Şimdi Ara

iphone'da gercekten ilginc bir sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Fabrika cikisi 1.1.1 olan iphone'umu once 1.1.2 ye yukselttim. Bu arada telefonun board'daki usb yollari yandi. telefonu bilgisayardan yada diger aparatlarla sarj yapamiyorum. Sadece firewire kablosu ile sarj aliyor ama itunes yada bilgisayar telefonu gormuyor. Bugun 1.1.3 e official update ile wireles'i kullanarak update yaptim. Bu arada update islemi sorunsuz bitti. installer da bi update gordum cok alakasiz bisey bu ne diye bakarken elim update tusuna dokundu ve telefon modem versiyonu 04.02.13_G'ye yukseldi. Problem degil telefonu aktif hale getireyim dedim ama ne yaptiysam *#307#, 0, telefonu ac, beklemeye al, aramayi iptal et..... yaptiysam telefon acilmadi. yani telefonu aktif edemiyorum. galiba kodlari degisti yeni numaralari bilen var mi?

    Ziphone yada iNdependence'i kullanamiyorum cunku bilgisayar telefonu gormuyor. bu kirma islemini manuel olarak yapmak zorundayim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slink -- 4 Mart 2008; 20:14:03 >



  • usb yolları yandı bişey olmaz yaw öyle hemen ümitsizliğe kapılma
    yapacağın işlemler şunlar; telefonu DFU moda alarak usb kablosu ile bilgisayara bağla o zaman itunes görecektir ardından 1.1.4 versiyonu SHIFT+RESTORE yap ve en son ziphone 2.5c yaptın mı değme keyfine sorun olursa yine yardımcı olurum..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vimpir -- 5 Mart 2008; 15:04:41 >
  • Keske dedigin gibi olsa... Ne yaptiysam itunes gormuyor.
  • Paşa itunes bazen yapabiliyor benim bilgisayarda 3 kere format atmama rağmen benim teli görmüyor. Sana tavsiyem başka bir bilgisayara yada laptopa itunes yükle sonra iphonu tak ozaman görecektir telefonu. Senin bligisayarda görebilmesi için telefonu tekrar restore etmen gerekir ayrıca sonradan da back up yaptırtma yeni tanıt.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lammez11 -- 5 Mart 2008; 21:29:18 >
  • ayrıca itunes son versiyonunu indir.
  • Arkadaslar itunes'a baglanamiyorum. Telefonu hic bir bilgisayar gormuyor. usb yollarinda bir ariza var. wireless'ten 1.1.3'e update yaptim fakat telefonun modem versiyonu yukseldi. simdi modem versiyonu 04.02.13_G. Telefonu itunes'tan downgrade yapamiyorum mudahele edemiyorum. *#307#, 0, telefonu ac, beklemeye al, aramayi iptal et..... olayida ise yaramiyor. Buyuk ihtimalle apple bunun onlemini almis. Bana yeni keypad kodlari lazim bilen var mi? prefs'ten jailbreakme.com'a baglanabilmem icin bu yeni kodlar lazim.
  • ilginç bi olay üzüldüm açıkcası :( başkasının başına böle bişey geldimi acaba bende telefonu parçaladım ama bozamadım :) seninki kötü şans abicim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karpuzmustafa -- 6 Mart 2008; 10:40:31 >
  • hocam aynı sorun bendede var daha once ne zaman bilgisayara telefonu taksam tanıyodu sımdı ne yapsam tanımıyor..en az on bılgısayarda denedım(apple dahil) usb aygıtlarından bırı calısmadıgından bılgısayar cıhazı tanımıyor dıyor ...sarj ederkende sarj ettıgı bellı olmuyor aama uzun sure sarjda takılı olunca cıkarınca bır anda sarj fullenıyor ...ben boyle bı sorun gormedım arkadasım delırmemek elde degıl ...
  • birde kabloyu değiştirmeyi deneyin derim usb yansa taktığında hiç görmez diye düşünüyorum benim bir harici harddiskim var kablosu arızalandığında öyle olmuştu
  • """"""""""""""""hocam aynı sorun bendede var daha once ne zaman bilgisayara telefonu taksam tanıyodu sımdı ne yapsam tanımıyor..en az on bılgısayarda denedım(apple dahil) usb aygıtlarından bırı calısmadıgından bılgısayar cıhazı tanımıyor dıyor ...sarj ederkende sarj ettıgı bellı olmuyor aama uzun sure sarjda takılı olunca cıkarınca bır anda sarj fullenıyor ...ben boyle bı sorun gormedım arkadasım delırmemek elde degıl ... """"""""""""""""






    internette, forumlarda hicbir yerde bu sorunun cozumu yok, denemedigim hic bir sey kalmadi iphone ve pc hakkinda ve yapilmasi gerekenler hakkinda bilgi sahibi sayilirim ama neredeyse herseyi denedim tek sansim restore, onuda bilgisayar daha dogrusu hic bir bilgisayar iphonu gormedigi icin yapmam mumkun degil, aletten sogudum...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesutu -- 21 Mayıs 2008; 15:14:58 >




  • Birinci önerim mevcut bulunan USB girişlerini değiştir. Çünkü bazen diğer USB girişlerine sanırım aktif olmasını sağlayacak "ya da bi yerde topraklama diye okumuştum" bağlantı olmadığından kimi USB girişleri IPhone'u beslese de iTunes'la bağlantı kuramıyor. Bunu bir kez deneyiniz.
    İkinci önerim ise,biraz önce bir arkadaşa da önerdim bunu,
    Öncelikle yapman gereken şey Iphone'u DFU mode alacaksın ve iTunes'dan Restore edebilirsin.Bunu yani DFU mode iki şekilde geçebiliyorsun.Birincisi Ziphone üzerinden DFU mode seçeneğini kullanabilirsin,ikincisi ise bizim bildiğimiz eski usül Home ve Power tuşlarına beraber basarak getirmek.Her iki türlü de bu işlemi yaptığında,iTunes'a takıp görmesini ve Restore yapmasını sağlayabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.