Şimdi Ara

IPhone - ' SIK SORULAN SORULAR ' Çözümler .Sürekli güncellenir. (199. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.067
Cevap
33
Favori
492.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 197198199200201
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • home tuşumda sorun var. tamamen çalışmıyor değil de arada bastığım halde algılamıyor. ios 7 yüklü güncelleme yapmama rağmen düzelmedi. sanırım donanımsal bir sorun. garantisi hala sürüyor. garantiye vermeli miyim?
  • Arkadaşlar yardıma ihtiyacım var. 4 gün önce eşime 5s aldık. Eski telefonundaki numaraları elle 5s e yüklerken belirli bir süre sonra kayıt yapmıyor. Neden acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erkahn

    Kimse gormemis sanirim
    Tekrar yaziyim

    meraba arkadaslar
    iphone 3gs kullanicisiyim jailbreak var
    bir uygulama ariyorum belirli kisilerden gelen mesaji gizleyebilmem icin
    tesekkurler


    ''isafe pro'' programını kullanıyorum mesajlar aramalar fotoğraflar internet adresleri kayıtlı aramalar hepsini bu şifreli program ile gizliyorum hatta 2 adet şifre veriyor biri şifrenizi ısrarla isterse sahte şifre veriyorsunuz programın içi bomboş diğeri ise sizin gerçek şifreniz,ayrıca biri gizli olarak şifreyi 3 kere denemeye kalkarda başaramazsa gizli olarak fotoğranı çekip uygulama içinde gösteriyor şuan ücretsiz mi bilmiyorum ben ücretsiz olduğu zamanda indirmiştim..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bruce Dickinson

    4s almayi dusunuyorum daha önce ios cihaz kullanmadim ama android tablet ve telefonum var.aklima takilan olay şu
    androidde mobil veriyi açınca internet kullanan bütün programlar arka planda veri kullanıyor ve 3g kotaları zaten az oldugu için yetmiyordu ama rootlu cihazlarda sadece istediğimiz programlar veri kullanacak şekilde ayarlayabiliyoruz, böylece ben 1gb neti rahatça yeterek kullaniyorum

    peki iphone da bu olay nasıl,3g yi açtığımızda tüm programlar androidde oldugu gibi arkaplandan veri yiyor mu ve önemlisi biz bunu kontrol edebiliyor muyuz?




    evet kontrol edebiliyorsun konum servisleri uygulama verileri uygulama içi indirimler resimlere erişim her programı tek tek kontrol edebiliyorsun ve oldukça kolay




  • quote:

    Orijinalden alıntı: dogan5252

    quote:

    Orijinalden alıntı: erkahn

    Kimse gormemis sanirim
    Tekrar yaziyim

    meraba arkadaslar
    iphone 3gs kullanicisiyim jailbreak var
    bir uygulama ariyorum belirli kisilerden gelen mesaji gizleyebilmem icin
    tesekkurler


    ''isafe pro'' programını kullanıyorum mesajlar aramalar fotoğraflar internet adresleri kayıtlı aramalar hepsini bu şifreli program ile gizliyorum hatta 2 adet şifre veriyor biri şifrenizi ısrarla isterse sahte şifre veriyorsunuz programın içi bomboş diğeri ise sizin gerçek şifreniz,ayrıca biri gizli olarak şifreyi 3 kere denemeye kalkarda başaramazsa gizli olarak fotoğranı çekip uygulama içinde gösteriyor şuan ücretsiz mi bilmiyorum ben ücretsiz olduğu zamanda indirmiştim..

    Tesekkurler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Merhaba benim bir sorum olacaktı

    Bir arkadaştan 4s aldım fakat ilk kullanıcının bilgilerini bilmediğimiz için ios7 güncellemesi yapılamıyor bunu apple sitesinden baktım orda resmi olarak ilk kullanıcının bilgilerini bilmen gerekiyor diyor. bu sorunu nasıl ve ne şekilde yapabiliriz.?
  • merhaba bende bu forumun daimi üyesiyim, uzmanı olduğum konularda birikimlerimi paylaşıyorum
    teknolojinin sonu yok
    bilemediğimiz bir çok şey var
    bir de benim gibi yıllarca nokıa kullanıp, aralık 2012 de aldığım iphone5 ten sonra çözemediklerimi gibi:
    nokıa n8 den sonra iphon 5 in kamerası beni hiç memnun etmedi
    ama hızlı internet kolay ve kullanışlı vb türden avantaları kesinlikle farkını ortaya koydu.

    cevaplarsanız 1-2 sualim olacak:

    şarjzım 1 günde bitiyor, bunu önlemenin yolu var mı_?
    fotoğraf çekimlerinde ekranın üstünde mor ışık sorununu nasıl çözerim_?

    cevaplarsanız memnun olurum.

    iyi günler dileğimle...
  • Merhaba,
    benim şöyle bir sorum olacak,iPhone 5 telefonumda ios7 güncellemesinden sonra bazı uygulamalarda sağ üst köşede beyaz bir görüntü oluşuyor,bunun sebebi nedir?
    yardımcı olursanız sevinirim.
  • merhana arkadaşlar,2012 ocak ayında fransa paristen aldığım iphone 5 cihazım şuan arızalı durumda.

