Şimdi Ara

İphone 6S yakınlık sensörü arızası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar teknosa mağazasından iphone 6s aldım. telefonumla görüşme yaparken ekran sürekli yanıp sönüyor. yakınlık sensörü devreye girmiyor. telefonu 2 kez aldığım teknosa mağazası aracılığıyla teknik servise gönderdim (arvato teleservice). ikisinde de telefonda herhangi bir arıza yok deyip geri gönderdiler. ne yapacağımı şaşırdım. apple müşteri hizmetleride şaştı kaldı bu işe. telefonu ofis iletişime göndermemi teklif ettiler. konu hakkında bir bilgisi olan varmıdır acaba?



  • quote:

    Orijinalden alıntı: sozer023

    arkadaşlar teknosa mağazasından iphone 6s aldım. telefonumla görüşme yaparken ekran sürekli yanıp sönüyor. yakınlık sensörü devreye girmiyor. telefonu 2 kez aldığım teknosa mağazası aracılığıyla teknik servise gönderdim (arvato teleservice). ikisinde de telefonda herhangi bir arıza yok deyip geri gönderdiler. ne yapacağımı şaşırdım. apple müşteri hizmetleride şaştı kaldı bu işe. telefonu ofis iletişime göndermemi teklif ettiler. konu hakkında bir bilgisi olan varmıdır acaba?



    güncellemeyi tekrar kurmayi dene pc üzeri olmazsa düzelme olmazsa servise gönder yada çevrende arkadaşlarinda ayni cihazi kullanan varsa onlarin cihazlarini kurcala dene bakalim..
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    güncellemeyide 2 kez denedim. yine olmadı. etrafımda 6s yok ama 6 kullananların telefonuna baktım yakınlık sensörü gayet düzgün çalışıyor. sıkıntı bu telefonda. benim anlamadığım böyle bir sıkıntıyı teknik servis nasıl göremiyor.
  • arkadaşlar konu hakkında bir fikri olan yokmu?
  • Dostum hangi şehirde oturuyorsun bilmiyorum ama apple store götür direk.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.