Şimdi Ara

iPhone X Arka Yüzü Çıtlama Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, ben telefonun arkasını silerken bir sorun farkettim. Telefonun arka yüzünü hafifçe bastırıp silerken bir çıt sesi çıkıyor. Bu konuyu yabancı sitelerde bir kaç kişinin daha yaşadığını gördüm ama hiç bir Türk kullanıcının böyle bir bildirim yaptığını görmedim. Özellikle apple logosunun tam alt kısmına hafifçe bastırıldığında geliyor çıtlama sesi. Siz de lütfen telefonlarınızda dener misiniz böyle bir çıtlama oluyor mu? Apple servis ile görüştüğümde normal olduğunu söylediler esneme payı filan dediler ama bu sorunun olmadığı modeller de varmış. Sinir bozucu açıkçası. Herkeste olabilen normal ve sorun olmayacak bir şey mi bu yoksa değişim istenmeli mi? (telefonda başka sorun yok)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Denedim bende de oldu. Kafaya takılacak bişey değil bence. Eski 6s telefonumda da vardı bu olay ama yani bi sorun oluşturmadı 2 sene.
  • Bir Bu Eksikti Başımıza.
  • her iphone bir gün çıtlamayı tadacaktır
  • Kardeşim ben bu konunun altına yazayim en iyisi.
    bakalım şuan çooook severek kullandığım iphone x im apple onarım merkezine gönderildi 1 bucuk ay kullandım bazen kamerası takılıyordu ve video çekerken bir kaç kez bozulma yaşadım ama bunların yazılımsal olduğunu düşünüyordum hala daha öyle düşünüyorum servise vermek gibi bir amacım yoktu kesinlikle sabırsız biriyim çünkü bekleyemem dedim ama telefonu aldıktan sonra 1 hafta geçti geçmedi üst hopörlerde cızırtı farkettim :) aşırı kafaya taktım taaakii 5-6 tane ( en az ) iphone x cihazlarla deneyene kadar hepsinde aynı cızırtı vardı apple olamaz öyle birşey dese bile bütün çevremde kullanıcıların cihazında vardı ve neredeyse servise verecektim vermedim artık kronik diye kullanmaya devam ettim taaaaki kılıfını çıkarıp arka camını silene kadar ( 1 bucuk ay geçti bu süreçte)
    telefonun arka camından gelen çıt çıt sesi çok kötüydü telefona direk adiymiş hissi veriyordu kafaya takmamak elde değildi yani ve dayanamayıp servise verdim üst hopörler cızırtısını ve kamera takılmasını da söyledim ve apple onarım merkezine gönderdiler heyecanla cihaz değişimini bekliyorum gelişmeleri haberdar edeceğim sevgili dostlar...




  • Sergenlu kullanıcısına yanıt
    Ahh Hocam :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buhar Abi kullanıcısına yanıt
    Noldu yav :))
  • Sergenlu kullanıcısına yanıt
    Benim Gibi Sabırsız Gördüm :)))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.