    1-ekranın sol üst,tuş takımının oldugu kısımda led,ışık aydınlanması var.
    2-kasa kenarlarında boya atması var.
    3-batarya %40 da iken %1 gösteriyor
    4-arama yapacağım zaman bazen telefıon donuyor 15-20 snye..

    bende 3 gün önce telefonumu çin,shanghai de yaşayan arkadaşıma gönderdim.bugun apple store gitmiş ve orada değişim yapamadıklarını söylemişler.
    avrupadan alındığı için asyadaki sistemle aynı sisteme sahip olmadığını söylemişler.. bunun yanında bataryanın yeşil,sarı,kırmızı durumlarının oldugunu ve benim cihazımın bataryasınında Kırmızı durumda olduğunu söylemişler.diğer arızalarına bakmaları için sisteme giriş yapmaları gerektiğini söylemişler. asya sistemi farklı oldugundan telefonun açılmama durumu oldugundan arkadaşımda bişey yaptırmamış.

    bende buradaki pupa reseller ile iletişime geçtim defalarca ve yurt dışındaki herhangi bir apple store un garanti kapsamında değişim yapabileceklerini söylediler emin bir şekilde.. şimdi benim garanti sürem yılbaşında dolucak.. çin deki apple store neden değişim yapmıyor ben anlamadım.. ne yapmam gerektiği konusunda bir fikriniz varmı? teşekkürler




  • Merhaba.
    Belki benzer sorunlar daha önce sorulmuş olabilir, ancak acil bir durum olduğu için diğer sayfalarda arama imkanım olmadı. Bu nedenle affınıza sığınarak sorunuma yardımcı olmanızı bekliyorum. Şöyleki; 2. yıl önce aldığım 4S telefonumun dün cebimde kendiliğinden aşırı ısındığını ve sabah yaptığım şarjın tamamen boşaldığını farkettim. Yeniden tam şarj olan cihaz pili 10 saatte hiç kullanmadan tamamen boşaldı. Ne yapmam gerektiği konusunda değerli katkılarınızı bekliyorum.
  • Merhaba arkadaşlar

    Geçen aylarda eski iPhone 4S telefonumu buldum açtım kurcaladım falan koydum köşeye ama şimdi sıfırlamam gerekiyor bir arkadaşıma vereceğim sıfırlama şifresini bilmiyorum...

    Denediklerimden hiç birisi değil nasıl sıfırlayabilirim bu aleti ?

    Bu arada üst tuş sıkıntılı gibi DFU mode kolay alamıyorum...

    Normal parolayı biliyorum fakat o değil...

    Nasıl yaparız ?
  • 5s ile 5 arasında farklarda kasadaki soyulma ne durumda arkadaşlar. Düzelmiş mi?_
  • Merhaba Arkadaşlar yeni iphone kullanıcıyım 5s aldım, Ifunbox ile foto yüklediğimde, telefon üzerinde yüklenen fotoğrafı silemiyorum, Ifunbox dan sildiğim zamanda telefonda görünüyor fakat açılmıyor.
    Android gibi kullanmak istiyorum yardımmm?
  • merhaba arkadaşlar.
    benim iphone 4 ün geçenlerde ekranı kırıldı, yılıdz handan ekran aldım kendım degıstırıdım... ama ekranı degıstırdıkten sonra sim kart zımbırtısı yerıne oturmadı. anakartı felan hatasız yerlestırdıgımı dusunuyorum. defalarca kontrol ettım ama sim kart kutusu hala yerıne oturmuyor.. bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olursa cok sevınırım... şimdiden teşekkürler.
  • Merhaba arkadaşlar benim ıphone 4 jailbreaklı ve yurt dışından alınma.Ben baseband'ı yükseltmeden(ya da her neyse tam adını unuttum) nasıl IOS 7'ye geçerim bunun bir yolu var mı
  • oncelikle herkeze gunaydın ve merhaba demin itunestan telefonu yedeklıyordum kullanınan hafızalarda diger diye bir bolum var bazen 2 bazen 4 gb oluyor sılemıyorumda bana yer bırakmıyor 16gb cıhazım var ztn kullanılabılır alan 12.9gb 2-4gb arasıda bu yerde 8gb kalıyor kullandıgım cihaz iphone 5s ios 7.0.4 yuklu
  • Birşey sormam gerek bazı iPhone'ların arkasına steteskop gibi birşey takıyolar o aparat ne işe yarar ve ismi nedir?
  • Herkese merhabalar, mutlaka daha önce gündeme gelmiştir ama yinede sormak istiyorum.
    Uygulamaların verileri çok yer kaplıyor. Uygulamayı kaldır-yükle yapmadan, verileri silme yapılıyor mu?
    Yada verileri silen bir uygulama var mı?
  • Arkadaslar kız arkadaşımın 5S in de wifi ve şebeke sorunu var 3G olmuyor bir türlü. Seste de anlamsiz problem var. GENPA cihazı değişim yapıldı cihaz ama yine ayni sorun. Ne yapmak gerek. Çözümü var mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 197198199200201
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.