve apple.com/support/ipod adresi yazıyor. Bilgisayara bağladığımda da Itunes ve bilgisayar algılamıyor. Bu sorunu çözme şansım var mı? Ürün yurtdışıdan 1,5 yıl önce alındı ve garanti kapsamı dışında. Arşivime çok üzülüyorum açıkcası. 70 GB a yakın arşiv gitti. Eğer hd ile ilgili bir problemse servise yolladığımda ne kadar bir fiyat verirler hd değişi mi için? Şimdiden teşekkürler...
  • arkadaşlar bende ilk çıkan ipod nanolardan var. haliyle video izlenmiyor. eğer bu son çıkan 160 gb ipodlardan alırsam sorunsuz bir şekilde, film, dizi vs izleyebilir miyim? altyazı problemi olur mu? desteklediği dosya uzantıları nedir? bir de şarjı ne kadar gidiyor? teşekkürler.
  • Arkadaşlar bnm 80 gb lık ipodum var yaklaşık 3-4 senedir kullanıyorum.Bu aralar açamıyorum sürekli beyaz ekran çıkıyor restleriyorum restliyorum olmuyor.Bu olay bi kere daha başıma gldi ama o hemn geçti şimdi bu kaldı.Bnm her zamn şarj ettiğim bilgisayarın dışında başka bilgisayara takıp çıkarırsam bu durum oluyor.Bi türlü bu durum geçmedi.Şimdi sizden yardım istiyorum.Bu beyaz ekranı nasıl gidereblirm pilinde mi bi sorun var??Her zaman şarj ettiğim bilgisayara taktığımda ekranda kırmızı işaret çıkmıyor yine bembeyaz ekran oluyor bana yardım edin lütfnnnnn.....


    Bu arada bnide ekleyin listenize
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.