Şimdi Ara

Iphone 7 Cihazımı Servise Veriyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Iphone 7 32 GB Cihazımı ses kısma tuşunda çökme, Home Butonu'nun bazı durumlarda çalışmaması ve cihazda işlem yaparken ancak arkadaki Apple logosuna kulağınızı dayadığınızda duyabileceğiniz cızırtı sorunuyla Bursa Ipoint servise vereceğim. Cihazda değişim yaptıracağım ve servis sürecini merak eden arkadaşlar için buradan paylaşacağım. Kafanıza takılan bir şey olursa sormayı unutmayın.

    Başlangıç;

    15.01.2018: Pazartesi 09:00'da Apple Destek ile telefonda görüşüp problemlerimden bahsedip bir kayıt açtıracağım ve açtırdığım kaydın olay numarasıyla cihazımı servise vereceğim.

    15.01.2018: Saat 10:35'de cihazımı Ipoint Bursa'ya teslim ettim.

    16.01.2018: Saat 12'de sıfırı ile değiştirilmiş cihazımı teslim aldım.

    Başarılı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzaybaynal -- 16 Ocak 2018; 17:16:19 >



  • Geçen hafta iPhone 7 Plus cihazımı Bursa Genpa’ya verdim hoparlörden gelen cızırtı ve görüşmelerde ahizeden gelen boğuk ses sebebiyle, onlar da Apple onarım merkezine göndermişler. Değişim beklerken cihazınız onarıldı ve tarafınıza gönderilecektir diyor. Değişim için napmak lazım acaba?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BD34D4651 -- 14 Ocak 2018; 21:6:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen seneye kadar her halukarda değiştiriyorlardı fakat Apple artık anakart ve işlemci kaynaklı bir sorun yoksa değişim yapmıyor. Ben vermeden önce Apple Destek ile görüşüyorum her zaman ve servis formuna mutlaka pembe yalan sayılabilecek ufak bir sorun daha ekliyorum. Hiç onarım almadım şu zamana kadar hep değiştirdiler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: uzaybaynal

    Geçen seneye kadar her halukarda değiştiriyorlardı fakat Apple artık anakart ve işlemci kaynaklı bir sorun yoksa değişim yapmıyor. Ben vermeden önce Apple Destek ile görüşüyorum her zaman ve servis formuna mutlaka pembe yalan sayılabilecek ufak bir sorun daha ekliyorum. Hiç onarım almadım şu zamana kadar hep değiştirdiler.

    Yalancısın yani?
  • Tamir yaparlarsa zaten illaki tekrar bozulacaktır paşa gibi değişim yapacaklar benim telefonumu tamir ettiler baktım arkada çizik ve alt kasa vidalarını yalama etmişler vidaların etrafındaki aliminyum kasa çatlamış mallar çok sıkmışlardı bunu al sen kullan dedim. Genpadaki şahsa imza atmadan geri verdim telefonu değişim yaptılar sizde telefonu önce inceleyin sakın imza atmayın almadan önce montaj vidalarında kusur varsa (genelde apple logosundaçizik oluyor ve montaj alt vidalarını yalama ediyorlar dikkat) estetiği bozacak iade edin almayın telefonu apple arayın gerekirse ben aramıştım kuzu gibi oldular. Aldılar 😁😁😁

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • darknet D kullanıcısına yanıt
    Evet. Apple'dan zengin değilim
  • Eğer değişim yapılmazsa aklımda. Bakarım teşekkürler
  • uzaybaynal kullanıcısına yanıt
    Rica ederim kesinlikle. Aldığınıza dair imza attırmaya çalışır cihazı size vermeden önce çakallar. ki önce cihazı incelemem gerekiyor de baktın kemküm ediyor almıyorum deyin cihazı bunlar cihazı tamir ederken hiçbirşekilde özen göstermiyorlar çiziksiz baktığım telefonu hurdaya dönmüş şekilde verdiler bana

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ipoint'in bulunduğum şehirde hizmeti müthiş ama sanmıyorum ben. Genpa gibi yapmayacaklardır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: abooo01

    Tamir yaparlarsa zaten illaki tekrar bozulacaktır paşa gibi değişim yapacaklar benim telefonumu tamir ettiler baktım arkada çizik ve alt kasa vidalarını yalama etmişler vidaların etrafındaki aliminyum kasa çatlamış mallar çok sıkmışlardı bunu al sen kullan dedim. Genpadaki şahsa imza atmadan geri verdim telefonu değişim yaptılar sizde telefonu önce inceleyin sakın imza atmayın almadan önce montaj vidalarında kusur varsa (genelde apple logosundaçizik oluyor ve montaj alt vidalarını yalama ediyorlar dikkat) estetiği bozacak iade edin almayın telefonu apple arayın gerekirse ben aramıştım kuzu gibi oldular. Aldılar 😁😁😁

    Hocam benimde ip7 ekran degisiminden gelecek salı günü, Genpa Etiler'e kargo ile gondermistim. Ucretli ekran degisimi istemistim, ekranı catlattigim icin.

    Cihazın kasasinda nokta cizik bile yoktu, hatta cizilebilir dusuncesiyle gondermeden seri numarasi gorunur sekilde videosunu kaydetmistim. Apple ile gorusmemde "oyle bir durum icin hemen bizimle irtibata gecin, dosyanizi kapatmiyorum, gerekirse ilgili videoyu sizden ister, duruma mudahale ederiz"dedi kidemli danisman. Bakalim ne cikacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Log-o -- 15 Ocak 2018; 16:23:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar var mı?
  • Korktugum başıma geldi, siz siz olun servise Telefonu vermeden veya göndermeden önce son bir net görüntüsünü alın, hiç çiziği olmayan ip 7 mat cihazımı ekran değişiminden sonra ciziklerle teslim aldım (kargo yoluyla), iyiki Apple müşteri Hizmetleri var ve telafi edeceğiz dediler. Servis ekranı sökmek için resmen tornavida ile kaldırmış, arkası ona keza cizikler içinde. Bakalım Apple ne yapacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne güzel onarmışlar işte

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.