Şimdi Ara

IPhone - ' SIK SORULAN SORULAR ' Çözümler .Sürekli güncellenir. (201. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.067
Cevap
33
Favori
492.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 199200201202203
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erdem4

    herkese iyi günler.

    ben iphone almayı düşünüyorum ama 5c mi 5s mi yoksa 4s falan mı alsam bilemedim tam bir muallaktayım.

    5c'yi küçümseyenler çok fazla ve fiyat konusunda da türlü türlü fiyat çeken siteler var...

    mesela buradaki fiyatlar (http://www.incehesap.com/en-ucuz-iphone-fiyatlari/ ) uygun mudur ve daha önce buradan alışveriş yapan var mı aranızda?

    şimdiden teşekkürler

    İphone 5 al diyeceğim ama sanırım satışı durduruldu... Çünkü 5, 5c ve 5s'den daha iyidir...

    5c'yi hiç tavsiye etmem, İphone'a yakışmayacak bir modeldi o... Plastik kasa ve baştan savma bir telefon... Eğer bulabilirseniz 5, bulamazsanız da 5s alın derim...




  • IOS7 kullanıcısına yanıt
    iphone 5 ,5s den dahamı iyi
  • Güncel denmiş en son 6 yıl önce güncellenmiş birisi el atsın şuna.
  • ipod touch 4. nesil bir müzik çalara sahibim.Bilgisayarıma format attırmadan önce iTunes u rahatıkla kullanabiliyordum ancak formattan sonra iTunes un son sürümünü yükledim ve yüklerken vc80crt adında bir hata ile karsılastım tamam tusuna tıklayınca yüklemeye devam etti ancak ileride bu programı kurmak için yeterli ayrıcalıklara sahip değilsiniz diye bir hata daha cıktı ve kuruluma yine devam etti ve basarılı bir şekide kuruldu diye bir bildirim geldi.iTunes u açmaya çalıştığımda ise apple application was not found diye bir hata cıkmaya basladı eski sürümleri yükledim böyle bir sorunla karsılasmadım.Eski sürümlerdeyse ipod görünmüyor ne olur anlayan biri yardım etsin 2 günden beri bununla uğrasıyorum.
  • merhaba,
    ben mersin erdemli arpaçbahşiş atatürk ortaokulu ingilizce öğretmeniyim.okulumuzda rehber öğretmeni olduğum çok iyi öğrencilerden oluşan bir sınıf var ancak sınıfta bazı ihtiyaçlarımız var..velilerimizin de çok büyük çoğunluğu çiftçi olduğundan maddi olarak yardımları olamıyor..sizde veya çevrenizde kullanılmış da olsa bir bilgisayar ( laptop veya pc) projeksiyon cihazı,hoparlör ve en önemlisi okumak için bol bol kitap varsa, benimle buradan veya mail adresimden iletişime geçerseniz çok sevinirim..ilginize şimdiden çok teşekkürler..
    mail : btamirer@yahoo.com
  • merhaba millet:

    bilgisayarımda app storeden indirdiğim itunes mevcut ve itools.c.n den indirdiğim itools 1115 versionu mevcut fakat itoolsu açtığım zaman Unable to ascertain the compatibility of iTunes.Please check out internet hatasını alıyorum sonra gittim aynı siteden çincesini indirdim güç bela yaptım fakat aynı hatayı almıyorum zehir gibi çalışıyor. ne yapıcam çaresiz kaldım yardım edin lütfen
  • Merhabalar, Cuma günü iPhone 5s Gold aldım. Aldıktan 30 dk sonra App Store üyeliği açmak için istenilen bilgileri doldururken kredi kartı bilgilerimi yazıp onayladığımda işlemi reddetti ve kartsız üyelik almak zorunda kaldım. Bir arkadaş üyeliğimin buglu olduğunu ve yeni hesap açıp ödemeli satın almaları 2.hesaptan ödemesiz ürün edinmeleri ise buglu hesaptan yap dedi. Asıl sorum; ilk aldığım buglu denilen üyeliğimi kapatıp yeni stabil bir üyelik alabilir miyim ?
  • Merhaba arkadaşlar yanlışlıkla iphone. 5 in üstüne yatmışım bir şey olmuşmudur uyuya kalmışım lütfen ciddiye alın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iphone 4S'im var. Ve İOS 5.1.1(9B206) sürümü yüklü. Güncellemek İstiyorum fakat "update" menüsüne bastıgında herhangi biyer açılmıyor.General-Update bastıgımda "lütfen bekleyiniz" diyor ve 3 saniye sonra kapanıyor "lütfen bekleyiniz" yazısı. Kısacası update çalışmıyor.yardımcı olursanız sevinirim.
  • Beyler telefonu yeni aldım ama sim kartı yuvasını açmak için anahtar :( lütfen yardım edin
  • Arkadaşlar şarj konusunda sıkıntılıyım.

