Şimdi Ara

iphone genpa servise dikkat!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar,

    başımdan geçen bir durumu sizlerle paylaşmak istedim, ay başında iphone 3g mi ses açma kapama tuşu düştüğünden genpa etiler servise götürdüm. yaklaşık 5-6 gün sonra cihazınızı teslim alabilirsiniz kontrol edilmiştir diye bir mesaj geldi kalktım gittim. bu arada atakent den etilere gitmek ne zulumdür bilen bilir. cihazı aldığımda şarj yerinde arka kasada bir çatlak olduğunu farkettim teslim eden görevliye gösterdim yarım saate yakın beklettiler sonra da sanki bana bir ödül veriyorlarmış gibi özür falan dilemeden kasanızı değiştireceğiz dediler. kasayı zaten değiştireceksiniz çatlatmışsınız benim bu kadar zamanım gitti 2 saat yol yaptım diye isyanımı evet hı hı haklısınız gibi cevaplarla geçiştirdiler. çok acil işim olduğundan çektim gittim.

    geçen gün cihazı aldım. bu sefer önceden dilim yandığından oturdum kontrol etmeye başladım. bu sefer de titreşime alındığında cihazın gürültülü bir ses çıkardığını gördüm. o anki sinirimi siz düşünün. yine de bir özür falan dilenmeden tekrar servise alacağız gibi bir laf edecek oldular ters tepti tabi :) ama yine de 1 saatim orda geçti cihazı o anda tamir ettiler. bu arada demekki yarım saatte ilk geldiğim gün sorunum çözülebilirmiş ve bunları yaşamazmışım diye düşünmeden edemedim. şu anda çok şükür kasa yenilendi cihaz bakımı yapıldı vs ama bunlar zaten yapmaları gereken görevler sonuçta garantlili cihaz ben tavırlarına ve cihazı kontrol etmeden beni oraya getirtmelerine kızıyorum. hoş düşünürsek kızılacak çok şey var ama neyse.

    size tavsiyem genpa ya cihaz teslim ettiğinizde almaya gittiğinizde cihazınızı iyi kontrol edin, özellikle kasasının ve önemli özelliklerinin iyi durumda olduğuna emin olun.

    bu şikayetimi biraz daha resmileştirip genpa yetkililerine ve şikayetim var a da bildireceğim.







  • Öncelikle geçmiş olsun, biraz uğraştırmış ama yine de ucuz atlatmışsınız. Yine de mutlaka cihazı servise vermeden detaylı fotoğraflamak birçok sıkıntının önüne geçebilir. Ek bir bilgi olarak söylemek istedim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi triclaw -- 24 Ekim 2010; 11:55:56 >
  • Bilgilendirme için teşekkür ederim
    genpa ya her an hepimizin işi düşebilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.