Şimdi Ara

ipod touch 4g 32gb ekran camı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhabalar arkadaşlar foruma yeni üye oldum,

    gördüm ki bir çok ipod touch kullanıcısı da var. sizlere bir sorum olacak. daha 2 hatalık ipodu arkadaşım oynarken düşürdü. daha sonra ben eve gidince farkettim ki ipodun ekranının sol kısmı biraz yerinden çıkmış ve bastırınca 1mm kadar oynuyor. bu da dokunmatik ekranda, çok etkilemese de rahatsız ediyor ekran içe girdiği için ve kullandıkça cam tümüyle çıkabilir diye korkuyordum.

    şimdi ben ipodu servise verdim. kullanıcı hatası olduğu için garantiye girmeyebilir dediler. ve ipodların özel bir vakum tekniği ile birleştirildiğini söylediler. sonuç olarak şimdi alet garantide ve ne olacağı da meçhul. daha önce apple teknik servis ile tecrübesi olanlar biraz bilgi verebilirler mi acaba sizce ne olur? garanti kapsamında yaparlar mı yoksa ücret mi alırlar? alırlarsa tahmini ne olur? yada hiç yapmama gibi bir olanak var mı? yardımcı olursanız çok sevinirim. çünkü aklımdan bir türlü çıkmıyor ve fazla bir ücret isteyecekler diye ödüm patlıyor açıkçası.

    not: ipodda herhangi bir kırık, parça eksiği, darbe izi falan yok. sadece arkadaki metal kısım ile ön cam tekrar birleştirilecek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radioactiveant -- 6 Nisan 2011; 15:14:12 >







  • Garanti kapsamına girmez. Ne kadar ücret alacaklarını da bilmiyorum.

    Eski ipod touch modellerinde ekranı basitçe sökmek mümkündü. Son nesilde lcd ekran dokunmatik cama, ve dokunmatik cam da kasaya yapıştırılmış. Sökmesi imkansız değil ancak hayli uğraştırıcı. Eğer teknik servis tecrübeniz varsa alıp deneyebilirsiniz. Bozma ihtimaliniz de yüksek.

    Bence kılıf alıp kullanın. Cihazın fonksiyonelliği bozulmadıysa kozmetiğini kafaya takmaya gerek yok.
  • Yanıtınz için teşekkürler. Anladığım kadarıyla benim ipodun lcd ve cam kasadan ayrılmış ancak hala birleşikler. Çünkü dokunmatikte herangi bir problem yok. Bakalım servis ne diyecek, pozitif düşünmek lazım.
  • bidaha kımseye verme
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MAVİT

    bidaha kımseye verme


    evet, dersimi aldım zaten umarım pahalıya patlamaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.