Şimdi Ara

İPHONE 6 VE SYGIC NAVİGASYON

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selamlar,
    biraz uzun bir aradan sonra foruma tekrar katılabildiğim için memnun oldum.
    arkadaşlar;
    iphone 6 kullanıyorum. ve şu an işim gereği navigasyon kullanmak zorundayım. bende nasılsa iphone var navigasyon cihazı almaktansa navigasyon programı alayım dedim. ve sygic navigasyon avrupa (türkiye) premium ve trafik , dünya premium ve trafik, cocpit ve hud bölümlerini satın aldım ve kurdum. yalnız bir sorunum var. ses ile komut veremedim. istiyorum ki mesela istanbul şu semt şu mahalle veya adapazarı şu mahalle dediğimde beni oraya yol tarif ederek götürsün. bunu nasıl yapabilirim.siri ile çalışır mı bu programla yapabilirmiyim. yalaşık 170 tl harcadım.
    fakat bugün telefonu kurcalarken siri ile haritayı aç bena şuraya yol tarifi al dediğimde tıkır tıkır yol tarifine başladı. herhalde boşuna mı para verdim ?
    sygic navigasyonun artıları var. trafik alternatif yollar yol üzerinde lazım olacak bilgileri veriyor. fakat sıkıntı konuşarak soramamam da... bilen arkadaşlardan rica ediyorum..
    selamlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerismail -- 9 Nisan 2017; 22:49:50 >







  • sanırım navigasyonun desteği yok..umarım senin için guncelleme ile beraber konuşma desteği gelir
  • siri yapmıyormu o işi
  • sanırım sygic te konuşarak komut verme şu an yok. sadece adres girerek yapılıyor. sonra sygic kendisi konuşarak yol tarifi yapıyor. fakat siri ile apple haritalar uyumlu. iphone da siri ye " bana beşiktaş a yol tarifi al dediğinizde otomatik olarak yolu tarif etmeye başlıyor. tabiki programlar arasında özellik olarak fark var. iphone haritalar da yolu tarif ediyor o kadar. sygic ise ekranda özelik olarak bütün hepsini yapıyor. dediğiniz gibi belki güncelleme ile bu özelliği kazandırırlar. bekleyeceğiz. siri ye sygic aç dediğinizde açmadı. sygic i açtım. bana yol tarifi al dedim otomatik olarak haritaları açtı. sygic üzerinde bir işlem yapmadı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerismail -- 12 Nisan 2017; 0:28:36 >
  • sygic sitesine yazdım ve cevabı geldi.
    Hello ömer,

    Thank you for contacting Sygic.

    I am sorry, currently it is not possible. However I have forwarded your suggestion to our product specialists and they will discuss them with our Research & Development department.

    Once we find it interesting we will consider implementing it in one of our future releases.

    I will consider this case solved for now, however if you have any other questions, feel free to re-open this request by replying to this e-mail.

    Thank you for understanding.
    Best regards,

    Boris
    Customer Support Specialist


    buda tahmini tercümesi google ' dan

    Merhaba ömer,

    Sygic ile iletişim kurduğunuz için teşekkür ederiz.

    Üzgünüm, şu anda mümkün değil. Bununla birlikte, önerinizi ürün uzmanlarımıza iletmiş bulunuyorum ve Araştırma Geliştirme departmanı ile tartışacaklar.

    Bir kere ilginç bulduğumuzda, ilerideki sürümlerimizden birinde uygulamayı düşünüyoruz.

    Bu davayı şimdilik çözmüş olarak göreceğim, ancak başka sorularınız varsa, bu e-postayı yanıtlayarak bu isteği tekrar açmaktan çekinmeyin.

    Anlayışın için teşekkürler.
    Saygılarımla,

    Boris
    Müşteri Destek Uzmanı




  • siri ile komut verip yol tarifi alabileceğimiz iPhone 6 ile kullanabileceğimiz navigasyon programı var mı dır? ve özellikleri. ?
    selamlar
  • Var apple haritalar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sygic güncelleme yaptı. Haritayı güncellemiş Siri ile değil fakat mikrofon ile konuşarak adres giriliyor. Harita ise çok eksik. avrasya tüneli yok. en önemlisi ise en kısa rotayı seçmeme rağmen dolaştırıyor. eğer alternatif güzergahı baştan seçmediyseniz veya yolu biliyor ve kısa yola girdiyseniz illa kendi rotasına döndürmeye çalışıyor. Yani o anki yerden devam ettirmiyor. Yolu yarılamış oluyorsunuz fakat hala sizi sapmış olduğunuz yere döndürmeye çalışıyor. Bildiğiniz rotada dikkat ettiğinizde çok eksikleri olduğunu hemen görüyorsunuz. Apple haritalar da uzatıyor alternatif güzergah bulmada çok zayıf. Yalnız bilerekte olsa rotadan saptığınızda son bulunduğunuz yerden devam ettiriyor. Fakat İlginç avrasya tüneli var. Ya yapamadığım ayarlar var yada sygic e verdiğim 205 tl boşa gitti.

    Şimdi haritaları yorumlardan okuduğuma göre daha iyi olan başarsoft haritalarını kullanan navigasyon programı arıyorum ve igo ile nlife arasında kararsız kaldım. Bu konuda yardım edermisiniz.

    Selamlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerismail -- 1 Haziran 2017; 4:58:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Google in Apple in haritalari varken ne diye o uygulamaya 200 tl verirsin ki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple ve Google haritalarına göre avantajları var sanıyorum. İstedimki yazayım gideyim. Cep telefonu için olması ticari takside de kullanacağı. Veririm kardeşime kullanır akşama alırım. Bu nedenle profesyonel bir yazılım olmasını istedim. Gerçi Google veya yandex denemedim fakat kullananların söyledikleri yolu çoğu zaman uzattığı yönünde. Buna bende şahit oldum şöyleki Mecidiyeköy den Şişli memorial hastanesine giderken Kasımpaşa dolapdere yoluna saptırmıyor perpadan götürüyor. Bakalım nereden götürecek diye denemiştim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerismail -- 1 Haziran 2017; 8:8:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İade edin.Apple haritalar bu konu da iyi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.