Şimdi Ara

iPhone ve iPad’lerde kritik hata: Uygulamalar açılmıyor! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
4.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    hayrola Apple ile ortak mı oldun ölümüne savunuyorsun her insan hata yapabilir Apple de saati fabrika hatası nedeni bozuldu hatasını telafi etti bana o bile kabul ederken hatasını sen neden kabul etmezsin

  • Gt95 G kullanıcısına yanıt
    Sen şimdi kendi durumunla bunu bir tutuyorsan idrak etmende bir problem var. Apple’ı da eleştiriyorum. Profilime girip bakarsan görürsün. Doğrusunu belirtiyorum burada Apple’ın değil Facebook’un kusuru var. Senin yaşadığın durumda Apple’ın hatası var. Doğruya doğru konuşuyorum bunda yanlış bir şey yok.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Desider Specialist

    Neden pişmansın kardesim? elinde a13 islemci var, s20 den hızlı lan o telefon
    Hızına lafim yok ama bu animasyon yüzünden eski telefonum pixel 2 daha tepkili ve seri çalışıyor. Pili çabuk bitiyor , home butonu kullanışlı değil, bir onceki uygulamaya geçiş android gibi seri yapılamıyor , bildirim ekranı basit kötü , wifi Bluetooth tamamen kapanmıyor kapatmak icin ayarlar menüsüne girmek gerekiyor , Arayüz gerçekten sıkıcı basit geliyor , wifi kayıtlı bir ağa denk gelindiğinde bazen 30-40 sn telefon işlevsiz hale geliyor. Pixel de wifi kayıtlı ağa gelindiğinde örneğin eve , wifi otomatik açılıyordu. Wifi çekim kalitesi bariz şekilde daha kötü Yine ahize sesi pixel e kıyasla berbat .Bütün karşılaştırmayı pixel 2 ile yaptım sd835 olmasina rağmen uygulama açılışları v.s bununla başabaş. Render almadığım içinde A13 u henuz fark edemedim. Fotoğraf çekimi pixel den kötü ( pixel amoled ti belki o yuzden bana öyle geliyor ) video çekimi daha iyi , zil sesi daha gür, , uygulamaların bazıları daha güzel çalışıyor ( xioami aksiyon kamera programı falan ) Telefondan genel anlamda şikayetçi değilim ama bana bir şey katmadı pixel üstüne. O yüzden verdiğim paraya pişmanım , bunuda en az 3 sene kullanacağım artık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BarGoS -- 14 Temmuz 2020; 13:38:40 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • brnk kullanıcısına yanıt
    Neden pişman olduğumu bir kaç mesaj once bir arkadaş a alıntı yaparak yazdım. Almak istediğim asil cihaz pixel4 idi ama ülkemizde satışı yok maalesef, pasaport kaydi şeklinde alirsam da çok fazla tutuyor , o yüzden iPhone a geçtim. Bugün resmi satış olsun pixel in , hemen bubu satıp geçerim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.