Şimdi Ara

İphone X mi Huawei P20 Pro mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
1.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba iki telefon arasında kaldım karar veremiyorum. Benim telefondan istediğim arayüz kullanımı, stabilite ve bu kadar para verdikten sonra sağlam iyi bir teknik destek tabiki bir sorun yaşadığım zaman karşıma muhattap alabileceğim kişileri bulabilmek. Öyle aman aman bir oyun oynamayacağım. 4k video felanda çekmeyeceğim ama tabiki iyi resim çekmek isterim. Malzeme kalitesi, günlük kullanım vesaire gibi işlemlerde kafamın rahat olmasını istiyorum. Ve zırt pırt telefon değiştiren birisi değilim aldığım zaman uzun süre beni götürsün istiyorum. Sizce bu ikisi arasından hangisini seçmeliyim ?



  • ios mu andrid mi. bunu cevapladığınızda sorunuz otomatik cevaplanacak. iki tarafın da kendine göre artıları var.
  • lefransuva L kullanıcısına yanıt
    Öyle aman aman illaki ios veya android olacak diye bir kaidem yok. Her ikisinide iyice araştırdım zaten. Ama hangisini alırsam iyiki bunu almışım derim diye karar veremiyorum.
  • MbozZz kullanıcısına yanıt
    benim görüşüm her şeyinizle yani evinizdeki laptoptan kolunuzdaki saate vs ios ekosistemini kullanmayacaksanız apple a o kadar para vermenin manası yok. bu iki aletin yaptığı her şeyi iyi kötü 2500 liralık aletler de yapabiliyor artık. arada 600-700 tl kadar bi dark var. o yüzden huawei alın geçin derim.
  • Fiyatlara bakınca iphone x almak çok daha mantıklı , illa android olacaksa s9 alınır … Hiçbiri kamera konusunda üzmez ama iphone x i iki sene sonra sıkılsan gene ederine satarsın ki bu telefon daha 4 sene günceleme alıcak ..
  • Telefona çok paralar vereceksen İphone almalısın ancak ben yerinde olsam iphone 8 plus alırım. Android alacaksan daha ucuza aynı performansı veren telefonlar bulunabiliyor. Huawei bence okadar fazla paraları hak eden bir firma değil bir türlü ısınamıyorum. Orta segmentteki LİTE modelleri haric huaweiye okadar fazla paralar verilmesi taraftarı değilim. İphone 8 plus al veya android alacaksan 2000-2500 lira civarında yüksek performans veren bir çok model var zaten.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serty23

    Fiyatlara bakınca iphone x almak çok daha mantıklı , illa android olacaksa s9 alınır … Hiçbiri kamera konusunda üzmez ama iphone x i iki sene sonra sıkılsan gene ederine satarsın ki bu telefon daha 4 sene günceleme alıcak ..
    Canını yediğim Şunu anlamayıp Huawei mate 10 pro lara 4000 bin liralar veren var ya. Onuda geçtim teknosa dan one plus 5t alan var 3000 liraya. 10 gram aklı olan insan çok paralar verecekse öncelikle iphone ihtiyaca göre samsung alması gerektiğini bilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D7B950238 -- 29 Mayıs 2018; 0:30:29 >
  • Teknik destek ve uzun süreli kullanım isteğiniz,kendi sorunuzu cevaplıyor zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim iki markayıda takip ediyorum her ikiside kendi işlemcisini kendi arayüzünü kullanıyor her ikisininde teknik servisi var. Arge için harcadıkları paralar ortada ben tercih için sizden yardım istiyorum. Siz laf vurma gizemli konuşma çabasındasınız forumun amacı mı değişti?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim tavsiyem şu şekilde olur 5000 lira iphone x'e vermektense 3000 liraya iyi bir android cihaz alınabilir. Uzun süre telefon değiştirmem diyorsunuz, 2000 lirayı da bir kenara atın, 2-3 sene sonra bu aldığınız cihazı 1500'e satsanız +2000 kenardaki parayı da ekleyip 3500'e güncel bir cihaz daha alıp bir 2-3 sene daha kullanırsınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bana da yardım edin bir aydır telefonsuzum karar verememekten note 3üm vardı bozuldu iphone7 plusmı alsam yoksa samsung s8 plus mı a8 plus mı kararsız kaldım bebeğim olucak güzel fotoğraf çeksin sağlam olsun istiyorum
  • 3000 e HTC U11+ 2000 TL ye de tatile giderdim herhalde.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphone 7 plusa hic bakma dostum.kamera olarak geri kaldi o artik yeni cihazlara gore.s8 plus disinda huawei mate 10 proya da bak derim.a8 plus a da hic bakma.abarti pahali ozelliklerine gore.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung Apple Huawei kullandım bence akıllı insan Samsung ve iphone na para vermez. 2 side 6. Ayda patlıyor. Batarya ve performans hatta depolama yerlerde sürünüyor. Mate 10 pro kullanıyorum bitmeyen batarya ve performansı yeter. Yalnız Samsung tasarım ve ele oturması ile çok iyi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gezfotek G kullanıcısına yanıt
    Yapabilsek en mantıklı olanda bu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2side güzel ben olsam p20 pro alırım. iphone insanı kendini hapisanede hissettiriyor benim ip7 evde yatıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.