    3g de zaten çok götürüyordu şimdi 3g açmaya tırsıyorum hemen kapanıyor telefon. %100 diyelim şarj garip şekilde düşüyor. Bir anda 88 75 62 50 gibi azalıyor. %20 filan şarj kalınca 3g açıksa kapanıyor telefon. Muhtemelen bataryanın gözü toprağa bakıyor. Gittigidiyor gibi sitelerde iphone bataryası var kendim takabilirim. İzlediğim kadarı ile zor değil. Kendim mi yapayım yoksa bir telefoncuya mı hallettireyim ? Bir de bataryanın fiyatı hangi aralıkta. Gidip imitasyon almayalım.
  • Soru çok ama cevap veren pek yok galiba:(
  • beyler diyelim biri beni 4-5 kere aradı cevapsız çağrı oldu sonra bildirimde görününce telefon orda kitlenip kalıyor yani geri vazgeç gelen çağrılarım mesaj atın arayacağım beni arayın yazısı olan kısımda donup kalıyor anca baştan açıp kapatacam :(( ne yapabilirim ?? güncel sürüm yüklü ama geçmedi bu sorun
  • 4 ile 4s arasındaki farkı nasıl anlayabilirim her ikisindede ios 7 yüklü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba, whatsapp uygulaması ile ilgili bir şey dikkatimi çekti. uygulamadan bildirim geldiği zaman bildirime tıkladığımda uygulamayı açıyor ve uygulamayı yeniliyor. buraya kadar her şey normal ama uygulamada bildirim ile gelen mesajı göstermiyor. uygulama kendisini yeniliyor ve sanki mesaj (daha önce bildirim gelmemiş gibi) yeni gelmiş gibi gözüküyor sonrasında. uygulamanın genel işleyişi bu şekilde mi yoksa bunu çözmenin bir yolu var mıdır?? çok sinir bozucu bir durum bana göre. daha önce android kullanıyordum ve oradaki whatsapp uygulamasında böyle bir sıkıntı yoktu.
  • arkadaşlar iphone 4s kullanıyorum (garantisi genpa devam etmekte )
    ios 7.1 deki sorunum ise

    gelen çağrıyı cevaplayınca ekranda zaman başlamıyor hemen doğal olarak 1-2 saniye sesim karşı tarafa gitmiyor 3.ve 4.saniyeden sonra gidiyor neden olabilir ?
  • Kulaklik cikisi uzerinde siyah cizgi varsa 4 tur

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bir iPhone 3G kullanıcısıyım.
    Bir kaç gün önce yaptığım güncelleme başarısız geçti ve 1015 hatası almaya başladım.
    Kime söylediysem hakkında bilgi sahibi olmadıklarını söylediler bu yüzden buradan bir hesap açarak bilgi sahibi olmak istedim.

    TinyUmbrella kullandım fakat sonuç başarısız.
    DFU mod yapamıyorum home tuşu az da olsa bazen algılamıyor bu yüzden her zaman kullanamıyordum.

    Ne yapabilirim yardım eder misiniz?
    Zaten bunu yeni açtığım bir konuda söylemiştim fakat cevap gelmeyince size sormak istedim..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hopply -- 31 Mart 2014; 23:39:52 >
  • iPhone 4 alacak kadar bütçem var. Alınır mı? Subway surf real racing 3 performansı nasıl?
  • iPhone 4s i garantiye yolladım.yollamadan önce pc ye yedekledim. telefonuma değişim kararı çıktı. yeni gelecek olan telefona pc deki yedeklemeyi yükleyebilir miyim ?
  • 
Sayfa: önceki 199200201202203
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.