Şimdi Ara

İPHONE YEDEK PARÇA ALABİLECEĞİM GÜVENİLİR BİR YER VAR MI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar telefonumda arızalar üst üste geldi batarya 2 saat anca gidiyor ve şişti galiba ekranın yarısı havada halay çekiyor kalktıgından ötürü ön kamerayada toz girdi selfieler hep bulanık bunun yanı sıra şarj yeride bozuldu çoğu zaman şarj etmiyor. ben bu parçaların ( batarya,şarj soketi) internetten alıp evde kendim takmayı düşünüyorum. elim elektroniğe yatkındır yaparım ama ön kameradaki tozu nasıl temizlicem bir fikrim yok. tanıdıgınız güvendiginiz bir satıcı var mı internet üzerinden ?



  • Apple yedek parça üretmiyor. Çıkma tabir edilen parçalardan bulmalısınız.
    Piyasadaki pillerin alayı çakma. Adam kuranın üstüne el bile bassa, çıkma değilse sahtedir o pil.
    Diğer parçaları söylemeye gerek bile yok.
  • ebay da bulabilirsin. pillerde $15-20 in altindakilere yaklasma.hatta senin cihazin pilinin uzerinde yazan degerleri arattiginda direkt olarak cikacaktir. ekrani soktukten sonra kameraya ulasirsin.cikartip bakarsin ve ufler temizlersin.
  • apple'ın parça üretmediğini biliyorum ama çıkmalarıda kullanmak istemiyorum. o yüzden mecbur çakmaları kullanıcam. telefoncu bir arkadasımda parçaları buldum saolsun kendisi yapıcak. ama yinede internette güvenilir yer (satıcı) varsa söyleyin benim gibi düşünen arkadaşlara rehber olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.